011

1.2K 41 0
                                    

Ik loop de klapdeuren binnen en gelijk heb ik spijt dat ik deze deuren ben binnen gelopen. Ik word aan mijn pols getrokken en neer gezet op een wit doek. 'Foto's voor de niet poster' roept de fotograaf heel onduidelijk en gelijk worden er flitsen op me afgevuurd. Ik glimlach naar gewoon. 'Je bent klaar voor vandaag' roept de regisseur. Lily en Noa komen aangelopen en slaan een arm om me heen en zo lopen we naar buiten. 'Hoe was het met Niall' vraagt Lily. 'LITTLE CARROT KOM HIER' roept Louis. 'O yeey' mompel ik en draai om. 'Ik zie jullie thuis' zeg ik en ren weg naar huis. 'Little Carrot' roept Louis eng. Ik ren verder en in de straat bots ik tegen Niall aan. 'Leuke ontmoeting zo' zegt hij lachend en raapt me op van de grond.

'Tja' zeg ik en kijk achter me. 'Skyler!' Roept Louis. 'Oh vandaar' mompelt Niall. Ik knik en klim op het hek en blijf daar gebalanceerd zitten. 'Okay ik geef het op' zegt Louis en kijkt me aan. 'Kom maar naar beneden' zegt Niall. Ik klim naar beneden en zo gauw ik op de grond sta trekt Louis me in een knuffel.
'Ik krijg jou nog wel' fluistert Louis en laat me los. Hij grijnst pedo achtig. 'Iel Lou' roep ik en loop naar mijn eigen huis. 'Geen knuffel?' Roept Niall vragend. 'Kom hier' roep ik en hij komt lachend aangelopen en geeft me een knuffel. 'Nou nou Sky' hoor ik Lily. Ik laat Niall los en kijk haar aan. 'Ach shut up' mompel ik en Niall port in mijn zij. 'Hey' roep ik verontwaardigend en kijk hem aan. 'Hi Sky, jij ook hier' zegt hij lachend. Noa en Lily kijken ons allebei lachend aan en maken hartjes met hun handen. 'Jesus meiden. Lukt het om me totaal voorschut te zetten?' Mompel ik.

'We houden van je. We zien je binnen' zegt Noa en loopt samen met Lily naar binnen. 'Meiden' mompel ik. 'Sky je--' ik onderbreek Niall. 'Shht niet zeggen' zeg ik en loop naar het hek. 'Kijk achter je klok. Lou kijk achter de foto van ons samen als je die nog hebt hangen. En zeg tegen Liam en Harry dat ze ook achter de foto muur moeten kijken' zeg ik voor ik naar binnen loop. 'Morgen zelfde tijd!' Roept Niall. 'Gezellig' roep ik terug en loop naar binnen. 'Vertel' roept Noa als ik de huiskamer in loop. 'Babe?' Vraagt Kian. 'Broertje' roep ik enthousiast en loop naar boven naar zijn kamer. 'Hi zusje' zegt hij een beetje zenuwachtig. 'Okay vertel op' zeg ik en ga op zijn bed zitten. 'Ik moet weg voor mijn werk' zegt hij. 'Okay, das cool' zeg ik. 'Een half jaar' zegt hij en ik zie de spijt in zijn ogen. 'Excuseer me even' zeg ik en loop naar mijn eigen kamer en schreeuw super hard.

Ik loop weer terug en ga weer op zijn bed zitten. 'Gaat het?' vraagt hij. 'Wat denk je nu zelf broer, je bent praktisch mijn vader' zeg ik. 'Ik ga even naar beneden, naar buiten, naar de boksschool' zeg ik en loop de deur uit naar beneden. 'Gaat het?' vraagt Noa en wrijft over mijn rug. 'Nee, maar dat komt goed' zeg ik sterk en pak mijn sporttas uit de kast. 'Ben over een paar uurtjes terug' zeg ik zacht en loop de deur uit. Het hek door en alweer kom ik Niall tegen onderweg naar de boksschool. 'Gaat het?' serieus dit is al de derde keer in nog geen half uur tijd. 'Nee, maar dat maakt niet uit' zeg ik en loop verder. Hij pakt mijn schouder en draait me zachtjes om. 'Vertel. Je zelf helemaal in elkaar laten slaan heeft ook geen zin' zegt hij doelend op mijn sporttas. Ik zucht en knik. 'Kian gaat een half jaar weg voor zijn werk. Hij is praktisch een vaderfiguur, dus ga ik over een aantal weken alleen naar Ierland' leg ik hem uit.

Zonder iets te zeggen neemt hij me in een knuffel en wrijft ritmisch over mijn rug. 'Bedankt Niall' zeg ik als hij me los laat. 'Geen probleem' zegt hij en langzaam lopen we verder. 'Je gaat toch he?' vraagt hij als we voor de boksschool staan. 'Zeker weten' zeg ik. 'Je mag mee' plak ik erachter en duw de klapdeur een stukje open. 'Sure, maar ik laat jou wel boksen' zegt hij met een knipoog. Hoofdschudden loop ik naar binnen en een van de trainers die ik de afgelopen jaren heb gehad geeft me een stevige handdruk, Niall krijgt ook een handdruk en kijkt er een beetje moeilijk bij. 'Dit meen je niet' mompel ik als ik Harry zie. Ik loop naar een kleedkamer en laat Niall buiten wachten. Ik kleed me in een hoog tempo om en loop de kleedkamer weer uit.

'Dat deed je snel' merkt hij op. 'Ja, als je heel de tijd moet omkleden voor films raak je er aan gewend' zeg ik en de trainer van net komt aangelopen en doet een soort verband om en daar over mijn bokshandschoenen. Ik doe mijn bitje met veel moeite in maar uiteindelijk zit hij. Ik heb een broekje en een shirtje aan. Ik ga hier dus niet rondlopen in een sport BH. 'Skyler, jij gaat tegen Styles' roept de trainer. 'Harry is hier' merkt Niall op. Ik geef hem een klein stootje tegen zijn schouder en hij kijkt me beledigend aan. Ik haal mijn schouders op en loop de ring in. 'Skyler' zegt Harry vrolijk. 'Harry' zeg ik iets minder vrolijk. 'Ik wil je geen pijn doen' zegt hij als we rondjes om elkaar lopen. 'Doe je best, houd je niet in' zeg ik. Hij knikt en haalt uit ik houd hem tegen en sla hem wel raak. Een paar keer tot hij op de grond ligt.

'Wat heb jij in die afgelopen jaren gedaan' kreunt Harry. 'Twee keer wereldkampioen schap gewonnen' zeg ik droog, ik moest gaan boksen van iedereen. Je doet iets goed, of je doet het niet. Zo simpel is het. Harry haalt ineens uit en raakt me in mijn buik. Ik geef geen kik en sla hem terug in zijn buik. Net als ik geeft hij geen kik en raakt mijn lip. 'Niet staan slapen Blue' krijst mijn trainer. Ik schud mijn hoofd en ga over op een andere modus. Ik raak Harry een paar keer en weer ligt hij op de grond. Ik doe mijn handschoenen uit en trek hem overeind. 'Je lip' zegt hij. Ik voel en kijk naar mijn vinger. 'Don't care' zeg ik en geef hem een klopje op zijn schouder. 'Dus wereldkampioentje, wat brengt je hier?' vraagt Harry als we de ring uitlopen. 'Doet er niet toe' zeg ik en trek mijn shirt uit en gooi hem in de hoek. Ik trek mijn handschoenen weer aan en ga verder op de stootkussens.

Ik stop als ik merk dat Niall en Harry naar me kijken. 'Wat is er?' vraag ik als ik me omdraai. 'Je hebt een fucking sixpack' roept Niall. 'Ja, jullie ook, als het goed is' zeg ik en draai me weer om en stoot verder. 'Kom' zegt Harry, ik en Niall volgen hem en we komen uit bij een andere ''afdeling'' om het zo maar te noemen. Harry doet stootkussens aan en hij kijkt me aan. Ik stoot een paar keer flink tegen de kussens en stop er dan mee. Ik kijk op de klok en zie dat het al vijf uur is. 'Ik moet gaan' mompel ik en loop naar mijn shirtje en trek die over mijn hoofd. Mijn andere kleren stop ik in de tas samen met het verbandje en de handschoenen. Ik spuit een lading deo op en doe mijn haar weer fatsoenlijk. Ik gooi een plens water in mijn gezicht en loop de kleedkamer uit. 'Bye' zeg ik en geef de trainer een handdruk en loop naar huis.

Onderweg komen er een paar meisjes die om een foto vragen. Dus dat doe ik dan maar. Lang leven de deo... Ik maak de poort open en loop naar binnen, ik kijk in de spiegel op de gang en zie een blauwe lip. Ik haal mijn schouders op en loop door naar boven, waar ik al mijn kleren uit de tas haal en ophang en dan weer naar beneden loop. 'Hi' zeg ik als ik binnenkom. 'Kijk, daarom laat ik je dus niet alleen' zegt Kian gelijk. 'Rustig maar broer' zeg ik en pak een glas water en drink het op. 'Maar je lip. Tegen wie moest je nu?' vraagt hij. 'Styles' zeg ik net zoals mijn trainer alleen ik grinnik erbij. 'Harry?' vraagt Kian. 'Yup, ik heb hem uitgedaagd dus ja. Eigen schuld' zeg ik makkelijk. 'Ik denk dat ik die klus maar weiger' mompelt Kian. 'En waarom zou je dat doen?' vraagt Noa. 'Omdat, Skyler veel belangrijker is als die klus in Tokio' zegt hij simpel. 'TOKIO' roep ik. 'Das super cool' zegt Lily. 'Daarom juist' zeg ik.

'Als je me om wil praten kun je het vergeten' zegt hij. 'Nee hoor, jij gaat die klus doen, en met het geld wat ik verdiend heb aan de film, kom ik je opzoeken in Tokio' zeg ik. 'Met Noa en Lily' zeg ik er nog achteraan. 'Okay dan' mompelt hij uiteindelijk. Ik glimlach naar hem en klop op zijn schouder. 'Goed zo' zeg ik en loop de huiskamer in en ga op de bank zitten.

Wat doe ik?
Dat zijn meer als 150 dagen zonder Kian.
Ulgh, waarom is mijn leven zo moeilijk...

One Tweet In The Future {N.H}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora