Kεφάλαιο 5

609 46 4
                                    

Καθώς έφευγα φανερά θυμωμένη τον άκουσα να μου φωνάζει "Αύριο μετά το μεσημεριανό, την ώρα κοινής ησυχία, στην πισίνα" Γύρισα τον κοίταξα και έφυγα. Όταν πήγα να μπω στο δωμάτιο συναντήθηκα με την Ζωή και μου εξιστόρησε το τι έγινε.

Flashback

Ζωή'ς pov

Τους αφήσαμε μόνους και πήγαμε μία βόλτα, κρυφά βέβαια γιατί είχαμε μόνο 2 επιλογές κανονικά. Ή ύπνο ή στέκι. Ο Δαυίδ με πήγε στα "Καλάμια" και κάτσαμε και μιλούσαμε. Έχει 2 αδέλφια που πηγαίνουν 5η και 6η δημοτικού και είναι πολύ καλός στο μπάσκετ. "Να σε μάθω εσένα μπάσκετ και ο Νικήτας την Αύρα ποδόσφαιρο" "Και γιατί διάλεξες εμένα?" "Δεν μιλάμε με την Αύρα και εξάλλου.. " Τον κοίταξα στα μάτια και το βλέμμα μου ήταν σαν ερωτηματικό. "Πφ, τίποτα. Ακόμα να μου απαντήσεις στην ερώτηση" "Ποια από όλες?" "Ποιος?" "Τι ποιος?" "Ποιος είναι αυτός που θες να κατακτήσεις?" "Δεν τον ξέρεις" "Όσο στοίχημα" "Όχι, είναι κάποιος. Να το συζητήσουμε άλλη μέρα αυτό?" "Οκ το δέχομαι" Κοίταξα κάτω και κουνούσα νευρικά τα πόδια μου μπρος και πίσω. Κατάλαβε το πόσο νευρική ήμουν και γέλασε. Μετά σήκωσα το βλέμμα μου και τον κοίταξα και χαμογέλασα. Χαμογέλασε και αυτός με αυτό το χαμόγελο που τρελαίνει κόσμο (βασικά μόνο εμένα). Μετά αρχίσαμε να πλησιάζουμε ο ένας στον άλλον μέχρι που ακούσαμε μία παρέα παιδιών να πλησιάζουνε. Με πήρε από το χέρι και σηκωθήκαμε και αρχίσαμε να τρέχουμε προς τα δωμάτια. Εκεί που μας χώριζαν οι 2 σκάλες με κοίταξε και μου είπε "Ευχαριστώ πολύ που πέρασες την νύχτα σου μαζί μου" "Χαχαχα, τιμή μου" Και εκείνη την στιγμή με φίλησε. Στο μάγουλο αλλά ήταν φιλί. Κοίταξα κάτω και χαμογέλασα και μετά αφού άκουσα ότι άρχισε να απομακρύνετε άρχισα να χοροπηδάω σαν πεντάχρονο. Καλά πραγματικά η πρώτη μέρα άρχισε τέλεια. Βλέπω την Αύρα να έρχεται πάω να της τα πω όλα.

Τέλος flashback κι Ζωή'ς pov

Τα άκουγα όλα με τόσο ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ο Δαυίδ και η Ζωή πρέπει να τα φτιάξουνε. Πρέπει να κανονίσουμε κάτι με την Φανή. Εκεί που σκεφτόμουν διάφορα σενάρια ήρθε η ερώτηση που δεν ήθελα να ακούσω. "Εσείς πως περάσατε?" Της τα είπα όλα. Το σκέφτηκε καλά και μου είπε αύριο που θα πάω πισίνα να φοράω μαγιό γιατί ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει. Δεν ήθελα να πάω. Αλλά δεν της το είπα γιατί ήξερα την αντίδραση της.

Πήγαμε πάνω, αλλάξαμε και μιλήσαμε με την Φανή. Ούτε αυτή είχε θέμα. Δεν λέω ότι μου αρέσει ο Νικήτας αλλά ήταν, παράξενο αυτό που είπε. Μετά από αρκετή ώρα κοιμηθήκαμε. Για την ακρίβεια αυτές κοιμήθηκαν. Εγώ σκεφτόμουν την επόμενη μέρα

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Ξύπνησα 10 και είχα μισή ώρα μέχρι να ετοιμαστούν οι άλλες. Πήγα έπλυνα τα δόντια μου ντύθηκα και κατέβηκα κάτω μαζί με την Ζωή και την Φανή πάντα. Εκεί που περιμέναμε ήρθε ο Πάρης και ο Δαυίδ και μας χαιρετήσανε. Ο άλλος ήταν κάπου μακριά στον κόσμο του. Και εμένα τι με ένοιαζε? Γκόμενος μου είναι? Πήγαμε φάγαμε το πρωινό μας και μετά αρχίσαμε τις δραστηριότητες μας. Αρχικά είχαμε χορό ZUMBA μαζί με την ομάδα μας. Μεγάλα αγόρια και κορίτσια. Τέλεια. Μου άρεσε να χορεύω και έτσι διασκέδασα πολύ αυτή την δραστηριότητα αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι παραδίπλα μου ήταν ο Νικήτας και ούτε καν με κοίταξε. Απαξιώ. Μετά είχαμε βόλεϊ και τέλος μεσημεριανό. Επιτέλους, με το που τελειώσαμε το μεσημεριανό έτρεξα πάνω στο δωμάτιο και έβαλα το μαγιό μου και από πάνω το ψιλόμεσο με μία απλή μπλούζα. Κατέβηκα και είδα την Χρύσα να έρχετε. Όχι ρε φίλε. Απαγορεύεται να βγαίνουμε το μεσημέρι εκτός αν είναι να πάμε να παίξουμε UNO. Αυτό της είπα και μετά έτρεξα προς την πισίνα η οποία ήταν κλειστή. Τέλεια έπρεπε να σκαρφαλώσω. Μπήκα μέσα και περίμενα στην άκρη της πισίνας μέχρι που ένοιωσα κάποιον να με σπρώχνει μέσα.



ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΥΙΔ 😍 ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ❤ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ή ΤΟ ΠΡΩΙ Ή ΤΟ ΒΡΑΔΥ ❤ ΑΣΤΕΡΆΚΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ 😊

Camp fun Where stories live. Discover now