17

2.8K 116 58
                                    



'Uitstappen,' galmt een vrouwenstem door de luidsprekers. Gauw maak ik Harry wakker en haal mijn rugtas onder de stoel vandaan.

'Hmm,' mompelt Harry slaperig.

'We moeten uitstappen.' zeg ik en wacht totdat hij opstaat. Ik had hem eigenlijk wat eerder wakker moeten maken, toen we daalden maar hij sliep zo fijn en hij had zijn gordel toch nog om.

'Ow,' zegt hij kort en staat langzaam op. Hij loopt voor me aan naar de deur van het vliegtuig. Als we buiten zijn zet hij zijn tas op de grond en rekt zich uit. 'Frankrijk.' zegt hij vrolijk.

Ik glimlach en wacht tot we verder kunnen lopen. We wandelen rustig naar de uitgang en houden een taxi aan. 'Hotel Dupond,' zegt Harry en we betalen het geld. De chauffeur knikt en brengt ons naar een lux hotel.

We checken in en worden naar onze kamer gebracht. Het is een prachtig hotel, alles is heel lux. Ik durf bijna niet te lopen door de gangen, bang dat ik iets duurs breek. 

'Hier is jullie kamer,' zegt de vrouw die ons gebracht heeft vriendelijk. We bedanken haar en lopen de kamer in.

'Het is echt mooi.' zeg ik bewonderend. Alles is schoon en het is mooi ingericht.

'Dat moet ook.' zeg Harry en schopt zijn koffer onder het bed. 'Laten we vanavond in dat restaurant beneden eten. Ik ben te moe om nog iets anders te zoeken.' Ik stem in en pak de nodige dingen uit mijn koffer. Harry appt zijn ouders dat we veilig aangekomen zijn. Naast het bed zit een deur naar de badkamer. Nieuwsgierig open ik de deur en er verschijnt een prachtige badkamer. Ik besluit om een bad te nemen, gewoon omdat het er zo mooi uitziet.

'Haz?'

'Hmm?' mompelt hij en kijkt niet op.

'Ik- uhm, ga even in bad oke?'

'Is goed.' Ik zucht en neem mijn kleren mee naar de badkamer. De deur doe ik op slot en ik kleed me om. Er zit zelfs een afstandsbediening bij het bad. Ik laat me voorzichtig in het warme water zakken en maak het me gemakkelijk. Langzaam val ik in slaap.


'Louis! Reageer! Wat ben je aan het doen?' Ik schrik wakker. 'Als je nu niet reageert breek ik die deur open!' gilt Harry.

'Rustig aan. Ik sliep.' mompel ik.

'Jezus man. Ik dacht dat je verdronken was ofzo.' zegt Harry en ik hoor hem weg lopen. Ik zucht en stap uit het bad om me om te kleden. 'Zullen we zo naar beneden gaan?' vraagt Harry en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik voel mezelf rood worden en knik snel. Hij grijnst en pakt mijn hand.

In het restaurant gaan we aan een tweepersoonstafel zitten. Al snel komt er een ober aan lopen en neemt onze bestellingen op.

'Het is echt mooi hier,' zucht ik. Harry lacht. 'wat?'

'Gewoon,' zegt hij. De ober komt er al weer aan met twee borden.

'Dat krijg ik nooit op.' zeg ik verbaasd. Het is een enorme pizza. Harry heeft dezelfde.

'Eet maar wat je lust.' zegt Harry en begint te eten.

Als we klaar zijn met eten lopen we weer naar onze hotelkamer. 'Laten we gaan slapen. Ik ben echt moe,' zegt Harry en gaapt. Ik stem in en kleed me om. Harry gaat in bed liggen en ik poets nog snel mijn tanden voor ik naast hem kom liggen.

'Goodnight,' fluister ik.

'Goodnight.'

**

'Wat gaan we vandaag doen?' vraag ik aan Harry als we klaar zijn met het ontbijt. Hij heeft de hele vakantie al gepland.

'We gaan bij de Arc de Triomphe kijken,' zegt Harry met een Frans accent. 'en daarna naar het Louvre.' Ik knik.


'Dus dit is de Arc de Triomphe?' vraag ik bewonderend. Het is veel groter dan ik had verwacht.

'Ja. Laten we een foto maken daar.' zegt Harry en trekt me mee door de mensen. Hij begint in het Frans tegen een man te praten en uiteindelijk staat de man op.

'Hij wil wel een foto van ons maken.' zegt Harry tegen mij en overhandigt zijn mobiel aan de man. We gaan onder de boog staan en de man maakt een foto.

Harry krijgt zijn telefoon weer terug en we bekijken de foto.

De man heeft een selfie gemaakt. Ik zucht geirriteerd en wacht tot Harry iemand anders heeft gevonden om een foto te maken.

Na een tijdje hebben we toch eindelijk een foto en gaan we naar het Louvre.

Harry parkeert de auto vlakbij en we lopen naar het Louvre. Het is een enorm gebouw en het ziet er mooi uit. Het is wel rustig, er is helemaal niemand.

'Is het wel open?' vraagt Harry en kijkt naar de openingstijden. 'Wat voor dag is het vandaag?'

Ik klik mijn mobiel aan. 'Dinsdag,' antwoord ik.

'Fuck. Op dinsdag is het gesloten.'

'Dan gaan we toch morgen?' stel ik voor. Het is wel jammer.

'Morgen gaan we al ergens anders heen. We kijken nog wel.' mompelt Harry en loopt weer terug naar de auto.

~

Hotel Dupond is een echt hotel in Parijs, ik ben er alleen nog nooit geweest. Als er iets niet klopt dan sorry daarvoor.

Zijn jullie wel eens in een hotel in Parijs geweest? En was het een goed hotel?

Voor de mensen die het niet weten, de Arc de Triomphe is een soort boog in Parijs:

Voor de mensen die het niet weten, de Arc de Triomphe is een soort boog in Parijs:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Het Louvre is een museum:

Volgens mij is het Louvre op dinsdag ook echt gesloten, maar dat weet ik niet zeker

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Volgens mij is het Louvre op dinsdag ook echt gesloten, maar dat weet ik niet zeker.

#356 in fanfictie❤️

Hated || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now