039

1K 39 19
                                    

TIJDSPRONG TWEE WEKEN

Skyler Point Of Vieuw

Ik ben weer thuis, na twee weken vol op touren met de jongens. Ik heb veel gelachen, gehuild, ruzie gehad en ik heb Niall nog een paar dagen geplaagd met zijn ''Let's play''. Iets wat niet eens bestaat, ik heb de jongens gewoon gevragen of ze mee deden. Oh, en ik heb mijn eerste echte ruzie gehad met Niall, waarbij hij mij uitschold en ik hem. Ik weet al niet eens meer waar het over ging, dus gebeurt is gebeurt. Ook heb ik ruzie gehad met Louis, dat was over het eten. Hij wilde pannenkoeken en ik wilde maaltijd salade. Van thuis heb ik meegekregen dat als ik het eten niet wil, ik dan zelf voor eten moet zorgen.

Dus ik had maaltijdsalade gemaakt alleen daar was Louis het niet mee eens en werd boos. Ik reageerde te koeltjes volgens hem dus toen gooide hij die bak salade over mijn hoofd. Dus toen heb ik een pannenkoek over zijn hoofd gegooid en ben weggelopen. Niet ver weg want ik kon niet eens weg want ik was in het stadion. Dus ben ik gewoon onder het podium gaan zitten. Uiteindelijk had Louis me helemaal in paniek gebeld omdat hij dacht dat ik echt weg was gegaan. Hij heeft me gevonden en ik heb toen sorry gezegd tegen hem. En hij tegen mij en zo zijn we weer verder gegaan.

Ik hoor de voordeur open en dicht gaan en Niall komt binnen met Liam. 'Hey Princess' zegt hij en geeft me een kus. 'Hi Nialler' antwoord ik en woel door zijn haar. 'Hey Kleintje' zegt Liam en geeft me een knuffel en een kus op mijn wang. 'Hi Leroy' zeg ik en geef hem een knipoog. 'Oh, babe' begint Niall en ik kijk hem aan. 'Ik heb vandaag een telefoontje van de makelaar gehad. Het huis word helemaal gerenoveerd, en ze gaan dag en nacht door dus over een weekje kunnen we er in' zegt hij enthousiast. 'Finally' zeg ik blij en hij geeft me een paar kleine kusjes op mijn lippen.

Ik wist wel dat ik iets vergeten was te vertellen. Niall heeft me gevraagd of ik samen met hem wil wonen. En dan nog iets, Kian heeft een vriendin. Fleur heet ze, ze is super aardig en als een zus voor me. Ik woon nu al bij Niall, alleen dan over een week in ons echte eigen huisje. Kian woont met Fleur in ons huis, en Noa en Lily wonen samen als beste vriendinnen. Ik gun ze wel allebei een vriend. Dat ze gelukkig worden en heel die dingen. 'Kleintje?' Vraagt Liam. 'Ja Li' antwoord ik, en kijk hem aan. 'Wil je me helpen, ik ga op date maar ik weet niks' zegt hij beschamend. 'Sure. Tuurlijk wil ik je helpen' vertel ik hem.

'Blijf je eten?' Vraagt Niall aan Liam. 'Als het geen probleem is' antwoord hij. 'Nee tuurlijk niet, Niall hoeft toch niet te koken' grijns ik naar hem en hij geeft me een tik tegen mijn hoofd. 'Nee hoor Li, is geen probleem' vertel ik Liam. 'En wat heeft mijn Princess gedaan vandaag?' Vraagt Niall en slaat zijn armen van achter om me heen. 'Niks, helemaal niks' antwoord ik en ga verder met de tomaten snijden. 'Je maakt een grapje babe' begint Niall. 'Want je hebt DE broek aan' fluistert hij in mijn oor en knijpt in mijn kont. 'Wat jij wil Nialler' zeg ik lachend. 'Drinken Leroy?' Vraag ik aan Liam. 'Biertje' zegt hij. 'Ga zelf maar halen. Buiten om het hoekje' zeg ik droog en Niall laat me los, hij loopt met Liam naar de woonkamer en ik was mijn handen. Mijn telefoon gaat dus slof ik naar de woonkamer en neem op.

'HELP SKYLER IK HEB EEN DATE' Roept Lily door de spieker. 'Ben er over een kwartiertje' zeg ik en hang op. Ik pak mijn sleutels en ren naar buiten. 'Ben weg' zeg ik en ren naar de voordeur die ik met geweld open trek en mijn auto alvast open biep. 'PRINCES!' Gilt Niall. Met een ruk sta ik stil en draai me om. Hij komt aangerend en geeft me een knuffel en een kus. 'Waar ga je heen?' Vraagt hij. 'Open FaceTime met Liam. Ik moet gaan Snowflake. Ben over twee uurtjes terug' vertel ik hem en geef hem een kus voor ik naar buiten ren en in mijn auto stap. Ik rijd van de oprit af en rijd naar Lily. Bij Lily aangekomen maak ik de voordeur open met de sleutel die ik van haar heb gekregen.

Mijn telefoon gaat en ik zie dat het Liam is op FaceTime. Ik neem op en loop naar boven. 'Lils?' vraag ik en open haar slaapkamerdeur. Ik sla mijn hand voor mijn mond, heel de kamer ligt overhoop met kleding, schoenen en andere zooi. Ik schiet in de lach en Lily kijkt me quasi boos aan. 'Omg, Lils' zeg ik en leg mijn telefoon op de grond. 'Kleintje?' komt er uit mijn telefoon. 'Ja Li' antwoord ik nog lachend. 'Heb je een idee?' vraagt hij. 'Tuurlijk heb ik die' antwoord ik en pak spullen van de vloer. Ik gooi ze naar Lily en die vouwt ze op en legt het in haar kast. 'Vertel' zegt Liam. 'Ga naar het strand, houd het simpel, neem een kleedje mee en een picknick mand en ga aan het water naar de zonsondergang kijken. Praat niet over de toekomst, alleen als Cheryl er over begint. Na afloop ga je met haar een ijsje eten en dan breng je haar naar huis' vertel ik hem en ondertussen is de kamer van Lily bijna opgeruimd.

One Tweet In The Future {N.H}Where stories live. Discover now