27

1.9K 102 158
                                    


Pov Louis

'Hup, Louis. Schiet nou eens op. Straks komen we nog te laat. Je wil toch niet te laat komen op je eigen bruiloft?' klaagt Niall.

'Moet jij zo nodig zeggen. Jij komt nog te laat voor je eigen begrafenis.'

Hij kijkt me boos aan. 'Dat was geen leuke grap en ik snap hem ook niet. En kom mee.' Hij begint aan mijn arm te trekken.

'Wacht nou! Ik ben nog niet klaar!' roep ik gefrustreerd.

'Tuurlijk ben je wel klaar. Wat zou je nog moeten doen?'

'Weet ik niet.' mompel ik en kijk naar mezelf in de spiegel. Liam komt achter Niall staan in de badkamer.

'Die haren zitten wel goed, het maakt echt niet uit als er wat uitsteekt. Dat ziet er juist wel leuk uit. En nu moet je opschieten want je gaat echt te laat komen. Trouwens, je weet toch dat Lou je haar nog een keer gaat doen?'

Ik grom geïrriteerd en werp nog een laatste blik op de spiegel voordat ik toch met de jongens mee naar beneden loop. Ze hebben we gelijk, ik mag niet te laat komen op mijn bruiloft.

Buiten staat een luxe auto op ons te wachten. Ik heb geen eens tijd om naar het merk te kijken, zo gespannen ben ik. Liam merkt het want hij pakt mijn handen vast en zorgt ervoor dat ik hem aankijk.

'Luister Louis, je moet nu even relaxen. Het enige wat je straks hoeft te doen is "ja" zeggen. Dan hoef je alleen maar te feesten, wat jij kan als geen ander en daarna mag je met Harry weet ik veel wat gaan doen. Er kan helemaal niks mis gaan. Je hoeft alleen maar te genieten.'

Zijn woorden maken me een klein beetje rustiger, maar toch niet helemaal. De chauffeur rijd de taxi naar een grote open plek in het bos, waar we zullen trouwen. Zodra ik uit de auto ben kijk ik om me heen of ik Harry al ergens zie staan.

'Je weet dat Harry later komt, toch?' vraagt Niall en kijkt me aan.

'Ohja.' mompel ik en speel een beetje met mijn vingers. Lou komt vrolijk aangelopen en trekt me mee naar een stoel waar ze mijn haar nog een keer doet en mijn kleren goed trekt.

'Je ziet er super uit, Louis. Alles gaat perfect worden.' Ik geef haar een glimlach en loop dan naar Liam en Niall toe, die op een paar stoelen zitten te praten. Liam springt gelijk op.

'Kom mee Louis! Je ouders zijn er al.' Liam loopt met me mee en wijst naar mijn ouders en mijn zusjes. Ik loop naar ze toe en geef ze allemaal een stevige knuffel.

'Mijn boobear word al groot.' zucht mijn moeder als ik haar een knuffel geef. 

Ik glimlach naar haar, ookal weet ze dat ik het haat als ze me zo noemt.

'Je ziet er geweldig uit, Louis.' mompelt Lottie en geeft me een kus. Als ik ze allemaal gehad heb loop ik naar Harry's ouders en zijn zus om hun te begroeten.

Na een tijdje is Harry er nog steeds niet en begin ik me zorgen te maken. Bijna alle stoelen zijn al vol en Harry had er al moeten zijn.

'Niall. Waar blijven ze, ze moesten er toch al zijn? Straks komen ze te laat. Oh god Niall, wat als er iets is gebeurt?'

'Er is niks aan de hand. Waarschijnlijk had Harry hetzelfde probleem als jou, hij wil er perfect uit zien. Ze komen zo wel.' stelt hij me gerust en ik haal diep adem.

'Laat ze alsjeblieft snel komen.' mompel ik tegen mezelf.

Na tien minuten houd ik het niet meer uit. 'Niall! Liam! Verdomme! Het begint over vijf minuten, waar blijven ze?' Liam haalt zijn schouders op.

'Het spijt me, maar ik weet echt niet waar ze blijven.' zegt hij zacht. Ik laat me weer zakken op de stoel en sluit mijn ogen. Ze komen zo, het duurt niet lang meer.

Na nog een paar minuten, hoor ik Zayn's stem. Eerst wil ik blij opspringen maar als ik de paniek in zijn stem hoor, weet ik direct dat er iets mis is.

'Louis! Liam! Niall! Iemand! Bel alsjeblieft de ambulance, en snel!' schreeuwt hij.

Ik sta op en zie Zayn naar me toe rennen. In zijn ene arm heeft hij Darcy, die haar ogen dicht heeft en een pijnlijke blik ligt op haar gezicht. Zijn andere arm hangt er een beetje slap bij.

'Louis! Er is een ongeluk gebeurt. Alsjeblieft, help me.'

Een ongeluk. Harry.

'Wat is er met Darcy? Wat is er gebeurt? Waar is Harry? Wat is er met je arm?' Een aantal mensen verzamelen zich om ons heen en Liam belt het noodnummer terwijl hij luistert naar Zayn.

'Bij de kruising. Die verdomde auto reed gewoon door rood en knalde zo tegen onze auto aan. Schiet op, alsjeblieft.' Hij begint te huilen. 'Louis,' snikt hij.

'Ik denk niet dat Harry nog leeft.'

-

Gisteren stond ik #173 in fanfictie omg thankksss😍😍❤️

Hated || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now