BÖLÜM~12

171 12 0
                                    

Sabah kalktığımda savaş ve hande yoktu herhalde handeyi evine bırakmaya gitti. Eve geri gelmeden kahvaltımı yaptım kuaföre gidip fön çektirdim üstümü güzel giyinip savaşın gelmesini bekledim havanın kararması na yakın geldi hemen savaşa dedim ki hiç içeri girme seni bir yere götüreceğim. Ve savaşla benim yaptığım SAVNAZ duvarına götürdüm önüne geçip derin nefes alıp verdim sonra SENİ SEVİYORUM SAVAŞ diye bağırdım SANA AŞIK OLDUM BEN dedim savaş bana öylece bakıyordu ya ne bakıyorsun bana öyle sende sevmiyor muydun beni savaş???
Savaş konuşmaya başladı nazlım benim ne yaptığımı öğrensen bir dakika yanımda durmassın dedi her şeyi anlatmasını istedim her şeyi teker teker anlattı gözlerimdeki yaş o kadar ağır geldi ki daha bağırmadan gözlerimden akıp gittiler ve ben savaşa tek bir şey diye bildim savaş biz bu duvarı yaparken çok mutluyduk hatırlıyorsun dimi şimdiki halimize bak dedim kendimi iyi hissetmiyordum ben ben ilk defa birine aşık oldum onu da o hande kaptı hayatımın aşkını keşke savaş bana bu kadar aşıkken o hande yokken ona iyi davran saydım şuan böyle olmazdı. Arkamı dönüp gidiyor ken savaş arkamdan nazlım diye bağırdı. Arkamı döndüm ben ilk defa aşık oldum be keşke senin gibi birine aşık olmasaydım. Ve ağlayarak koşa koşa her zamanki sahile gittim etrafta kimse yoktu bağırmaya başladım sesimi biri duymuyordu. Hala bağırıyorum artık sesinin kısılacak dereceye geldiğini hissettim ama ben hala bağırmaya devam ettim. Arkamdan savaş gelmiş bağırma nazlım dedi refleks olarak çığlık attım savaş git buradan dedim. Oda gitmessem ne olur dedi. Bende kendimi atarım aşağıya dedim. Nazlım benim suçum yok ben birşey yapmadım. Yapmadın ? Ya sen o gece neden o handeyle gittin ki he beni bırakıp hiç suçu yokmuş bütün suç benim ya sarhoş ta değilmişsin hiç mi anlam adın ben sana böyle bir şey yaptırırmıyım savaş sen beni hiç tanımamışsın şimdi git buradan senin yüzünü bile görmek istemiyorum.
Savaş arkasını dönüp gitti bende bir içkici dükkanına girdim 2 3 tane bira aldım ve sahilin oraya geri döndüm sahile bakarak içiyordum gözlerimden yaşlar akmaya devam ediyor aslında biranın 1 tanesinin yarısını bitiremezdim ben ben çok değiştim 3. Bira mı da kafama diktikten sonra biralar bitti başım dönüyordu ama aldırış etmiyordum eve geldim savaş evde ydi hande de yanında içeri girdiğim de savaş sen sarhoş sun dedi ve beni kucağına almaya çalışırken çekil şuradan benim senin yardımına ihtiyacım yok diye bağırdım. Oda yerine oturdu merdivenleri zar zor çıktım savaş bana türk kahvesi yapmış ayılmam için istemiyorum diyerek kovdum onu üstüme pijama mı giydim ve göksel gittiğinde yi son ses açıp onu söylüyordum bütün mahalle ve savaş hande beni dinliyordu camdan komşularla göz göze geldiğimde cama çıkıp ben onu çok sevdim be ama o ne yapmış o kızla yatmış ve kız hamile hiç kimse bana öyle bakmasın daha fazla üzülmeyeceğim bakın ben üzülmüyorum görüyorsunuz dimi dedim herkes sarhoş olduğumu anlayıp kafa salladılar. Şarkı mı ebru gündeş meyhaneci ye çevirdim bütün mahalle benimle birlikte söylüyordu başım artık bu ağırlığa dayanamayıp uykuya dalmış savaş ben uyuduktan sonra odaya girip şarkıyı kapatıp bana uzun uzun baktıktan sonra dışarı çıkmış...

~BÖLÜM SONU~

BİR TUTAM AŞKWhere stories live. Discover now