Epiloog

964 50 14
                                    

3e Persoon

Vanaf het moment dat Niall en Skyler waren getrouwd, waren ze niet meer bij elkaar weg te krijgen. Skyler en Niall besefte allebei dat dit is zoals het hoorde, en het beviel hun beide prima. De late avonden met films en popcorn, de kleine kusjes, de lieve dingen die Niall in Skyler haar oor zou fluisteren waren geweldig. Na dat ze dit alles hadden wilde ze het nooit meer anders hebben, en dat gebeurde ook niet.

Ze hadden nooit echt ruzie, puur omdat ze bang waren om elkaar kwijt te raken. Worden wisselen was er natuurlijk wel eens, of soms een meningsverschil over de kleinste dingetjes. Waar ze dan over pratte en deden alsof het nooit gebeurt was.

Op Niall's 28e verjaardag organiseerde Skyler een groot feest. Het was dan wel geen bijzonder getal, maar ze vond dat ze wel eens iets terug mocht doen voor alles wat Niall voor haar deed. Ze organiseerde het samen met de jongens en meiden. Ze hadden zelfs een club afgehuurd, als je wist hoeveel mensen Niall kenden mocht dat ook wel. Vanaf het moment dat er ''Surpirse'' werd geroepen vond Niall het geweldig.

''You are so Mean!'' schreeuwde Skyler die avond na dat ze thuis waren gekomen. De avond verliep anders dan dat ze had gehoopt. Ze draaide zich om naar Niall en keek hem kwaad aan. Hij had aardig wat op die avond, maar niet genoeg om niet meer recht op te kunnen staan.

''I did nothing Wrong!'' schreeuwde Niall naar haar terug. Dit was de eerste echte ruzie sinds de dag dat ze waren getrouwd. Skyler had hem de hele avond genegeerd nadat hij met Monica stond te praten. ''Yes you did!'' schreeuwde ze terug en liep boos de trap op. Op dit soort momenten was Skyler doodsbang om Niall kwijt te raken, en dat was andersom ook het geval. En het was de schuld van jaloezie, ze kon er niks aan doen- ook al wist ze dat dit juist het gene was wat hun uit elkaar dreef.

''Come on babe!'' Schreeuwde Niall wanhopig en stormde achter haar aan de trap op. ''No, not 'Come On Babe' Leave me alone'' schreeuwde ze en gooide de deur dicht in zijn gezicht. Niall hing tegen de muur aan en de alcohol begon langzaam uit te werken, hij was moe. Dood op van deze avond, maar hij wist dat als hij niet snel iets zou ondernemen dat het fout af zou lopen. ''I did only friendly Princess, come on let me in'' zei Niall dit keer kalm, maar nog steeds wanhopig. Skyler gooide de deur open en staarde hem aan. ''Friendly my ass! I'm going to Kian'' riep ze en voor Niall het wist was ze al beneden.

Zo snel als Niall kon rende hij de trap af en greep Skyler bij haar heupen om haar vervolgens tegen de muur aan te duwen. Niall zetten zijn onderlichaam strak tegen die van haar aan om te voorkomen dat ze als nog weg kon. ''What the he-'' Niall drukte zijn lippen op die van Skyler voor ze haar zin kon afmaken. Niall wist dat Skyler nooit zomaar het huis zou verlaten, en immers op dit tijdstip liet hij haar daarom ook niet gaan. Niall liet Skyler los en ze keek hem recht in zijn ogen aan. Bij het zien van wat opgedroogde tranen op zijn wang, brak haar hart. Skyler kuste Niall nogmaals en beide wisten ze dat het goed zat. Terwijl Skyler kleine kusjes over Niall zijn hele gezicht gaf, probeerde Niall op een speelse manier kusjes op haar lippen te geven.

Toen Skyler de 28 bereikte liep ze samen met een klein jongetje aan haar hand de studio binnen. Kleine Cayden was inmiddels twee jaar, het was hun eerste kindje die ze samen kregen. Alle meiden en jongens waren gek op het kleine mannetje, met zijn bruine haartjes en de helderblauwe ogen van Niall. Niall was natuurlijk niet de eerste van de vier, want dat was Louis met Freddie die inmiddels al twaalf jaar oud was.

Het was dan ook een shock toen Niall en Skyler ontdekte dat Skyler zwanger was twee jaar geleden. Skyler was toen net 26 en wist niet of ze er op dat moment al klaar voor was, en het was dan ook niet gepland het was een complete verrassing. Maar wel een leuke verrassing. Al het getwijfel was weg na de bevalling toen Niall het kleine jongetje vol trots in zijn armen had. Mede kwam het ook door alle steun en toeverlaat die ze kreeg van Niall, de lieve woordjes die Skyler op zijn tijd nodig had, de speelse kusjes en het geknuffel hadden haar enorm geholpen.

''I'm the favorite uncle'' had Liam die middag geroepen toen Skyler met kleine Cayden de studio binnen liep. Ze had naar hem geglimlacht, maar er verder niet op gereageerd.

Ze tilde kleine Cayden in haar armen, en liep rustig rond, nieuwsgierig naar waar Niall die dag weer uit zou hangen. Toen hij in beeld kwam, glimlachte ze breed en liep rustig zijn kant op.

''Hi Snowflake'' zei ze rustig, toen ze dicht bij hem in de buurt was. Niall draaide zich meteen om en je kon zien aan zijn gezicht dat hij gelijk vrolijker werd bij het zien van Skyler en Cayden.

''Hey Princess, hey Babyboy'' zei Niall lief en Cayden maakte grijphandjes naar Niall als teken dat hij hem moest overpakken. Skyler glimlachte toen Niall hem van haar over nam en er ging al snel een gesprek rond waar ze beide niks, of vrij weinig, van begrepen. Maar je kon zien dat ze er beide plezier in hadden.

Toen Skyler uiteindelijk de 32 bereikte hadden ze samen een tweede kindje. Wat betekende dat Niall toen 37 was geworden. Het tweede kindje was een meisje, kleine Stacey was toen een. Skyler was zwanger geworden voor de tweede keer op haar 31e en dat was dit keer een minder grote shock.

Kleine Stacey was namelijk wel gepland. Niall en Skyler wisten allebei dat het gezin hiermee compleet was. Ze woonde nog steeds in het huis wat ze toen samen voor het eerste gekocht hadden. Af en toe moest Skyler voor een reclame acteren, maar dat was dan ook het enigste wat ze aan acteren deed.

Skyler werkte nog steeds in de Marketing en Evenementen alleen deze keer was het een eigen bedrijf, ze kon alles rustig aan doen wat ze dan ook deed. Niall zat nog steeds in de muziek. En als was One Direction gestopt toen ze allemaal rond de 27 waren, was de band tussen de jongens absoluut niet kapot te krijgen. Niall had een eigen golf bedrijf en maakte af en toe solo albums.

Toen Niall de 58 bereikte kregen ze hun eerste kleinkind. Ze waren er dan beide ook erg gelukkig mee. Het was natuurlijk wel een emotionele gebeurtenis dat hun eerste kind al een kindje kreeg, maar natuurlijk waren ze ook super trots op Cayden. Op het feit dat hij een echte man was geworden, en dat hij in iedere relatie probeerde om zijn meisje als Princess te laten voelen, net zoals Niall dat gevoel gaf bij Skyler. En dat hij nu een eerste echte relatie had, hij had het meisje van zijn droom gevonden waar hij gelukkig mee werd en hun eerste kindje mee kreeg.

De jaren volgen voorbij, en voor dat ze wisten zaten zij zelf , hand in hand, in de schommelstoelen voor het raam van hun bejaardenhuis. Nog altijd waren ze even gelukkig en even verliefd op elkaar. Ondanks de stomme discussies of ruzies die ze hadden hebben ze nooit aan elkaar getwijfeld, tuurlijk soms waren ze bang om uit elkaar te groeien. Maar Niall kwam altijd weer met oplossingen waardoor dat nooit werkelijk gebeurden.

Er zijn veel gebeurd in die jaren maar nog altijd denken ze terug aan One Tweet en de terug komst van Skyler wel bekend als One Tweet In The Future.


One Tweet In The Future {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu