-32-

1.8K 86 13
                                    

Abbey's pov
"Abbey!" roept Tess als ik op school kom en trekt me in een knuffel. Het is al 2 weken geleden dat ik op school ben geweest. Ik kon het gewoon niet.

"Oh mijn god ik vind het zo erg voor je." zegt ze. Ik begin weer te snikken. Ik huil de laatste tijd alleen nog maar als het over mijn moeder gaat. Ik kan niet zonder haar. Ze is sterk achteruit gegaan in alleen al 2 weken. Natuurlijk moet Nick het weer erger maken.

"Ey slet, ben je weer terug hoertje?" vraagt hij. Zijn 'squad' begint te lachen. Ik rol mijn ogen.

"Kijk, dat jij nou iedere nacht met iemand anders het bed induikt, maakt mij nog geen hoer." zeg ik. Nick loopt rood aan van woedde.

"Dat neem je terug." sist hij.

"Ik heb het al gezegt." zeg ik eigenwijs. Hij haalt uit naar me, maar ik sla zijn hand weg en trap hem van me af. Ik heb op pentjak silat gezeten, dus ik kan hem makkelijk aan.

"Ga je me duwen? hè, kanker hoer." kanker? Zei hij nou kanker hoer tegen mij? Tranen prikken in mijn ogen.

"Dat is wel heel erg laag." snauwt Tess en probeert me te troosten. Te laat, de eerste traan loopt al over mijn wang.

"Nu ga je te ver!" roep ik en sla hem. Hij heeft een bloedneus. Huilend storm ik het schoolplein af. Tess wilt me nog tegenhouden, maar ik ben al weg. Ik pak mijn fiets en fiets weg. Als ik thuiskom huil ik nog steeds. Ik storm naar binnen en vlieg meteen mijn vader in een knuffel.

"Please meld me ziek." smeek ik huilend.

"Lukt het nog niet?" vraagt hij. Ik schud mijn hoofd.

"Nick noemde me kanker hoer." zeg ik gebroken.

"Ach meis." zegt hij en trekt me op zijn schoot. Zo zitten we een tijdje tot ik uitgehuild ben.

"Het valt niet mee hè?" vraagt hij. Ik schud mijn hoofd.

"Niet echt. Ik wil niet dat ze doodgaat." zeg ik.

"Oh en niet boos worden maar, ik heb hem geslagen." zeg ik er zacht achteraan. Lukes ogen worden groot.

"Je wat?" vraagt hij.

"Hij noemde me slet en hoer en ik sprak hem tegen. Toen wilde hij me slaan, maar ik duwde hem weg. Toen noemde hij me kankerhoer en sloeg ik hem." leg ik uit.

"Niet meer slaan. Ik ben niet boos, maar niet nog een keer doen." zegt Luke. Ik knik.

"Ik beloof het." zeg ik.

Nialls pov
Ik snap het niet. Mijn zusje, kanker? Ik zit naast haar bed. Ze heeft een hoody op om haar hoofd te bedekken. Ze heeft nog amper haar over. Ze zucht.

"Ik kan het niet Ni." zegt ze zacht. Ze heeft moeite met alles. Ze kan bijna niks meer. Als het wat beter zou gaan, zou ze thuis zijn. Maar het gaat alleen maar slechter. Ik schud mijn hoofd.

"Je kunt het wel." zeg ik. Ze schudt haar hoofd.

"Ze mogen van mij alles met me doen, ze mogen zelfs de stekker eruit trekken. Ik ben er klaar mee, ik ga het toch niet redden." zegt ze.

"Please Liz, je bent sterk oké. Misschien ga je het niet redden, maar laat dan op z'n minst zien dat je het hebt geprobeert, dat je ervoor hebt gevochten." smeek ik. Ze zucht weer en probeert op te staan. Ik help haar. Ze gaat voor de spiegel staan.

"Kan je mijn tas aangeven?" vraagt ze. Ik knik en geeft haar tas. Ze graait er wat in en haalt er een scheermes uit.

"Ik kan het er maar beter meteen afhalen." zegt ze.

"Als je dat wilt." zeg ik en glimlach. Ze glimlacht zwak terug en zet het aan. Ze zucht en begint te scheren. Lange plukken haar vallen op de grond. Dit is zo sneu om te zien. Als ze klaar is pakt ze alles op en gooit het in de prullenbak.

"Kom, we maken een selfie voor Luke." zeg ik. Liz knikt. We gaan op haar bed zitten. Ik zet mijn telefoon op selfie stand. Ik druk een kus op haar wang en maak de foto. Als ik hem bekijk zie ik dat ze een kusgebaartje met haar mond maakt en met haar handen een hartje vormt. Ik glimlach en stuur hem naar Luke met de tekst: 'haarloos... Zo sneu😭'

Meteeb krijg ik een reactie terug.

'zeg maar dat ik na mijn werk naar haar toekom, ik wil er voor haar zijn.'

Ik glimlach. Dat hoeft hij echt niet meer door te geven, hij komt toch elke dag al.

"Luke komt naar zijn werk naar je toe." zeg ik, maar ze slaapt. Ik glimlach en pruts nog wat op mijn telefoon. Ik zet de foto op insta.

'love you Lizzzz, you're my everything. You can fight and win the war against cancer, you are strong❤'

Meteen krijg ik veel likes en reacties. Ik besluit er een paar te lezen.

'@niall_horan_loverrr: Niall, I love you and your sister! Tell her, I'm thinking of her and that I know the whole world is praying for her🙏'

'@fake_Niall_Horan_love: yeah you go girl! Fight and win!!!'

Ik lees alleen maar lieve reacties, geen enkele haat. Na een tijdje leg ik mijn telefoon weg en besluit ik naar huis te gaan. Ik druk een kus op Liz' voorhoofd en loop de deur uit. Ik zeg wel dat ze het kan en hoop het ook, maar ik ben er niet zeker van...

His Sister NH, His Girlfriend LH Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu