BÖLÜM~16

145 11 0
                                    

Hazalın ağzından
Bugün handeyle birlikte kaldığım ev döndüm neredeyse 8 aydır eve gelmiyordum acaba ne yapmış diye düşünüyordum. Evin kapısından içeri girdim handenin karnı burnunda hamile mi hande evli değil ki kimden bu çocuk yani hemen yanına koştum. Sancısı olduğundan herhalde bağırıyordu hemen ambulansı aradım çok geçmeden geldiler hande telefonunu uzatıp savaşı ara dedi acaba o kim tanımadığım bir adamla nasıl konuşacağım neyse bu düşüncelerden sıyrılıp savaşı aradım söyledim hastaneye geldik savaş ve yanında bir kız. Hemen yanımıza geldiler tanıştık sonra handeyi ameliyat haneye aldılar handeyle ameliyata o tanımadığım savaşı gönderecek değilim ben girdim. Yaklaşık 1 saattir ameliyat hanedeyiz sonunda geldi minik inatçı hande minik inatçı kızın adını melis koydu hoş geldin meliss.

Handenin ağzından
Bugün benim minik kızım melisim dünyaya geldi bebekliği bana çok benziyor. Normal odaya alındık hazal başıma pembe kurdale taktı ve pembe pijamalar. Odaya savaş ve nazlı geldi off bu nazlının burada ne işi var allahım yaa benim yüzüme bakmadı hemen melisim e baktı hemen sevmeye başladı savaş da aynı şekilde ama o sonra yanıma geldi inatçımın adını sordu bende melis dedim ismi beğendi sonra hazal ve beni eve bıraktılar sonra yollarına devam ettiler. Kızımın kokusunu içime doya doya çektim bebeklerin doğal kokusu kadar güzel bir şey yok biliyorum şuan saçmalıyor gibi olabilirim ama ilk defa anne olmak kadar güzel birşey yok.

Selin ve ali
Aliyle evliliğimizin 2. Günü orada denize girerken arkadan adam laf attı ali bunu duyup kimin karısına laf atıyorsun diye bağırdı sonra adama kafayı geçirdi alinin beni böyle koruması çok hoşuma gidiyordu. Hemen aliyi adamın üstünden alıp odamıza çıkarttım sakinleşmesi için dudaklarına yapıştım biraz böyle kaldık sakinleşmiş ti sonra gedik çekildim gözleri kapalıydı hemen gözlerini kocacım dedim. Sonra telefon çaldı.
Arızam arıyor...
-alo
süslü
-ne oldu arıza
-yaa hande doğum yaptı
-ne oha yani ben yokken mi olur bütün olaylar
-neyse süslü ben savaşın yanına döneyim
-tamam arıza kapatıyorum öptüm görüşürüz
-bende öptüm bye bye süslü

Nazlının ağzından
Savaşın yüzüne baktığımda korkmuş bir ifade vardı sanırım oda çocuğu istemiyordu. Melis çok tatlı aslında ama o annesi olacak hande var ya hande hiç iyi birisi değil ya sırf benimle savaşın aramıza girmek için birlikte yattı hala inanmıyorum ama oldu işte böyle birşey.

~BÖLÜM SONU~

BİR TUTAM AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin