039 | Hyvää yötä

3K 198 40
                                    

sᴀɴᴀᴍᴀ̈ᴀ̈ʀᴀ̈
♥︎
1026


Viisi kuukautta lensi tuulen mukana niin nopeasti, että Sara ei edes tajunnut, että huomenna olisi poikien viimeinen keikka koko kiertueella, ja se olisi vieläpä Helsingissä.

Sara makasi Sokos-hotellin pehmeällä sängyllä ja katsoi Tuulin kameralta kuvia, joita hän oli ottanut kiertueen aikana. Kuvia oli tullut otettua Pariisista, Roomasta, Berliinistä, Dublinista, Lontoosta, Tukholmasta, Moskovasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta.

Sara nauroi kuvalle, jossa Harry ja Niall seisoivat Colosseumin edessä, Niall kiharapään reppuselässä. Toisessa kuvassa Sara ja Tuuli seisoivat saman matkakohteen edessä näyttäen kieltään. Colosseumilta oli tullut otetuksi myös kolmas kuva, jossa Louis ja Sara suutelivat lempeästi. Sara hymyili kuvalle ja jatkoi kuvien katsomista. Hän huomasi, että joka ikisessä maassa missä he olivat käyneet, oli kuva hänestä ja Louisista suutelemassa jonkin kuuluisan nähtävyyden edessä.

Sara laittoi kameran pois haukotellen ja katsoi kelloa väsyneenä. Se oli vasta yhdeksän, mutta Sara tunsi olevansa jo aivan väsähtänyt, sillä olivathan he poikien ja Tuulin kanssa laskeutuneet Helsingin lentokentälle tunti sitten, noin 3 tunnin ja 35 minuutin pituisen lennon jälkeen. Sara kuuli yhä juoksevan veden äänen kantautuvan kylpyhuoneesta ja tiesi Louisin täten yhä olevan suihkussa. Niall taas oli Liamin kanssa tutkimassa Helsingin "nähtävyyksiä" eli baareja. Harry ja Tuuli taas luultavasti nukkuivat tai tekivät jotakin muuta, mitä Sara ei sen kummemmin halunnut kuvitella.

Sara haukotteli taas ja käpertyi samettisen peiton alle, päällään vain Louisin harmaa t-paita ja alushousut. Hänen meikitöntä naamaansa korostivat pitkät vaaleanruskeat hiukset, jotka kutittivat hennosti hänen poskeaan. Hän ei voinut uskoa, että tämä kiertue olisi huomisen jälkeen ohi. Vain enää huominen. He olivat olleet matkaamassa noin viisi kuukautta. Kohta he olivat olleet Louisin kanssa reilun vuoden yhdessä. Sara puri huultaan hymyillen ja mietti niitä kaikkia hyviä muistoja.

"Hei, mitäs mietit?" Sara hymyili silmät kiinni käheälle äänelle.

"Mistä tiesit, että ajattelen jotain?" Sara kysyi avaten silmänsä ja hymyillen edessään seisovalle Louisille.

"Tunnen sinut jo sen verran hyvin, beibi", Louis virnisti mustat Calvin Kleinin bokserit jaloissaan ja käveli sängylle. Hän kaivautui peiton alle, ja Sara painautui häntä vasten, jolloin hän tunsi pojan käden ympärillään.

"Mietin vain sitä, miten nopeasti aika on mennyt...tai siis minusta tuntuu, kuin olisimme tavanneet vasta pari päivää sitten..." Sara tunnusti ja katsoi Louisia, jolle oli alkanut kasvaa parransänkeä, mutta Sara ei valittanut. Louis näytti vielä enemmän seksikkäältä nykyään.

"Mieti, siitä on kohta vuosi aikaa, kun me tavattiin..." Louis nauroi lempeästi ja katsoi Saran vihreitä silmiä. Sara hymyili lempeästi.

"Niinpä...en olisi ikinä uskonut, että minun elämäni tulisi muuttumaan näin paljon yhden vuoden aikana..." Sara sanoi melkein kuiskaten. Jokaiselle ei vain käynyt niin, että jätti koko vanhan elämänsä taakseen ja lähti supertähden mukaan keikkailemaan ympäri maailmaa. Saati sitten aloittanut seurustelemaan aivan tavallisena tyttönä maailman kuuluisimman poikabändin jäsenen kanssa.

"Onko elämäsi muuttunut parempaan vai huonompaan suuntaan?" Louis kysyi vitsaillen ja suuteli tytön korvalehteä. Saran oli vaikea pysyä aiheessa, kun tunsi Louisin täyteläiset huulet ihollaan. Se sai hänet aina heikoksi ja hauraaksi.

Väärä Numero ☓ L.W.TWhere stories live. Discover now