6.

669 98 29
                                    

🎼🎧 "Beni azad et "

İyi okumalar...

" Savaş ! ya bak kaçma bişey yapmayacağım . Savaş! dur artık allah'ın cezası!

hazal! Özge! Ayşem ! Tutun şunu  " diye koridorda koşturuyorduk .savaş nasıl olduysa elimden bir anda kurtuluvermişti. off yaaa! bu çocuk neden bu kadar hızlı koşuyor?

" savaş ! Ya bir dur bişey söylicem ". tabikide sadece kandırıyorum . onu bir elime geçirirsem varyaaa....

" duruyumda beni 15 yerimden bıçakla. Demi bücür ?."

" ya yok valla bişey dicem . bi dakka yaa sen bana bücür mü dedin ?"

" evet . Ama yakalayamayacağın için sorun yok ." birde sırıtıyor yaa deliricem .

Aslında  doğru söylüyordu.  abi bu kadar hızlı koşan insan mı olur ? Savaş' ın kesinlkle usain boltcuğumla bir alakası olmalı.

' nerden boltcuğun oluyormuş senin ? O benim bi kere ' ' oo iç ses nerelerdeydi sen yaw özlettin.

" kızlaar ! artık yakalayın  şunu.  ben gidiyorum .yakalamadan da   yanıma gelmeyin ona göre. " diyip açıkça tehdit ettim . tam koşmayı bıraktığım anda oda durdu . salak yaa. bir çocuk hem bu kadar piskopat hemde nasıl bu kadar saf olabilir? Tabi aniden durduğu için ve ortamda biraz kalabalık olduğu için herkez etrafında birileriyle çarpışmıştı. Bizim kızlardan özge savaşın yakın arkadaşlarından hakan'la , ayşem mertle, hazalda şu an adını pek duymadığım ama onunda savaşın yakın arkadaşlarından olduğunu bildiğim  çocukla çarpıştılar. Çocukların aptak  sırıtışlarından ve bizim de kızların utanmalarından sonra kaş göz işaretim daha doğrusu benim ' delici  bakışlarımdan' sonra herkez birbirinden ayrıldı. Savaş' ı göremeyince 'fırsatçıı' hemen kaçmıştır diye düşünerek sınıfa doğru gidiyordum ki bir kızın cırlamasından sonra hemen sesin geldiği noktaya baktım. bi dakika  yaa o yüzü yaş pastadan dolayı palyaçoya dönmüş olan kişi savaşmıy'dı? ...ohaaaa iyice emin olabilmek ve rüyada olup olmamaktan emin olduktan sonra savaşın yanına gittim . yanına oturdum ve nerdeyse karnım ağrıyana kadar gülmeye başladım. Maksat gıcıklık :)

" yaa siz ne utanmaz insanlarsınız. hem pastamın ve doğum günümün içine edin sonrada burda oturun gülün . savaş sen konunun biraz dışındasın. sen istersen herşeyi yapabilirsin canım ." diyerek beni. Gösterdi  sürtük  kız . bu okul neden bu kadar çok sürtük kaynıyordu ? savaşta yerdeydi ve kız o kadar konuşmasına rağmen takmayıp bana bakıyor birde " hassiktir " diye söylenip duruyordu.

" hem savaşcığımı kovalayıp düşürüyorsun hemde gülüyorsun "

kızın söylediklerini pek takmayıp gülmeye devam ettim . tabiki savaş' ta kızı hiç takmadı. işte benim adamım!

bir kişinin Ağzımı tutmasıyla gülüşlerim yarıda kesildi.

" sa- va- şş " dedim biraz gülmemeden dolayı kekelemiştim.  ama ne yapayım  çok  komikti hele birde okulun ve bu semtim popüler çocuğu  savaş'sa bu kişi  daha da komikleşiyordu. Oh olmuştu ona. Benş peşinden koşturmanın cezasıydı bu.

hemen yüzündekileri kısmende olsa temizleyip yanıma geldi savaş .

" çok mu komik bücür ? İstiyorsan dahada komikleştirebilirim " dedi.

yo. yoo hayır savaş elinde pastayla benim üzerime doğru geliyor olamazdı değil mi ?

" ya manyakmısın be? . hem suçlu hem güçlü! " dedim . ama her an o yaş pastayı yüzüme yapıştıracak gibi göründüğünden fazla bağırmadım ve bende kaçmaya başladım. Savaş'ın karşısında pek şansım yoktu ama bende çok kötü değildim . yardırarak arkamdan koşturuyordu tabi ki ayı savaşımız.

SİYAH KAR TANELERİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin