6.fejezet

17.6K 318 1
                                    

Izgalmas estének nézhetünk elébe.

Mikor beértünk a tömegbe, magam felé fordítottam és pár centi távolságot hagytam csak közöttünk. Kezem fenekére tettem, míg hajamba markolt. Olyan istenien nézett ki, hogy olyan szinten bevadultam tőle, mint talán még egy nő látványától soha. Megpördült karjaimban, fenekét ágyékomnak dörgölte, jól eső sóhajokat csalogatva ki belőlem. Felvettük a zene ütemét, kezeit nyakamba kulcsolta, míg én nyakától egészen a combjáig érzékien végigsimítóttam, majd megmarkolva csípőjét löktem neki magam. A gatyám fájdalmasan feszült, várva, hogy enyhítsenek rajta.
-Szerintem ideje mennünk- számomra nem is kérdés, hogy akar-e jönni.
-És mi van, ha én maradni akarok- nézett rám csábos szemekkel, melkhasomat cirógatva. Elvette az józan gondolkodásomat.
-Cseppet sem érdekel bébi- búgtam a fülébe - hidd el, hogy olyan éjszakában lesz részed, mint soha. Tudom, hogy te is kívánsz, ne tagadd- haraptam meg fülcimpáját, majd megfogtam a kezét és magam után húztam a kijárat felé. Gyorsan elment a cuccaiért, majd egy biccentéssel köszöntem a biztonságinak és elhagytuk a clubbot. Gyorsan az autómba ültettem, beültem a volán mögé és őrült tempóban vezetni kezdtem. Keze fel-le járt combomon, ingerelve engem.
-Tudod, ha ezt nem hagyot abba itt kell megdugjalak, vagy balesetet fogok okozni-
Láttam, ahogy durva szavaim hallatára mélyen szívta be a levegőt. Valószínűleg tetszett neki. Hát még mennyire fog. Visszatette kezeit ölébe,így fesztelenül vezethettem le az utat, ami akkor egy örökké valóságnak tűnt. Nem vágytam másra, csak hogy elmerülhessek benne. Mikor beálltam a kapun, konkrétan feltéptem az ajtóinkat és elindultunk a házhoz vezető, kövekkel kirakott ösvényen.
-Huhh, ez nagyon nagy..és szép- kalandozott el egy kicsit, de hamar visszarázódott a helyzetbe és ő sietett a bejárat felé. Gyorsan kinyitottam az ajtót, és amint becsukódott mögöttünk, neki löktem és végre ajkainak estem, melyek tökéletesen puhák és ízletesek voltak. Nyelvem rögtön szájába vezettem, harcot vívtunk a dominanciáért, amit sikeresen megynyertem. Szerettem irányítani, ezt valószínüleg mindenki tudta. Erősen hajamba markolt, kicsalogatva belőlem egy morgást. Percekig csak faltuk egymást , majd combjainál fogva felemeltem és az ajtónak préseltem, ágyékom az övé ellen nyomtam. Rohadtul vágytam már rá, hogy benne legyek, hogy erősen megbaszhassam. Számmal nyakára tapadtam és erőteljesen kezdtem szívni, mire jobban meghúzta fürtjeimet.
-Ahh, Harry.. Tegyél le..- lihegte szaggatottan, teljesítettem kérését. Lerántotta magáról a ruháját, így elém tárult észveszejtő látványa, ahogy egy szál bugyiban állt előttem. Ágyékomba még több vér áramlott, fájdalmasan lüktetett,rohadtul vágytam rá.
-Nem bírom tovább..- markoltam fenekébe -most azonnal megakarlak dugni- nyomtam neki magamat, ő lerántotta rólam a pólómat és nyakamra tapadt. Erősen szívni kezdte, néha meg-meg harapta, sóhajokat kapva válaszul.
-Akkor tedd meg baby- súgta szexisen, és megmarkolta férfiasságom. Ennyi volt, teljesen elvesztettem fejemet. A gyönyörű, napbarnított, puha bőre, a tökéletes arcvonásai, a kerek segge és gyönyörű mellei. Nincs férfi,aki ennek ellen tudna állni. Megragadtam a karját és gyorsan szobámba vezettem, ahol rögtön az ágyra löktem. Kezdődjön a játék.

*Tyra szemszöge*

Azonnal magamban akartam érezni. Ahogyan nem kímélt indulataitól, megbolondított. Újra számnak esett, egyik kezével fejem mellett támaszkodott, a másikkal erősen mellembe markolt, mire csókunkba nyögtünk. Körétekertem lábaimat és közelrántottam magamhoz. Elkezdtem körkörösen mozgatni a csípőmet, az érintkezés reményében. Kezeim kettőnk közé vezettem,el akartam távolítani zavaró nadrágját,de kezeimet a fejem fölé fogta.
-Hidd el, mindjárt benned leszek baby és keményen megbaszlak.- búgta rekedtes hangjával fülembe. Szavaitól úgy éreztem a mennyben vagyok, erősen neki nyomtam magamat. -De előbb megkóstollak.- harapott egyik mellembe,majd combomat simogatva nyalt végig a melleimtől, egészen hasam aljáig. Elengedte kezeimet,hogy a domborulataim kényeztethesse,így sajátomat hajába vezettem, a másikat a vállára tettem. Fogaival lehúzta rólam bugyimat,amit készségesen rúgtam az ágy mellé. Rögtön célba vette nőiességemet, nyelvével kezdte irgalmatlan tempóban ingerelni csiklómat. Nagyokat sóhajtottam, nyögtem nyelvteknikájának hála.
-Tetszik neked, ugye? Képzeld el, ha a farkam benned lesz- éreztem, hogy szavaitól és tetteitől nemsokára elmegyek, még sem hagyta nekem. Felrántottam magamhoz és fordítottam helyzetünkön. Nem bírtam már kínzását. Rögtön kigomboltam és eltávolítottam róla nadrágját, mire hálásan nyögött fel. Szerszáma úgy feszült alsójában, szinte csoda, hogy nem szakadt el.
-Most én jövök.. - súgtam kissé rekedten fülébe, mire meglendült csípője. Hasánál a kis szőrszálakat meghúztam fogaimmal,majd férfiasságára rámalkoltam. Lehúztam róla a feket Calvint, farka a hasa alját csapdosta. Még nagyobb izgalomba jöttem mérete láttán. Kezembe fogtam és végignyaltam teljes hosszán, mire férfiasat nyögött, kezét hajamba vezette és oldalra tűrte, hogy lássa arcomat. Bekaptam annyit belőle, amennyi befért, a maradék részt ütemesen verni kezdtem, míg másik kezemmel makkjait kényesztettem.
-Istenem kibaszott..jól csi-nálod.- erre felnéztem rá, szemei szinte feketén vizslatták minden tettemet. -De nem így fogok elmenni- most ő húzott vissza és fordított maga alá. Úgy tűnik, mindketten kb. 5 percig bírtuk a másik kényeztetését de egyben kínzását.A fiókjához nyúlt, kivett belőle egy kis ezüst tasakot, amit gyorsan feltépett és magára görgetett. A következő pillanatban annyit vettem csak észre, hogy szinte felnyársal. Olyan erővel csapódott belém, érintve a G pontomat, hogy majdnem ettől orgazmusom támadt. Először mindig kihúzta teljes hosszát, majd újra belémmerült, amikre folyamatosan nyögtünk. Kezeimmel végkarmoltam hátát, mire többet nem húzta ki magát, csak veszedelmes tempóban dugni kezdett. Lökései elé mentem, és kőröztem rajta csípőmmel, az intenzívebb érzés miatt.
-Annyira jó vagy..Kérlek mélyebben-
Erre lábaimat széttárta bokámnál fogva, így mélyebbre tudott bennem hatolni. Éreztem, hogy épül bennem az orgazmus, így szabad kezemmel mellemet kezdtem markolászni. Találkozásunkhoz vezette kezét és ingerelni kezdte csiklómat, igaz nem lett volna rá szüksége.
-El fogok menni..-
-Énis, de.. Hölgyeké az elsőbbség- nehezen mondta ki ezt a mondatot, ujjait erősen csiklómnak nyomta, ezzel együtt G pontomat érintette. A kettő teljesen betette a kaput, összébb húzódtam körülötte, végkarmoltam hátát és megtéptem haját, mire éreztem ahogyan ő iss megrándul bennem. Csillagokat láttam az élvezettől, hangosat nyögve élveztünk el. Nagyon tudta a dolgát, az egyszer biztos.
-Sosem élveztem még így valakiben lenni- dörmögte.Szívem szerint még lenyomtam volna vele hat menetet, de amint mellémgördült és ránkterítette a takarót pár perc múlva elnyomott az álom, pedig nem voltam annyira fáradt. Ezért is kelhettem fel az éjszaka közepén, mikor is újabb meglepetésben lehetett részem.

Köszönöm a türelmet, itt is lenne a következő rész. Ez mondhatni a rész fele, a következő ennek az éjszakának a folytatásával kezdődik,de inkább külön veszem őket, igaz tudom, egy kissé rövid, ennyi idő után, amit igazán sajnálok.4 napon belül biztosan jelentkezem a történettel, addig is remélem minnél többen elolvassátok, commenteltek és szavaztok rá. Bízom benne, hogy tetszett nektek.❤️

Durván szeretem ~H.S. FanfictionWhere stories live. Discover now