13. kapitola - Vášeň

7.2K 474 52
                                    

„Zlatko, nie som z cukru. Neboj sa ma dotknúť," vydýchol, keď zaregistroval moje neisté pohyby.

Opäť sa vrátil k mojim perám a kradol mi všetok kyslík. Jemným hryznutím mi naznačil, aby som mu sprístupnila vstup do mojich úst. Bez váhania som to urobila a moje ústa vyplnil jeho horúci jazyk. Zápasil s tým mojím o dominanciu, a pravdaže Raven vyhrával.

Neviem prečo, ale pocítila som radosť. Radosť, že Raven prišiel ku mne a navrhol mi vyspať sa s ním. Samozrejme, že som z neho mala strach, ale týmto mi dokázal, že bude ku mne jemný, ako povedal a nemusím sa báť Chaza. Aspoň na nejaký čas, pretože Raven sa postará o to, aby ma nemal prvý.

Jeho ruku som pocítila na bruchu a posúval ju smerom nahor. Chytil môj prsník a jemne ho stlačil. Šokovane som otvorila oči a odtrhla od neho pery. Presmerovala som moju ruku na jeho a chystala sa ju odtiahnuť, ale nedal sa.

„To patrí k tomu, princezná. Musíš prekonať tú hanblivosť," poradil mi hrdelným hlasom.

Zdvihla som hlavu, aby som sa pozrela do jeho očí, ktoré pohltila temnota a túžba. Neboli žiarivo modré, ale takmer čierne.

Červenala som sa snáď až na dekolte. Zalievala ma horúčava a všemožne som sa vyhýbala jeho očiam. On ma znova chytil za prsník a jemne mi ho stláčal. Zdvihol aj druhú ruku a to isté opakoval s druhým prsníkom. Zavrela som oči a nechala sa zmietať medzi odporom a narastajúcou túžbou.

Cez osušku mi začal trieť bradavky, ktoré ako na povel pod jeho dotykom stvrdli a obe stlačil medzi prstami. Túžba vyhrala. Medzi nohami som cítila príjemné šteklenie, ktoré sa rozširovalo do podbruška a pomaly do celého tela. Opäť som ho objala rukami okolo krku a zakrúžila bokmi v očakávaní nejakého uvoľnenia, no žiadne neprichádzalo. Začula som Ravenov tichý smiech. Bradavky medzi prstami mi stlačil oveľa silnejšie. Bolo to na hrane bolesti, ale to ešte pridalo na túžbe, ktorá sa mi preháňala celým telom.

Sykla som, keď to zopakoval a prirazila bokmi k nemu, pričom som zacítila niečo tvrdé. Chvíľu mi trvalo, kým som si uvedomila, že je to Raven. Očakávala som, že ma to znechutí, no napätie v mojom lone to len zvýšilo a túžila som cítiť ho znova.

Nedočkavo sa prisal na moje pery. Nečakala som na výzvu a lapala jazykom po jeho. Naďalej mi stláčal prsia, čo ma prinútilo vzdychnúť do jeho úst. Pod rukami som cítila, ako veľmi ho to vzrušuje, pretože jeho svaly sa napínali ako bláznivé a na lono mi tlačila jeho tvrdá erekcia, ktorú odo mňa delila len látka jeho džínsov.

Spustil ruky a položil mi ich na boky ako predtým. Pomaly odtiahol ústa. Zdvihla som viečka a vzhliadla hore. Mal zatvorené oči a zaťatú sánku, čo ešte viac podčiarkovalo jeho príťažlivo výrazné črty. Hruď sa mu nadvihovala a klesala rovnako rýchlo ako mne a do bokov mi zarýval jeho prsty. Nemala som poňatia, čo sa s ním deje.

„Myslím, že to stačí ako ukážka, čo všetko môžeš so mnou zažiť. Ak by sme pokračovali, nezastavil by som sa, kým by som nebol v tebe," vysvetlil svoj náhly ústup.

Zliezla som z neho a postavil sa na svoje slabé nohy. Zvesila som hlavu a odstúpila o niekoľko krokov. Snažila som sa rozdýchať náhlu túžbu, ktorú vo mne vyvolali Ravenove zručné dotyky. Pokožka mi neustále brnela vzrušením a bradavky som mala vztýčené, akoby si pýtali ďalšiu pozornosť. Pokúšala som sa odohnať tú spaľujúcu vášeň, ktorá zvierala celé moje útroby. Rukou som si trela brucho, ale to mi nepomôže. Potrebovala by som dotyk o niečo nižšie. Do líc mi stúpla červeň kvôli vlastným pohoršujúcim myšlienkam.

Okolo drieku sa mi utiahli Ravenove mocné paže, keď sa nehlučne postavil za mňa. Moje srdce poskočilo a útroby ožívali. Nie! Už stačilo!

Stay Strong (SK)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang