-3-

4.7K 133 19
                                    

Ge'edit

Luke's pov
Ik word wakker met Liz in mijn armen en kan het niet laten om te glimlachen. Ze is zo mooi. Ik ga met mijn vingertoppen door haar mooie, blonde haren. Het is zo lang en zo zacht. Langzaam opent ze haar ogen.

"Goedemorgen." zeg ik hees. Wauw, lekkere ochtendstem hoor Luke... NOT!!!

"Hi." mompelt ze nog een beetje slaapdronken en verstopt haar gezicht in haar kussen.

Gisteravond hebben Niall en ik een heel plan bedacht om Lizzy te vragen. Het enige probleem is: ze zou mee op tour moeten. Dus dat ga ik haar nu maar eens meteen vragen.

"Liz, ik heb een vraag." begin ik.

"Vertel." zegt ze terwijl ze rechtop gaat zitten en zichzelf uitrekt.

"Zou je met ons verder mee op tour willen?" vraag ik. Haar ogen worden groot en haar mond valt open.

"Shut up!" Gilt ze met een gezicht vol verbazing. "Ben je serieus?" Ik knik en lach om haar reactie. "Uhm ja natuurlijk zou ik mee willen!" Zegt ze enthousiast. Maar dan betrekt haar gezicht.

"Maar mijn ouders..." zucht ze. Little did she know, dat Niall en ik daar al rekening mee hadden gehouden.

"Ik ga je toch niet mee vragen zonder toestemming van je ouders suffie." zeg ik waardoor er weer een twinkeling in haar ogen verschijnt.

"Wanneer heb je dat gevraagd?" vraagt ze.

"Gister. Niall heeft je ouders gebeld." Leg ik uit. Ze trekt me blij in een knuffel.

"Dankje Luke." mompelt ze in mijn nek.

"Graag gedaan." zeg ik. Heel graag gedaan zelfs. Tenminste, als ze ja zegt... de knuffel duurt nu al heel lang en hoe fijn ik het ook vind, we moeten ons bed uit want we hebben een drukke dag voor de boeg.

"Laten we ontbijten." zeg ik. Ze knikt en stapt uit bed. Ik stap ook uit bed en trek snel een shirt aan voordat ze me weer aanstaart. Ookal was dat de vorige keren best wel grappig.

~~~~~

Lizzy's pov
2 dagen later zijn we nu. Ik heb net mijn spullen gepakt en sta nu, met moeite, afscheid te nemen van mijn ouders.

"Zorg goed voor jezelf en hou me op de hoogte van alles." zegt mijn moeder en trekt me in een stevige knuffel. Ik knuffel strak terug, aangezien dit de laatste knuffel zal zijn voor een aantal maanden.

"Zal ik doen." zeg ik en veeg een traan weg die over haar wang rolt. Mijn stiefvader geef ik ook een knuffel.

"Veel plezier meis." zegt hij. Lekker simpel, maar dat is Robin.

"Dankje. Ik ga jullie missen." zeg ik en voel nu zelf ook tranen opkomen. Nu niet gaan huilen Liz, anders stop je niet meer.

"Wij jou ook Liz." zeggen mijn ouders. Ik knik en draai me om naar Luke. Ik kijk voor we het hoekje om zijn nog even achterom. Mijn moeder maakt een kusgebaar, dus ik maak er eentje terug. Daarna lopen Luke en ik de tuin uit om in de auto te stappen.

"Ik mis ze nu al." zucht ik.

"Dat begrijp ik, gewoon niet te veel aan denken, oké? Lekker plezier maken." zegt Luke.

"Je hebt gelijk, het wordt hartstikke leuk!" Zeg ik dan vastbesloten. Waarschijnlijk halen ze over een aantal maanden wel het bloed onder mijn nagels vandaan, want ja, jongens zijn jongens, maar het wordt vast gezellig.

"Goed zo." zegt Luke met een knipoog. Weer voel ik dat bekende, kriebelende gevoel in mijn buik. Hoe kan het toch dat ik in zo'n korte tijd al zo gek op iemand kan zijn..

Na een half uur komen we bij het hotel aan. De anderen staan er ook al samen met 2 bussen. 1 voor 5sos en 1 voor 1D.

"Liz, jij moet bij 5 seconds of summer. Er zijn in iedere bus namelijk maar 5 bedden." zegt de buschauffeur. Ik knik en stap daarom maar bij 5sos naar binnen. Al vind ik het niet zo heel erg, want ja, meer tijd met Luke. Klink ik nu obsessed? Neh, valt mee.. toch?

"Hi Liz." zegt Michael hyper. Ik grinnik.

"Kijk maar uit Liz, hij is hyper." zegt Calum en rolt met zijn ogen. Die is duidelijk al in de maling genomen door Michael.

"Zal eens een keer niet zo zijn." Grinnik ik en ga naast Ashton op de bank zitten. In de paar dagen dat ik Michael ken heb ik gemerkt dat hij heel irritant is en veel grapjes uithaalt als hij hyper is. Zo ben ik een keer wakker gemaakt met een koud water douche. Verder is hij wel lief hoor.

"Hoe lang is het rijden?" vraag ik.

"3 uurtjes." antwoordt Ashton. Ik knik.

"Waar gaan we eigenlijk naartoe?" vraag ik dan als ik me besef dat ik dat nog helemaal niet weet.

"Eerst 2 dagen Londen, dan gaan we door naar Nederland voor 5 dagen, dan een stop in belgië voor een avond en gelijk door naar Frankrijk waar we 2 weken blijven en de rest komt later wel." zegt Luke. Ik knik weer. Ik heb er zin in, maar het gaat wel lang duren. Samen met het rijden duren die 4 landen zeker 4 weken en dan moeten we nog een aantal weken. Maar het gaat zeker gezellig worden.

"Jongens, ik heb honger." zeur ik als ik mijn maag voel rammelen.

"Je hebt net ontbeten. Of in jouw geval: de halve keuken leeg gegeten." zegt Calum verbaasd.

"Ik ben en blijf een Horan." zeg ik op de dûh toon. Calum schudt lachend zijn hoofd. Ik loop naar de mini keuken in de bus en trek daar een paar kastjes open tot ik de jackpot vind. Een zak M&M's. Ik loop weer terug naar de bank en begin te eten, maar de M&M's worden uit mijn handen getrokken door Michael. Ofcourse, ik kan niet eens een zakje M&M's in vrede eten met Michael naast me.

"Mickey geef terug!" roep ik en ren achter hem aan.

"Mijn M&M's!" roept hij.

"Ik had ze eerder!" roep ik en spring bij hem op zijn rug. Luke komt voor ons staan en trekt in een snelle beweging de zak uit Michael's handen.

"Nu zijn het mijn M&M's." zegt hij simpel en begint te eten. Ik grinnik om die actie en kom naast hem op de bank zitten. Daarna pak ik mijn telefoon en zet de selfie camera aan. Ik richt hem op de jongens en mij. Calum en Ashton glimlachen, Michael steekt zijn tong uit, Luke steekt zijn tong schuin uit en ik maak een duckface. Nadat de foto is gemaakt zet ik hem als profielfoto.

"Wil je hem doorsturen?" vraagt Luke. Ik knik en stuur hem door.

"Hey guys, zit Liz niet in de groep?" vraagt Ashton. De rest schudt zijn hoofd.

"Ik doe haar er wel in." zegt Luke waarna ik een berichtje door krijg.

'Luke❤' heeft je toegevoegd aan kakkerlakkenbende'

"Serieus? Wie heeft die groepsnaam bedacht?" Grinnik ik. Iedereen wijst naar Michael. Het verbaasd me inmiddels niet eens meer. Ik zie Calum op mijn telefoon kijken en grijnzen.

"Waarom staat er aan hartje achter Luke's naam?" fluistert hij in mijn oor. Ik begin te blozen. Busted.. wat zeg ik nu?

"Je vind hem leuk hè?" vraagt hij zacht zodat niemand het hoort. Ik knik zachtjes.

"Ik zal mijn mond houden." zegt hij.

"Dankje." zeg ik zacht terug. Ik word er echt verlegen van als mensen achter dit soort dingen komen. Waarom? Geen idee. Ik zie Luke de zak M&M's naar me uitsteken.

"Niks tegen Mickey zeggen hè." fluistert hij zacht in mijn oor wat me kippenvel bezorgt. Ik knik sneeky en eet het laatste beetje op.

"Dankje." zeg ik. Hij glimlacht en gooit het papiertje weg. Ik zucht. Ooit ga ik hem vertellen wat ik voor hem voel. Ooit een keer.

His Sister NH, His Girlfriend LH Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu