16

2.7K 120 34
                                    




'Succes Lou, je weet wat we gaan doen, het komt goed voor nu.' fluistert Harry in mijn oor en drukt me tegen zich aan. Ik knik alleen maar. Ook al hebben we een plan bedacht, het blijft eng.

'Het lukt je wel.' zegt Zayn en trekt me ook in een knuffel. Het liefst zou ik gewoon hier blijven, maar het is al 10 voor 4 en als ik te laat kom word het alleen nog maar erger.

'Dus onthoud, we zullen er zijn. Ook als je ons niet ziet. We gaan alleen de andere kant langs maar we laten je niet alleen, goed?' Ik knik. 'Oke dan. Begin maar alvast te fietsen. Wij gaan rechts.' Ik knik nog een keer en geef Harry een laatste knuffel. Dan stap ik op mijn fiets en begin de linkerkant op te fietsen. Het is gevaarlijk om David in de maling te nemen, maar als het lukt en dit alles stopt heb ik het er graag voor over.

Na een paar minuten fietsen kom ik bij de afgesproken plek aan. Ik zie niemand, de jongens niet en David ook niet. Ik kijk gauw op mijn mobiel en zie dat het al 5 over 4 is. De jongens zitten vast wel ergens vlakbij, maar David weet ik niet. Hij moet wel gauw komen. Het beste was als hij helemaal niet kwam natuurlijk, maar ik heb dit liever snel gedaan.

'Louis?' Gauw draai ik me om. David staat recht achter me, en niet in zijn eentje. De helft van zijn gang staat achter hem. Ik slik en zet een stap naar achter.

'W-waar is het pakje?' vraag ik en probeer dapper over te komen, wat helemaal mislukt. De grijns die op zijn gezicht stond verdwijnt in woede.

'Dat slaan we vandaag even over.' sist hij. Nog geen seconde later voel ik een klap tegen mijn achterhoofd. Ik schreeuw en val op de grond.

Dan gaat alles heel snel. Ergens hoor ik Harry en Zayn schreeuwen. Ik word opgetild door Thijs, een vriend van David en weggedragen. Dan val ik nog een keer op de grond en niet veel later lig ik in de armen van Harry. 'Wat gebeurt er?' vraag ik zacht.

'Rustig maar. We hadden de politie al gebeld en die David en zijn vrienden worden meegenomen nu. Voor de zekerheid zorg ik dat we hier weg zijn want het zijn nogal veel jongens.' zegt Harry en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik knik en dan sluit ik mijn ogen.


**


'We zullen zorgen dat ze niet meer bij je in de buurt komen. Ze krijgen tenminste een paar jaar celstraf.' sluit de agent zijn verhaal. Ik knik en loop dan samen met Harry naar buiten. Het ging allemaal zo snel, ik kan niet beseffen dat ik nu geen last meer heb van David.

Als we thuis zijn haal ik diep adem. Harry geeft me een knuffel. 'Het is voorbij Lou,' zegt hij en drukt een zacht kusje op mijn lippen. Ik glimlach. 'Zullen we iets leuks doen om het te vieren?' vraagt hij als hij zich terug trekt.

'Is goed, waar dacht je aan?' Hij klapt in zijn handen.

'Laten we op vakantie gaan!' gilt hij. Ik kijk hem vragend aan.

'Nu?'

'Ja, waarom niet? Lijkt het je leuk?'

Ik denk even na. 'Ja, dat is wel leuk.'

Hij fronst. 'Wel leuk?'

Ik lach en begin te gillen. 'Ja! Geweldige Harry, ik vind dat een geweldig idee! Laten we op een geweldige vakantie gaan!' Hij begint ook te lachen en pakt zijn laptop.

'Laten we naar Frankrijk gaan, naar de de Eiffeltoren.' zegt hij. Hoe bedenkt hij dat zo uit zijn hoofd?

'Ja! Parijs!' roep ik en ga naast hem zitten. Hij trekt me op schoot en we kijken samen naar een goed hotel.

'Het word top.' zegt Harry. Ik knik.

'Zeker weten.'


-

Sorry voor korte deel :(

Hated || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now