BÖLÜM~2

294 14 0
                                    

Hemen kalkıp giyindim. Kahvaltı hazırlamak için aşağıya indim melemen minik tostlar taze sıkılmış portakal ve masa hazırladım. Selin ve aliyi uyandırmak için yukarı çıkıyor ken selin ve ali de uyanmış aşağı iniyorlardı. Bende savaşı uyandırmaya çıktım. O kadar güzel uyuyordu ki kıyamadım uyandırmaya bende sarıldım. Uyanmış ben görmedim günaydın dedi bende yataktan fırladım.
- savaş korkuttun beni uyandın da neden söylemiyorsun bana.
O kadar güzel sarılıyordun ki kıyamadım. Gülerek.
Ben utancımdan yanaklarım kızardı.
- ne oldu kız utandın ? Gülerek.
Ya hadi kahvaltı hazır selin ve ali bizi bekliyor.
- tamam tamam yardım et de ineyim aşağı.
Tamam hadi kalk indireyim seni.
Savaşın koluna girdim ve aşağı indirdim.
Aşağı indiğimizde bize açlıkla bakan selin ve aliyi görmeyi beklemiyorduk. Savaşı sandalyeye oturttuktan sonra kendi sandal yeme oturdum. Herkes mini tostlarını yiyip meyve sularını içiyorlardı. Sonra ben tam selin le masayı topluyordum ki ali dedi ki.
Nazlı sen geç otur ben seline yardım ederim.
Benim de işime geldi zaten masayı kurarken ve savaşı aşağı indirirken yorulmuştum. Savaşı koltuğa uzandırıp kendimi karşı koltuğa attım.
Ali de selin e yardım etti. Selin kalpli pijamasını değiştirmek için yukarı çıktı. Ardından bir çığlık sesi geldi.
Aaa!!
Ali ve ben hemen yukarı koştuk ali benden hızlı koşuyordu neden se?
- Selin ne oldu dedi ali.
Yaa aliş giyecek hiç bişeyim kalmamış.
+ yaa selin ödümüzü patlattın!!
Ama nazlı giyeceğim hiç birşey yok bu ne demek biliyorsun dimi!!!
+ off selin off!!! Ali savaşı hazırlar mısın alışverişe çıkıcaz selin hanımın giyecek kıyafeti yok ya!!
- tamam nazlı tamam ben savaşı hazırlarım. Hafif sırıtarak.
Ben de odama gidip kıyafetlerimi değiştirip makyajımı yapıp selinin odasına çıktım selin de makyajını yapıyordu. 20 dakika sonra hele şükür bitirdi ve aşağıda beklemekten sıkılmış savaş ve aliyi bulduk çok komik görüyorlardı. Savaşın ayağı burkulduğu için arabayı ali kullandı selin öne oturdu benle savaşta arka koltuğa oturduk. Awm ye gelmiş tik arabayı park ettikten sonra tek tek mağazalara girdik. Selin bir sürü kıyafeti almış ve aliyi deneme kabinine doğru gittiler bende savaşı oturtturdum. Kendime kıyafet bakmaya başladım kısa elbiseler vardı hemen ilgimi çekmişlerdi savaşta içinden inşallah onları almaz diye dua ediyordu. Bende elbiselere baktım aynanın karşısına baktım savaş arkadan bakıyordu. Hemen deneme kabinine gittim ve giyindim. Hemen gelip savaşa gösterdim kıyafeti savaş nasıl bu kıyafet dedim. Savaş hemen cevap verdi.
Ya nazlı bu seni çok kilolu göstermiş. Tabii ben savaşın kıyafeti çok kısa bulduğunu anladım savaş zaten bu aralar kilo almıştım ondandır diyip aynanın karşısına geçtim. Aynadan savaşın sinirli sinirli bakışlarını görüyordum ve gülesim geldi ve güldüm. Selin ve ali geldi kasaya doğru ilerledik bir sürü kıyafet aldık. Hemen arabanın yanına geldik paketleri bagaja koyduk. Hepimiz acıkmıştık awm ye geri döndük ve bir restoranta girdik yemekleri söyledik ve beklemeye başladık. Yemekler geldi ben tuzu alıyordum ki savaşta tuzu alıcakmış ellerimiz birbirine değdi.
Selin: öhhöm öhhöm şey tuzu uzatır mısınız? Dedi ve selin ve ali gülmeye başladılar.
Al ikiz im al tuzu dedim sinirli bir şekilde. Yemeğimizi bitirdikten sonra savaş ve ali kasaya gittiler bende o arada selin e bir tane yapıştırdım.
Ahhh ne vuruyon be ??
- az önce aliyle gülerken beni yerin dibine sokarken hiç düşünmü??
Sonunda şu awm den çıktık arabaya bindim. Arabanın kapısına yaslanıp uyuya kalmış ım selin ve ali hemen eve girmişler savaşında ayağı iyileştiği için arabadan inip beni kucağına almış. Eve girerken başım savaşın omzuna yaslandı. Odama geldik savaş beni yatağa yatırdı kendiside yere yatak yapıp yattı..

~BÖLÜM SONU~

BİR TUTAM AŞKWhere stories live. Discover now