BÖLÜM~11

161 11 0
                                    

Handenin ağzından
Savaş bir gece benim evimde kaldı hazal o gece evde değildi savaş öyle masum du ki dayanamadım bir öpücük kondurdum bir daha bir daha derken dudağına yapıştım gece karanlıkta beni görmedi ve nazlı zannetti herhalde ve birbirimizin olduk savaşı kaldırıp koltuğa yatırdım çarşafa baktığımda kan vardı hemen çarşafı kaldırdım makineye attım ve kendimi sıcak suyun altına bıraktım sonra duşum bitince bornozumu alıp banyodan çıktım üzerimi değiştirip savaşı giydirdim tekrar yerine yatırdım ve yanına yatıp sarıldım.

Savaşın ağzından
Dün gece sanki rüya görür gibi oldum nazlıyla birbirimizin olmuştuk kalktığımda handenin evinde uyandım çok yorulmuştum alla allah insan uyurken yorulur mu hala rüyanın etkisi deyim herhalde kendimi sıcak suyun altına bıraktım belime havluyu sarıp odaya geçtim o arada hande tuvalete uçtu resmen kapıyı kapatıp kusmaya başladı kapıya vurdum merak etmiştim ses gelmeyince içeri girdim hande kusmuştu hali çok kötü görünüyordu kucağıma aldım kendinden geçmiş ve bayılmış hemen yatağa yatırdım üstümü giyindim.

1 Hafta sonra {Handenin ağzından}
Aradan 1 hafta geçti bir doktora gidip test yaptırdım 1 haftalık hamileydim inanmıyorum savaşla benim çocuğumu taşıyordum ben hemen savaşa söylemeliyim bir akşam yemeğine çıktık her şeyi anlattım şaşkınlıkla beni dinliyordu elini karnıma getirdim bak babası bebeğimiz burada dedim hızla elini çekti sen ne yaptın diye bağırdı sesli bir ortam olduğundan bizi duymuyorlardı hemen ağladım seni seviyorum savaş dedim yapabileceği birşey kalmadı. Ama bir babalık testi istedi bende tamam dedim babalık testi yaptırdım benim söylediğim çıkınca kabullenmek zorunda kaldı.

Nazlının ağzından
Savaş bana 1 2 gündür soğuk davranıyordu beni kendine aşık ettikten sonra bu çektirdiğin acı ne bana vicdansız savaş o handeyle ilgili birşey dir kesin ama o kızın saçını başını yolarım. Benim savaşıma zarar verenin canını yakarım acımam. Ali bugün selini bir yere götürecek vicdansız savaş bari bugün evde kalsın o adam yine gelirse savaşı aradım açtı konuştuk filan eve geldiğinde yanında hande vardı bu gece bizde kalacak mış off off neydi günahım ya ben bununla aynı evde kalamazdım. Hande savaşın kulağına bir şey söyledikçe savaş ya dışarı çıkıp alıyor yada mutfakta hazırlıyor ben desem hazırlamaz öküz!!!

Ve akşam
Üstüme pijamalarımı giydim evimde hiç rahat değildim. Aşağı indim savaş handeye birşeyler almaya gitmiş bende karşısındaki koltuğa yayıldım bana baktı ne bakıyon anlamında başımı salladım hemen önüne döndü iki dakikada bir göbeğini tutuyordu bende dedim ki yapmacık bir şekilde canım karnın ağrıyorsa ilaç vereyim dedim. Oda yapmacık bir şekilde sağol tatlım gerek yok dedi o arada savaş geldi ve handeye elindekileri uzattı aldı yedi ve teşekkür edip benim odama nerede çok yoruldum da bugün. Gel canım ben göstereyim sana odanı yapmacık bir şekilde misafir odasını hazırladım ve yattı. Aşağı indim ve savaşa sinirli bir şekilde bunun burada ne işi var dedim sustu iyi savaş dedim ben birgün nedenini anlarım dedim ve ayaklarımı vura vura odama çıkıyordum ki arkamı dönüp sakın odama gelme diye bağırdım ve ayaklarımı vura vura çıktım ve yatağına uzandı savaş neden bu kızı getirmişti nedenini niye söyleyemiyor aklımda deli sorularla kendimi uykunun kollarına bıraktım...

~BÖLÜM SONU~

BİR TUTAM AŞKWhere stories live. Discover now