0.9

5.8K 537 223
                                    





Medya:Sezen Aksu-İhanetten geri kalan

Multi:Boran Sarıtaş

______

______"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

______
"...işte bende öyle sıkıntıdan...Hey!Dora?"

"Hı?"

"Sen beni dinlemiyor musun?"

Kafamı mahçupla iki yana salladım.Türkü derin bir nefes alıp avuç içine çenesini yasladı."Ne düşünüyorsun?"

Bende onun gibi yapıp gözlerimi gözlerine diktim."Aklımı kurcalayan biri var."

Türkü gözlerini kocaman açtı."Ne yani,bizim Dora birini düşünüyor.Hemde bir erkeği!Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Eee de bakalım kimmiş bu şanssız?"

Gözlerimi devirdim."Salak öyle değil!Uzun zamandır bana yazan biri var.İlk başlarda geçen seneki gibi sapıklardan olacağını düşünmüştüm.Ama beni gafil ağladı.Anamdan bacımdan bile beni iyi tanıyor şerefsizim."gözlerimi kısarak önüme gelen kıvırcıkları geriye attım.

Kıkırdayan Türkü kafasını iki yana salladı."Şu bizim sınıftaki Orhan olmasın?Ona söz vermiştim demeyeceğim diye ama,"biraz yaklaşarak kısık sesle devam etti,"bira ara senden hoşlanıyordu."

Gözlerimi kocaman açıp Türkü'ye dalga mı geçiyor diye baktım ama maalesefki ciddiydi.

Orhan.Hani şu bizim Orhan.Benden.Hoşlanıyormuş.Hemde bir ara.

Yada hala.Geçen hastahaneye kaldırılması aklıma geldiğinde adımı sayıklaması beynime sinyaller veriyordu.Lütfen.Hayır.Hala olmasın.

"Türkü,bir ağzını yoklarsın değil mi?Ama şu gizliden söz etme.Sadece hala var mı öyle duyguları diye sorarsın?"

Kafasını sallayarak o iş bende der gidi gözlerini kırptı.

Gülümseyerek ayağa kalktım ve eteğimin uçlarını düzelterek Türkü'nün kolundan tuttum.Onuda ayağa kaldırıp okula doğru ilerlemeye başladım."Şimdi anlat bakalım,uçakta kafana ayran döken kızı."

O gün sadece Türkü'yle vakit geçirmiştim.Türkü lise birde bizimleydi ama sonra Almanyaya taşınmıştılar babasının işi için.Babasıda vefat edince annesiyle dönmek zorunda kalmıştılar.Bir ara Ahu'dn hoşlandığı için benimle arkadaş olmuştu ama sonra o kadar iyi anlaşmıştık ki,bana gerçekleri söyleyip özür bile dilemiş,Ahu'dan artık hoşlanmadığını bile itiraf etmişti.Türkü gönlü açık bir insandı.Her hafta mutlaka hoşlandığı bir kız olur her defasında'bu sefer kesinlikle aşık oldum' derdi.Ama önümüzdeki hafta yine birisini bulurdu.Düşünmeyinki o kıza yaklaşıp duygularını itiraf ediyor.Bizim salak kendince ben platoniktim bana kötü kız lazım taktiğiyle ortalıkta dolaşıyordu.

Salaktı falan ama özünde iyi çocuktu.Onu gerçekten her kes severdi.

Kulaklığımda Sezen Aksu'nun şarkısı çalırken neden aklıma o geliyor diye artık sormuyordum.Aklıma dünkü çarpışmamız geliyor ve ne kadar saçmaladığımı düşünüyordum.Bir an Fatihin Boran olduğunu düşünmüştüm.Ne kadarda aptaldım!

Liman ||textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin