BÖLÜM 2

6.2K 225 57
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR, BU BÖLÜMÜ DETAYLI TUTTUM, YENİ BÖLÜMLERDE ZOR KARARLAR VE DAHA ZOR BİR HAYAT MURAT'I BEKLİYOR OLACAK.
BU BÖLÜMÜ SEVERSİNİZ İNŞALLAH, İYİ OKUMALAR 😊

Eve girmek için, ağacın arasına yeltendim. Sesleri o an duymuştum. "Ooooo" diye kahkaha eşliğinde gelen bir nara ile irkildim. Ali ve tayfası, zil zurna sarhoş olmuş, içmeye devam ediyorlardı. Anlık bir donma yaşadıktan sonra, arkamı dönüp uzaklaşmak istedim. Normal hayatım işte o an bitmişti. Arkamdan biri ağzıma sarıldı. Çığlık atmaya çalışıyordum, korkudan ölmek ne demek o birkaç saniyede resmen hissettim. Güçlüydüler, Ben ise saf bir çocuk. Gücüm yetmedi, sürüklemeye başladılar yıkık eve doğru, yaşanacak açılardan kaçmak isteyen güçsüz vücudumu.
"Bağırma lan ibne, Seni şurda öldürür atarım kenarı." diyordu Ali. Diğerlerine sanki gözlerini kan bürümüşçesine olan biteni görmezden geliyor ve bizi takip ediyorlardı evin içine doğru.
İçeriye soktular, korkuyordum söylediği sözden sonra bağıramıyordum. Beni üst kata doğru ite kaka çıkarırlarken, "Ali abi bırakın yalvarırım, Serdar abi nolur sen birşey söyle. Nolur yapmayın" diyerek insafa gelmelerini diliyordum.
Ama boşaldı tüm kıvranışlarım, rutubet kokan evde, yıkık dökük bir odaya çıkardılar. Yerde kartonlar vardı, üzerine yüzüstü yatırdılar. Yakarışlarını, gözyaşlarımı, herşeyden önce bir çocuk, bir canlı olduğumu görmezden geliyordu beşide.

Ali bacaklarımın üzerine diz çökmüş, diğerlerinden biride kalkmamı engellemek için kafamı bacak arasına almıştı.
Çok korkuyordum, ağlıyordum ama çare yoktu. Ali;
- Offf... Bundan sonra bizim ibnemizsin, offf şu vücuda bak.
Derken tişörtümü enseme kadar sıvamış, sırtımı okşayıp, yalamaya, diliyle vücudumu keşfetmeye başlamıştı bile. Kafamdan kalkan diğer şerefsiz, ayakları ile ellerime basmıştı, kalkmamam için.
Kafamı hafif kaldırıp, etrafa baktım karanlık odada. Kırık pencereden vuran sokak lambasının yardımı ile görebiliyordum tüm olanları. Adını "iyice bas ellerine lan Mehmet " dediğinde öğrendiğim çocuk, aletini eşofmanından çıkarmış, Ali beni okşarken zevk alırcasına sıvazlamaya başlamıştı. Serdar, hayran olduğum orospunun çocuğu Serdar, şortunun üstünden sikini okşuyor,diğer eliylede eşofmanımın içine girmeye çalışıyordu.

Ağlıyordum sadece, yalvarıyordum yapmayın abi diye.

Ali arkadan kafama vurdu var gücüyle "Sus anına koduğumunun çocuğu" diyerek.
Serdar'ın eşofmanımı kurcalaması, eşofmanımın inmesine sebep oldu. Zorla üstümde ne varsa çıkardılar.
Ali aletini arkamda okşarken, dar deliğimle oynuyordu bir yandan. Canım çok yanıyordu ama dinlemedi hiçbiri beni.
Uğraşmadı bile Ali, aletini deliğime dayadı ve zorlamaya başladı. Ölüyorum sandım, ortalığı yırtıyordum çığlığımla. Nefesim kesildi, Ama daha da bastırdı ve dibine kadar yerleştirdiğini hissettim. Bayılabilirdim her an,öyle bir acı yaşıyordum. İğrençlikleri içinde hayatımda birçok şeyin bittiğini düşünüyordum.
Ali arkamda pompalamaya başlamıştı, yüzüm yere değiyor, nefesimi zor alıyordum.
Diğerleri de homurdanıyordu hayvan gibi ve sırlarını bekliyordu hepsi bir çocuğa tecavüz etmek için.
Ali bir süre beni becerdikten sonra, aletini köküne kadar dayadı ve anırarak içime bıraktı bütün sıvılarını. Söylenerek içimden çıktı ve üzerimden kalktı.
- Ooooof... Abi bu başka birşey yaaaa... Öff oğlum ne göt var bunda lan... Daracık amına koyayım.
- Hadi laa. Hanginiz giriyonuz ibneye?
Serdar "Ben yaslarım birader" diyerek arkama geçti. Belimden kendine çekerek domaltıp deliğime dayadı aletini.
- Hazır mısın yavrum benim malafatı yemeye? dedi acımadan.
Ali atladı alaycı ses tonuyla;
-Hazırrrr. Hazırrrr. Devam gardaşım.

Serdarla girmişti içime. Acımadan gel git yapıyor, Arada sırtıma eğilip diliyle yalamaya başlıyor, Ben bağırdım doğrulup "Sussana lan orospunun çocuğu, zevkini al işte" deyip, acıtacak şekilde kalçama tokat atıyordu.

Ben artık acıdan inlemek ve kalan gözyaşımı dökmek dışında bir şey yapamıyordum,kendimi bırakmıştım.
Bir an önce bitsin istiyordum ve acaba bir yandan da acaba beni öldürürler mi korkusu yaşıyordum. Hepsi sırayla üstümden geçti,hepsi sırayla hayatımın üstünden geçti ve köhne odada kenara köşeye oturdular.

- Nasıl yavrum, zevk aldın mı? Fena mı bak 5 tane kocan var artık. Bırak ağlamayı silerim belanı senin. İyi dinle şimdi, Artık biz isteyince geleceksin, bizi mutlu edeceksin duydun mu lan? Bizim ibnemizsin artık, Eğer ki birine anlat, Eğer ki gel dediğimizde gelme, Bu mahallede duymayan kalmaz bunu. Duramazsın bu mahallede anladın mı?

Gözyaşlarım yine yoğunlaşmış şekilde, günahım yokken Alinin tehditlerine sadece "Anladım " diyebildim bilinçsiz bir şekilde.

Toparlandı hepsi ve oradan çıkıp gittiler. Ben ise çırılçıplak, savunmasız, ağrı sızı içinde, yapayalnız kaldım rutubet kokan iğrenç bir evin içinde.

Aklım tamamen karışıktı giyinmeye başlarken. Susmalı mıyım, birine anlatmalı mıyım? Bunların her istediğinde nasıl giderdim, Ya aileme kadar yapılırsa dedikodu, Anneme nasıl bakardım ki ben, Nasıl Annem diyebilirdim?

Binbir türlü soru eşliğinde korkuyla pencereye yaklaştım. Hala oradalar mı öğrenmek istiyordum. Utanırdım ben nasıl geçerdim yanlarından, aşağıya inince. Şükür ki gitmişlerdi, Benim hayatımı mahvediyor evlerine dağılmıştı hepsi yada şerefsizce zaferlerini kutlamaya çamlıca çıkmışlardı birer bira daha alıp.

Aşağıya inip derhal evden çıktım. Eve gitmeliydim babamla kavga etmeye meşakatim yoktu, Geç kalıpta.

Mahalleye girdim, oyun bitmişti beni görünce "Lan nerdesin sen " diye seslendiler. Anlatırım dedim ve köşeden direkt döndüm, üzerim perişan haldeydi ve onlara birşey uydurmaya kafam yetmezdi.

Evin bahçesinden içeri girdim hızla, oturma odasının penceresinden içeri baktım. Babam alkolü alıp sızmıştı çekyatta. Annem, garibim dantel örüyor TV izliyordu. Acele ile eve girdim, odama geçmek için. Annem farketti beni.
- Murat'ım? Nereye böyle, odana mı oğlum.
-Evet Anne, Sonra banyo yapıp yatarım, derken yüzüne bakamadım Ağladığımı anlamasın diye.
-Bana bak üstün başın ne oldu öyle, yavrum kavgamı ettiniz?
-He Anne he, kavga çıktı, ufak bir şey. Merak etme hadi, İyi geceler.

Gece bu şekilde sona erdi o gün ve benim hayatımda bir çok şey de sona erdi.
Hislerim vardı, hislerimi en güzel şekilde yaşamayı hayalim. Erkeklere karşı hislerimin adını doğru zamanda koymaktı. Ama olmadı, Bu gece yaşadığım şey beni çok büyük bir kargaşanın içine sürükleyecekti.

ERKEK ADAMWhere stories live. Discover now