20

2.4K 110 26
                                    




* Tijdsprong naar de laatste dag van de vakantie*

Er word op de deur geklopt en gauw ren ik erheen om open te doen. Een net geklede man doet open en duwt een karretje met allemaal lekker eten erop naar binnen.

'Eet smakelijk,' zegt hij met een knipoog en ik bedank hem. Het is vandaag Harry's verjaardag en ik heb ervoor gezorgd dat we niks gaan doen vandaag. Tenminste, dat denkt hij. Ik heb een heel programma.

Ik duw de kar naar de hoek van de kamer maar hij knalt iets te hard tegen de muur waardoor Harry wakker word. Hij kijkt me slaperig aan.

'Wat ben je aan het doen Lou?'

'Niks.' Ik snel naar zijn bed en ga tegen hem aanliggen. Het is nog vroeg en ik wilde hem laten uitslapen.

'Het ruikt hier lekker.' zegt hij met zijn schorre ochtendstem en kijkt om zich heen. 'Wat is dat?' vraagt hij als hij de kar ziet staan.

Ik zucht diep en haal mijn schouders op. 'Ik wilde je verrassen maar ik ben slecht in verrassingen.'

Hij lacht zacht en drukt een kus op mijn lippen. 'Je bent zo lief.' fluistert hij en staat op.

'Wil je niet nog uitslapen?' zeur ik. Hij fronst.

'Nee, ik kan niet meer slapen.'

'Wil je dan eten?' Hij knikt heftig waardoor ik begin te lachen en de kar voor het bed neerzet. Ik leg al het eten neer op het bed en Harry valt meteen aan. Ik lach en begin ook te eten.

'Wat gaan we vandaag doen?' vraagt hij als we vol zitten en alles op het karretje gepleurd hebben. Ik grijns.

'Een verrassing.'

Hij kijkt me met puppy ogen aan en ik doe gauw mijn handen voor mijn ogen. 'Niet doen, ik ga het echt niet vertellen.' zeg ik lachend. Hij lacht ook en trekt me in een knuffel.

'Je ruikt lekker.' mompelt hij in mijn shirt. Het kippenvel springt op mijn armen en ik ril.

'Laten we gaan.' zeg ik zacht en spring op. Hij kijkt me lachend aan en kleed zich snel om. Als hij klaar is pakt hij mijn hand en ik duw nog snel een zonnebril voor zijn gezicht om niet gezien te worden. Zelf had ik er al een op.


Ik houd een taxi aan en laat hem rijden naar de stad. We gaan naar de mediamarkt. Het klinkt misschien een beetje saai, maar Harry is helemaal gek van camera's en die van hem is niet zo goed.

'Wat gaan we hier doen?' vraagt hij verbaasd als we door de draaideuren van de mediamarkt lopen. Ik zeg niks en loop voor hem. Als we bij de camera's komen stop ik en kijk hem triomfantelijk aan. Hij fronst.

'Je mag een uitzoeken.'

Zijn ogen worden groot. 'M-maar die zijn super duur en-'

'En het is je verjaardag. Zoek een goeie uit.'

Hij spreekt niet meer tegen en loopt langs de rekken. Uiteindelijk vind hij een Canon en kijkt me vragend aan. Ik knik en hij juicht.

Ik reken hem af en we lopen naar buiten. Harry springt vrolijk om me heen.

'Dankje Lou.' zegt hij als hij wat rustiger is en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik bloos en houd de volgende taxi aan en bind Harry een blinddoek om.

'Voorzichtig, mijn haar! Kan ik niet gewoon mijn ogen dicht doen?' jammert hij. Ik grinnik.

'Nee want dan ga je spieken. Het is maar voor even.' Hij zucht.

We rijden door het park waar we een paar dagen geleden ook waren, naar de rozentuin. Daar heb ik een plekje gevonden waar we kunnen zitten.

De taxi stopt en ik help Harry met uitstappen. Hij struikelt bijna over de rand van de auto en gilt. Ik pak hem nog net op tijd vast.

'Rustig maar.' grinnik ik.

'Waar zijn we?' vraagt hij als ik zijn blinddoek afgedaan heb.

'In het park.'

Ik pak zijn hand en loop door de rozentuinen heen.

'Het is prachtig Lou.' zucht hij. We lopen verder en komen bij een kleed, die ik er al eerder neer gezet had. Er staat ook een picknickmand naast.

'Kom.' zeg ik en ga op het kleed zitten. Hij kijkt me verbaasd aan en gaat ook zitten. 'Picknicken.'

Ik haal het eten uit de mand. Het is niet heel erg veel, want we hebben net nog ontbeten.

'Dankje Lou.' zegt hij en begint met eten.





Het word al donker en de lichten van de eiffeltoren staan al aan. Harry kijkt zijn ogen uit. Ik ook eigenlijk. Het ziet er prachtig uit in dit licht.

'Laten we naar boven gaan.' stel ik voor en hij knikt. Het is nogal druk en er is een lange rij, maar niet heel lang omdat voor de meeste mensen de vakantie al afgelopen is. Na een halfuurtje staan we bij de lift en stappen we erin. Hij gaat langzaam omhoog en na een paar minuutjes staan we helemaal boven aan.

De frisse wind waait net hard genoeg om het koud te hebben, maar zodra we het uitzicht zien zijn we dat al helemaal vergeten.

'Wauw.' zucht Harry.

Alle mensen lijken net mieren. De zon gaat bijna onder en met alle grote gebouwen ziet het er gewoon prachtig uit.

'Weet je wat ik altijd al eens heb willen doen?' Ik kijk hem vragend aan. Hij haalt zijn camera te voor schijnt en kijkt me even aan.

'Een foto maken van een kus op de eiffeltoren.' zegt hij en drukt direct daarna zijn lippen zacht op die van mij. Even later hoor ik een klik en trekt hij terug.

'Hij is gelukt.' zegt hij trots en laat de foto zien. Ik voel het bloed naar mijn wangen stromen.

'Dankje Lou, voor deze geweldige dag.' fluistert hij en pakt mijn hand vast. 'Ik hou van je.'

'Ik hou nog veel meer van jou.' fluister ik terug.


-


Ik hou van Harry met camera's


Ik hou van Harry met camera's

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

:)

Hated || Larry StylinsonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu