Hoofdstuk 50 ~Lola

410 25 1
                                    

Vandaag is het het doopfeestje. Lisa heeft een schattig roos kleedje aan. Eindelijk zie ik nog eens iedereen. De jongens en mijn vriendinnen zien we bijna elke dag maar mijn pleeg-familie niet. Ze komen speciaal voor de doop naar Australië. Daar ben ik hun echt dankbaar voor. We hebben eerst bij ons afgesproken en dan gaan we samen naar het kapelletje om Lisa te dopen.

Als de bel gaat doe ik open. Daar staan Sam, Justin en Allan. Ik geef hun allemaal een dikke knuffel. "Ik wist niet dat jullie ook kwamen." Zeg ik verbaasd. "Daar heeft Luke voor gezorgd." Zegt Sam. Ik loop naar Luke en geef hem een knuffel. "Dankje." Zeg ik dan. "Ik wist dat je hun nog eens wou zien." Zegt hij dan en ik knik.

De bel gaat terug en dat zijn mijn pleeg-familie, hun geef ik ook een dikke knuffel. "Het is veel te lang geleden meisje." Zegt mijn pleeg-papa dan. Ik knik en neem hun mee. "Mag ik jullie voorstellen aan Lisa Nikki Calum Hemmings." Zeg ik met trots. "Ze heeft jou gezicht." Zegt mijn pleeg-mama dan. "Ja, maar de ogen en het haar zijn van Luke." En ik ga met mijn hand door zijn haar. "Mijn haar." Zegt hij verbaasd. Ik grinnik en doe het terug fatsoenlijk. "Jullie zijn echt een perfect gezin." Zegt mijn pleeg-zusje dan. "Dankje." Zeg ik met een grote lach.

We doen het heilig water over Lisa haar hoofdje en dan is ze gedoopt. Ze trekt een vies gezichtje als ze het water voelt waardoor we moeten lachen. Ze weet altijd hoe je de show moet stelen. En dat is ook zo leuk aan haar. Ze is gewoon perfect.

Nu zijn we op het feestje. Lisa krijgt veel cadeautjes. Nikki heeft haar nu vast. Ze is echt zo schattig met Lisa. Ze zou een goede moeder zijn. Ik zie mijn broer lachend naar haar kijken. Hij zou een goede vader zijn. "Aan wat ben je aan het denken?" Vraagt Luke die naast me is komen staan. "Dat Calum een goede vader zou zijn en Nikki een goede moeder." Zeg ik dan. "Daar heb je gelijk in." Zegt hij en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. "Ik hou echt heel veel van je." Zegt hij daarna. "Ik hou ook heel veel van je." Zeg ik terug en geef hem een kus. We gaan nu naar Nikki en Calum. "Jullie zouden goede ouders zijn." Zeg ik en dan kijken ze elkaar even aan. "Nikki? Ben je zwanger?" Vraagt Luke dan. Ze knikken. "Gefeliciteerd broertje." Zeg ik en geef hem een dikke knuffel. Daarna geef ik Nikki ook een dikke knuffel. "Hoelang ben je al zwanger?" Vraag ik dan. "Nu twee en een half maand." Zegt ze enthousiast. "Ik ben zo blij voor jullie." Zeg ik enthousiast. "Dus nu onze vraag." Zegt Nikki dan. "Zouden jullie terug peter en meter willen worden?" Vraagt Calum dan aan ons. "Natuurlijk, met veel plezier." Zeg ik enthousiast.

Het feest is bijna afgelopen en bijna iedereen is naar huis. De jongens zijn er nog. Nikki, Xanthe en Natascha zijn er nog. Mijn pleeg-familie ook. Sam, Allan en Justin en dan nog mijn echte ouders en de ouders van de jongens. Oké er zijn mischien nog meer mensen hier dan ik dacht.

"We zouden graag iets willen zegen." Zegt Calum dan. Ik kijk hem bemoedigend aan. "Nikki is zwanger." Zegt hij dan met veel trots. "Wij zouden ook iets willen zegen." Zegen Xanthe en Michael dan. Ik kijk ze verbaasd aan. "Wij zijn verloofd." Zegen ze enthousiast. Die twee zijn ook zo schattig. "Nu Natascha en Ashton nog." Zegt Luke dan. "Eigenlijk...zijn wij ook verloofd." Zegt Natascha dan. "Jeej!" Roep ik enthousiast.

My brother and his friendsWhere stories live. Discover now