H 3

10 1 0
                                    

Hij had het wel gezien, tenminste dat bewezen die blauwe vinkjes, hij had het niet gezien dus. Wat bleek, hij heeft een andere of nieuwe telefoon. Dat verklaarde wel zijn status; Bier. Tenminste, dat denk ik. Ik denk dat hij zijn telefoon heeft geruild met die van zijn broer misschien? Zou kunnen toch? In ieder geval, zijn profiel foto toen waren vier jongens. Hij leek op eentje. Maar ik wist wel bijna zeker dat hij dat niet was. Later veranderde hij zijn profiel foto. Het werd een school foto. Van dit jaar. Is een leuke foto by the way. Oke, nou terug naar 7 maart. Want op 6 maart stuurde ik naar hem : 'Hey' en op zeven maart kreeg ik terug : 'Hoi'. Kort maar krachtig. Denk ik... Hoe dan ook, ik stuurde hem een paar uurtjes later: ''Hoe gaat het?'' Nou, ik kreeg dus niks terug. Hij had het wel gezien, die minuut daarna zelfs.

De volgende dag, acht maart, had hij nog niet gereageerd. Nou oke, dat kan wel eens gebeuren toch? Komt nog wel. Negen maart... Niksss.. 10, 11, 12, 13? Niks... Het werd een beetje irritant vond ik. Dus stuurde ik hem op 14 maart uiteindelijk: ''Mag ik wat vragen?'' Uurtje later. Ik kreeg terug. "Ja.'' Oke. Dus, met een beetje raar gevoel in mijn maag stuurde ik: ''Negeer je me met een doel?'' Waarschijnlijk snapte hij het niet. Dat is denk ik ook waarom hij: ''Negeer k je dan?'' Stuurde... Ik stuurde: ''Je reageerde niet op mijn bericht van 7 maart.'' Ja, en nu dan wachten op antwoord. Weer een uurtje later.. Ik kreeg terug: ''K weet nii eens wat je zeie want k heb andrre mkbiel. Mobiel.'' Ja.. En dan sta je daar. Met je mond vol tanden. Nadat ik even met een goede vriendin over hem heb gepraat.. over van allerlei dingen, besloot ik om zeg maar.. Tja.. Sorry te zeggen. Klonk wel raar... Ik stuurde: ''Ooh sorry. Ik dacht dat ik gwn opdringerig was ofzo dat je daarom niet reageerde'' En dat was het gesprek mensen. Zo kort... Maar toch zat er veel tijd tussen. En dat komt ook omdat ik niet wist wat of hoe ik iets tegen hem zou of moet zeggen... Dat heb ik wel vaker. Maar goed.

Hij had het toen wel gezien.. Dat geloofde ik niet echt eerlijk gezegd. Eerder zag hij het ook maar blijkbaar dus niet dus ja. Vandaag, had ik een rekentoets. Maar ik was het eerste uur klaar en onze klas had, als je geen rekentoets had, eerste drie uur vrij. Dus ik had nog twee uur. Ik zat even in de aula maar daarna besloot ik naar mijn kluis te gaan om wat boeken te pakken waar ik huiswerk voor had. Die ging ik bij de paarse banken maken. Ik kon toen precies de trap zien. Ik hoefde alleen maar mijn hoofd een beetje op te tillen. Dus het tweede zag ik Cameron en vrienden van hem en zijn klas naar C12 lopen. Dat stuurde ik ook. ''Succes in je les in C12'' Dat stuurde ik om 10:04. Op 12:56 zag hij dat. Nja, geen reactie zoals vaak.. Dus om 13:54 stuurde ik: ''Ik zag je daar naar binnen lopen.. Veel plezier met je excursie. Of wat je ook gaat doen.'' met een duim omhoog smiley. Hoe ik wist dat hij iets van een excursie had? Nou, ik zag kinderen uit zijn klas allemaal tegelijkertijd onderhand hun jas aandoen. Ik zag schaatsen. En ja, dat is het wel. Ooh en ook nog een bus. Alleen niet gezien dat hij daar in stapte. Dat was het gesprek tot nu toe. Het enigste probleem is dat ik niet weet ofdat Cameron nu een nieuw nummer heeft of niet.. Hij ziet mijn berichtjes wel maar reageert niet. Dus ja.. Maar zijn status is: ''Heerenlanden College. 1V VVV Rhelico D1. '' En een voetbal emoticon. Hij is ook best vaak online. Of ja, als hij dat is tenminste.

Weet je wat me opvalt aan mezelf als ik langs Cameron loop of hem gewoon zie? Ik klap dicht. Ik wil wel wat zeggen. Zoals: ''Hoi.'' Of:''Eigenlijk ben je best knap.'' Of: ''Waarom negeer je mij?'' Maar ja, dat is dan weer typisch iets voor mij. Ik klap dicht. Deze pauze wilde ik hoi zeggen maar zijn vriend Caine stond er dus bij. Zijn naam heb ik op insta gevonden. Gevonden dus, niet gezocht. Nu kun je misschien denken: Waarom zeg je niet gewoon hoi? Lekker boeiend dat zijn vriend Caine erbij staat. Maar ja, dat boeit mij best wel. Ik ben bang dat ik dan hard ga falen ofzo. Ik weet ook niet waarom. Esther zei dat ik nog eens hoi zou moeten zeggen. Aangezien ik haar op zaterdag had verteld dat ik eigenlijk min of meer naar school wilde. Met een reden natuurlijk. Ik wilde hem gewoon zien. Cameron. Alleen zien vind ik al prima. Klinkt stom hé? Ik weet ook niet precies waarom ik zo doe of me zo voel ofzo. De reden waarom ik dit allemaal opschrijf is ten eerste omdat ik het leuk vind om te schrijven. Dat is een hobby van me. Maar ook, omdat ik niet altijd alles durf te vertellen aan iemand. Dat heeft niets te maken met het feit dat mijn vriendinnen alles door zouden vertellen ofzo, dat doen ze niet. Maar het heeft te maken met het feit dat ik denk dat alles een beetje gênant is. Ik durf het eigenlijk min of meer niet te vertellen. Hoe dan ook, ik weet niet wat er nog gaat gebeuren met hem en mij en ik weet ook niet ofdat er nog iets gaat veranderen tussen ons. Maar ik weet wel, dat ik hopelijk nog iets durf te zeggen tegen hem.

Kluisjes JongenWhere stories live. Discover now