Bolum 2

389 8 1
                                    

Kafamin yere yapistirilmasiyla ağzima dolan topragi tukurdum.Canım cidden acımisti.Ama bunu belli edecek bir hareket yapmadim.

Gardiyan saclarimi kavrayip basimi cevirttiginde once gozlerimi kontrol etti.Cunku kazigini kalbime gecirmeden once bir Strigoi olup olmadigimi anlamasi geriyordu.

Kizginlik ve sasirmamislik karisimi bir sesle adimi soyledi

"Aren!!"

"Sevrus!" Ona toprak dolu dislerimle gulumsedim.

Bu onun beni 4.kez yakalayişi oldugu icin artik kanka bile sayilabilirdik.Ama bu sefer en iyi derecemi yapmistim.Duvardan ziplayim 50 metre kadar kosmustum neredeyse.Ki ilk seferlerimde duvari bile aşamadan yakayi ele veriyordum.Giderek ilerleme kaydettigimin farkindaydim.

Saclarimi birakti ama sirtima bastigi ayagini daha da gecirdi belime

Basini arkaya cevirip bagirdi

"Chris!  Buraya gel baglanacak ve tasinacak bir çöp var"

"sensin çöp,moroi kölesi moron!"dediklerime aldirmadini dusunmustum ama belime biraz daha gömdugu ayagi çenemi kapatmam gerektigini cok guzel aciklamisti.

ellerim arkamda bagli(ki buna gerek yoktu.Sirf canimi sikmak icin baglamisti.) Arkamdan beni ittiren iki gardiyanla bos okul bahcesinde ilerliyorduk.

Kimsenin ortaliklarda olmamasina sevinmistim cunku su anki halim gercekten utanc vericiydi.Ama neyseki moroi'ler ve onlara uyum saglayan dampir ogrenciler uykudaydi.Ve bu rezilligimin gorgu taniklarini buyuk bir miktarda azaltiyordu.

Beni o malum gevezenin odasina biraktiktan sonra bekciliklerine geri donduler.Basimi kaldirmadan odada dikilmeye devam ettim.

"Otur Aren."

Onun sozunu bitiresiye kadar ayakta dikilmekten nefret ettigim icin oturdum o kan kirmizisi koltuga.O dedigi icin degil.

Sarisin moroi her zamanki gibi bana bir sure dik dik baktiktan sonra konusmaya basladi.

"Gecen sefer konustuklarimizi hatirladigina eminim.Ama tekrara ihtiyac duydugun cok acik.Oncelikle bu davranislarinin sana sunulanlara karsi nankörlük. Sen burda bariniyor ve eğitiliyorsun.Minnettar olman gerekirken saygisizliklarinin dozunu daha da arttiriyorsun.Insanlarin dunyasinda yasayamazsin Aren.Sen insan degilsin.Bunu unutma."

Gozlerimdeki ofke kivilcimlarini fark edince ona bir seyler soyleyecegimi sandi.Zihnimde bagiran itirazlari susturdum ve ben de ona dik dik baktim.

"Simdiye kadar , her sey sana daha yeni oldugu icin hoşgörü gösterildi.Ama artik bir seneyi doldurdum Aren.Ve sana son bir sans verdigim halde beni dikkate almadin.Artik bu davranislarinin cezasiz kalacagini sanma."

Icimden keyifle gulumsedim.Belki de sonunda beni beni kovacaklardi.Sonucta Moroiler akademide benim gibi sorun cikaran oğrencileri barindirmazlar diye bir cok ust donem ogrecilerinden duyum almistim.

sessizce cezami bekledim.O beni kovacak bende üzulmus gibi yapacaktim.

"bir hafta Çukur da kalacaksin.Ve hatta cezan bir kac dakika icinde baslayacak."

"ne!!!"

Saskinlikla  yerimden kalkip masasina dogru yurudum.

" Ve eger bir daha kacmaya calisirsan o cukura tekrar sokulacagini ve bir daha da cikarilmayacagini bilmeni isterim."

"ne-ne-ne yani? Beni öldüreceğini mi soyluyorsun?Yapamazsin!!"

Komik bir sey sormusum gibi kahkaga atti.Ofkeyle tirnaklarimi ellerime gecirdim.

Onu öldürmeden asla bunu yapmalarina musade etmezdim.

"Oyle bir yaparimki.Hatta bir sonraki basarisiz kaçisini dört gözle bekliyorum"

Ofke gozumu kör etmis bir sekilde üstüne atlamak icin zipladim ama aniden duvara firlatildim.Basimdan boynuma süzülen ilik kani hissettigimde agir bir darbe yedigimi anladim.Bir Gardiyan beni kaldirip sirtina yukledi ama ona karsi koyamayacak kadar aci cekiyordum.

Tasinirken arkamda iz olarak biraktigim kan damlalarina bakiyordum.Tasiyan kisi ustene bulasan kana aldirmiyor gibiydi.Saldirimi savusturan ve basimi yaran gardiyandi bu.Elbet bir gun ikisinden de ocumu alacaktim.Ama o zamana kadar yaşamam gerekiyordu.

Karanlik bir yere girdigimizde cukura geldigimizi anladim.Burasi sadece duydugum bir yerdi.Eskiden Stroigi lere iskence yapilmak icin kullanilan bir yermis.Ama sonra bir stroigi kacmayi basarabildigi icin kapatilmis olmasi gerekiyorken benim buraya getirilmem buyuk bir sok olmustu.

Beni derinligini bilemedigim cukura birakirken mirildandim

"Ben bunu haketmedim..."

Vampir AkademisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin