BÖLÜM~9

154 11 0
                                    

Handenin ağzından
Aslında oraya savaşı görmeye gittim. Savaşın yanına oturduğum da gözleri uykusuzluk tan şişmiş. Nazlı karşıdaki odada yatıyordu selin yan odadan çıkıyordu çok kötü olmuştu.

Selinin ağzından
Benim acım zaten bana yetiyor ne işi var bu kızın burada dua etsin ki hastanedeyiz büyük olay çıkardı.

Doktor yanımıza geldi
Doktor: Nazlı hanımı 1 gündür uyutuyoruz yaklaşık 1 saat sonra uyandıracağız ben sizi uyardım herşey eskisi gibi olmayacak hazırlıklı olun.
Savaş: Doktor bey siz nazlıyı uyandırın.

1 SAAT SONRA
Doktorlar nazlıyı uyandırmak için odasına girdiler tabii bizde camdan izliyorduk nazlım uyandı ilk etrafına baktı sonra da cama bakıp bizi gördü ve el salladı nazlım nazlım iyiydi hiçbir şey olmamış ona diye sevindim.

Doktor odadan çıktığında: Nazlı hanım bizi çok şaşırttı şuan önünde bir engel yok yarım saat sonra serumu bitecek taburcu olabilirsiniz.
Selin: Çok teşekkür ederiz doktor bey.

Nazlının ağzından
Ben buraya nasıl geldim hatırlamıyorum ama ilk gözlerimi açtığımda başım çok ağrıyordu doktorlar etrafımda gözlerimi cama çevirdiğimde savaş selin ali ve birde hande vardı. Savaşa el salladım gözlerindeki mutluluk çok güzeldi kolumda bir serum yarım saat sonra çıkarılacağı söylendi evime gitmek istiyorum ama korkuyorum o o hırsız yine gelirse ben bu sefer ne yapardım bilmiyorum savaşa güvenmiyorum handeyle gitti o gece beni evde tek bırakarak o evde olsaydı ben şuan bu hastanede bu halde olmazdım. Sonunda şu serum bitti artık evime dönmek istiyorum. Kapı açıldığında hande de savaşın yanındaydı off şu kızı hiç sevmiyorum..
Savaş: Nazlı hazırsan artık eve gidelim.
Nazlı: Evet hazırım gidelim.

Selinin ağzından
Savaş nazlıyı götürmek için elini uzattı ama ben savaşa kızgınım ve hemen nazlının koluna girdim. Ben koluna girdim savaş dedim. Savaş kızgın bir şekilde baktı ama ben takmadım o handenin burada ne işi var dışarı gidip buluş salar nazlı buradayken bir şey demem ama hastaneye gelmek çok kızı yorum şuan ona.

Handenin ağzından
Selinin böyle davranması benim de işime geldi savaşı alıp dışarı çıktık gezdik dolaştık sonra ben onu eve bırakacakken arabada uyuya kaldı bende onu eve getirdim. Ev arkadaşım hazal bugün annesinde kaldı hemen savaşı yukarı çıkarttım. Mahallede bir mağaza var oradan savaşa eşortman ve üst aldım yukarı çıkıp savaşı giydirdim. Benim yatağım da uzanıyordu bende üstümü giyip yanına kıvrıldım.

~BÖLÜM SONU~

BİR TUTAM AŞKWhere stories live. Discover now