18

2.5K 116 79
                                    



'Vandaag gaan we een boswandeling maken.' zegt Harry als we ons omkleden. Trek je bergschoenen aan en een t-shirt. Het word lekker weer.' Ik knik en haal mijn bergschoenen uit mijn koffer. Ik trek een lekkere broek aan en een wit Adidas t-shirt. Harry overhandigt me twee drinkbekers en ik vul ze met water. We lopen naar beneden en Harry huurt twee fietsen om naar het park te fietsen.

We komen bij het park aan. Harry heeft een gids meegenomen uit het hotel en kijkt waar de mooiste plekjes zijn.

'Bois de Boulogne,' zegt Harry. 'zo heet dit. Er is zelfs een camping en een dierentuin. En 35 kilometer voetpad, dus die wandeling moet wel lukken.' zegt hij. Ik kijk met hem mee op de plattegrond.

'Laten we naar dat meer toe gaan!' zeg ik vrolijk en wijs naar een meer. Harry knikt en pakt mijn hand.

'Let's go.'

**

'Zijn we er nu al bijna?' zeur ik. Harry grinnikt.

'Kijk eens voor je.' Ik kijk en zie steeds meer mensen. Als ik mijn ogen goed sper zie ik een blauwe gloed.

'Daar is het!' gil ik en ren vooruit. Harry komt achter me aan gewaggeld en loopt naar een winkeltje ergens aan de zijkant. 'Wat ga je doen?' vraag ik en loop naar hem toe. Ik ben wel toe aan een frisse duik, waar wachten we nog op?

'Zwembroeken kopen, hoe wilde je anders gaan zwemmen?' Ik voel mezelf rood worden. Soms kan ik echt zo dom zijn. Harry koopt een witte zwembroek voor zichzelf en een donkerblauwe voor mij. We kleden ons gauw om in de kleedhokjes en rennen dan naar het water.

Voorzichtig ga ik met mijn voeten in het water staan maar Harry komt achter me aan rennen en duwt me mee het water in. Ik gil en val in het water. 'Moest dan nou?' vraag ik nep boos.

Hij knikt. 'Anders duurt het vast een uur voordat je eindelijk in het water was.' zegt hij lachend. Ik kan me niet meer inhouden en begin ook te lachen.

'Je krijgt het nog wel terug,' zeg ik lachend en zwem dan verder naar het midden. 'Laten we zo'n bootje gaan halen.' zeg ik en wijs naar een paar vastgelegde opblaasboten. Harry rent er al naar toe en komt niet veel later terug met een kleine, rode opblaasboot.

Hij gaat erin zitten, maar de boot is veel te klein dus kiept hij om. Ik begin hard te lachen. 'Je bent te groot!' gil ik lachend.

Hij lacht zacht en tilt de boot op. Hij gooit hem boven op me waardoor ik naar beneden val. Proestend van de lach kom ik weer boven.

'Ga jij er in zitten dan,' zegt Harry en haalt het water uit de boot. Hij tilt me op en gooit me in de boot waardoor hij alweer omvalt. We lachen en deze keer ga ik er zelf inzitten. Ik pas er nog maar net in, ik ben iets kleiner dan Harry wat op dit moment wel handig is.

'Ik ga je trekken.' zegt Harry. Ik knik en sluit mijn ogen.

Ik neem alles in me op. De gillende kinderen, het geluid van het water waar Harry me doorheen trekt, en de kleine druppeltjes water die op mijn lichaam vallen als Harry een beetje te hard trekt.

Na een tijdje open ik mijn ogen omdat ik Harry niet meer hoor lopen. Ik kijk om me heen maar zie hem nergens.

Ineens word ik omhoog gegooid en val gillend in het water. Als ik boven kom zie ik Harry met een grote grijns op zijn gezicht me aankijken. We zijn ongeveer in het midden van het meer en er zijn weinig mensen hier.

Harry tilt me op. 'Vind je de vakantie tot nu toe leuk?' vraagt hij zachtjes. Ik knik en lach.

'We zijn er nog maar èèn dag,' lach ik.

Hij knikt. 'Ik wil gewoon dat alles perfect is voor mijn babe,' zegt hij. Ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen. 'Ik hou van je, Lou.' fluistert hij.

'Ik ook van jou.' zeg ik zacht en druk zachtjes mijn lippen op de van hem. Hij verandert het kusje in een zoen. Even vergeet ik alles om me heen.

'Louis?' vraagt hij als hij zich terug trekt.

'Ja?'

'Wil je- wacht ik bedoel, wil je mijn vriendje zijn? Officieel?' vraagt hij zacht en bijt zenuwachtig op zijn lip.

'Ja!' gil ik en ik kan de grote glimlach op mijn gezicht niet verbergen. Hij begint ook te lachen en drukt zijn lippen weer op die van mij.


-


Bois de Boulogne is het grootste park van Parijs. Er zijn ook autowegen enzo. Ik ben nog nooit in Parijs of in dat park geweest, maar hier zijn een paar plaatjes zodat je een beetje een beeld krijgt van hoe het daar eruit ziet.

 Ik ben nog nooit in Parijs of in dat park geweest, maar hier zijn een paar plaatjes zodat je een beetje een beeld krijgt van hoe het daar eruit ziet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Dat laatste plaatje komt later in dit verhaal nog ergens terug 😏)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Dat laatste plaatje komt later in dit verhaal nog ergens terug 😏)

Btw vinden jullie het leuk als ik die informatie erbij geef? Ik weet niet of het irritant is ofz😅 Anders mag je het gewoon zeggen want dan doe ik dat er niet bij.

#293 in fanfictie wajooww😍❤️

Hated || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now