042

1.1K 39 29
                                    

Ik word wakker van Niall die uit bed stapt. 'Ik kom al, ik kom al' mompelt hij en loopt de slaapkamer uit. Beneden hoor ik nog een paar keer de bel gaan en daarna gaat de voordeur open. Ik hoor een opgewekte vrouwenstem en vervolgens hoor ik iemand de trap op komen. Ik draai me om en verstop mijn gezicht in het kussen van Niall. 'Princess' fluistert Niall en geeft me een kus in mijn nek. 'Mmhh' mompel ik en Niall laat een spoor van kusjes achter in mijn nek. 'Ik weet dat je wakker bent babe' fluistert hij en ik draai me om.

'Morning Sunshine' zegt hij als ik mijn ogen heb geopend. 'Morning Ni' zeg ik ga recht op zitten. 'Denise is er' verteld Niall me. 'Wie?' vraag ik. 'Laat maar' zeg ik er achter aan en kijk hem verschrikt aan. 'Nu al?!?' roep ik en spring overeind. Ik trek het shirt dat ik aan heb naar beneden en hoor Niall lachen. 'Wat lach je?' vraag ik en loop de inloopkast binnen. 'Het heeft geen zin om dat shirt naar beneden te trekken' hoor ik hem achter me fluisteren. Ik ril en Niall legt zijn handen op mijn heupen.

'Ga je mee op date vanavond?' vraagt hij verlegen. 'Graag' antwoord ik en pak een witte broek en een zwarte blouse. 'Ni, welke schoenen?' vraag ik en hij loopt naar mijn schoenen toe. Uiteindelijk kiest hij mijn lage zwarte Vans uit waar een wit printje op staat. 'Dank je Nialler' zeg ik en geef hem een kus voor ik naar de badkamer loop en me snel aankleed. Mijn haar doe ik in een ''Elsa'' vlecht en haal er een paar plukjes uit. Snel doe ik wat mascara op en laat het daar bij zitten. Ik ren de badkamer uit en onderweg pak ik mijn schoenen van de grond.

Ik sprint de trap af en val bijna naar beneden. Ik weet mezelf tegen te houden en loop daarna de huiskamer in en bots tegen Niall aan. 'Sorry Ni' zeg ik en hij kijkt me met open mond aan. Ik kijk hem vragend aan en loop naar de bank en trek mijn schoenen aan. Ik strik mijn veters en geef Denise een knuffel. 'Sorry' zeg ik met een glimlach. 'Wilde nacht gehad?' vraagt ze wenkbrauw wiebelend. 'Wat? Nee' zeg ik en ze knikt niet overtuigend. 'Babe!' roept Niall vanuit de keuken. 'Ga maar kijken' zegt Denise. Ik glimlach dankbaar en loop naar de keuken.

Als ik de keuken binnenloop word ik gelijk tegen de keuken aangeduwd. 'Weet je dat je er ongelooflijk sexy uit ziet' fluistert Niall hees. 'Come on Ni, ik heb dit al veel vaker aangehad' zeg ik blozend en duw hem weg. 'Tonight you're mine' zegt hij en geeft me een kus. Ik grijns en loop de keuken uit. Maar Niall kan het weer niet laten om tegen mijn kont te slaan. 'Fuck you' zeg ik geruisloos en loop de huiskamer in. 'We ontbijten wel bij de Starbucks' zegt Denise en trekt me aan mijn arm mee. Ik pak mijn telefoon onderweg van het kastje af en ook mijn sleutels. 'Doei Snowflake!' roep ik word mee naar buiten gesleurd.

Niall komt aanrennen en houd me tegen. 'Hier' zegt hij en geeft me zijn creditcard. 'Nope' zeg eigenwijs en wil hem teruggeven als me tegenhoud. 'Toe nou Princess' zegt hij en pakt de creditcard niet eens aan. 'Niall, nee ik wil het zelf doen' zeg ik eigenwijs. 'Als je hem nu niet meeneemt kom ik hem zo meteen persoonlijk brengen' gromt hij. 'Dan zie ik je zo' grijns ik en doe de creditcard in het zakje van zijn blouse en ren naar de auto van Denise. Ik stap in en gooi het raampje open. Ik werp Niall een kushandje toe terwijl we wegrijden. 'Jij durft' zegt Denise als we uit de straat zijn.

'Die zien we zo nog wel' antwoord ik en ga relaxt zitten. 'We zijn er' zegt ze na vijf minuten. Ik knik en stap uit. Samen lopen we de Starbucks binnen en ik krijg een regelrechte hartverzakking. 'Dylan' sis ik en hij grijnst. 'Ik zei toch dat je nog niet van me af zou zijn' zegt hij. Dat is kei lang geleden... 'Jammer genoeg niet nee' zeg ik en pak Denise bij haar arm. 'Kom' zeg ik tegen haar en duw haar naar buiten. Ik krijg een klap tegen mijn rug en hap naar adem. 'Jij stomme klootzak' sis ik en draai me om. Ik geef hem een vuist tegen zijn neus en nu bloeit hij. 'Pay Back bitch' sist hij naar me en slaat terug.

Ik duizel en klamp me vast aan een tafeltje die naast me staat. Ik haal mijn hand langs mijn neus en nu zit mijn hand dus vol bloed. Ik voel aan mijn lip en die bloeit ook. Waarom ben ik gestopt met boxen op dit moment? 'Ik krijg jou nog wel gast' sis ik en spuug voor ik de deur open maak en naar buiten loop. 'We zullen zien. Hoer' Oke dit is de druppel. Ik loop terug naar binnen en geef hem een trap in zijn edele delen. 'Wat zei je daar' sis ik en geef hem nog een klap. Zelf krijg ik nog een kras op mijn arm met een gebroken stuk glas. Heel mijn witte broek, die niet meer wit is, zit onder het bloed. 'Wat is er mis met jou' roep ik en veeg mijn arm af aan mijn broek.

One Tweet In The Future {N.H}Where stories live. Discover now