7.fejezet

15.8K 325 6
                                    

Ezért is kelhettem fel az éjszaka közepén, mikor is újabb meglepetésben lehetett részem.

A piának köszönhetően nagyon szomjas voltam, így miután felkeltem, halkan elhagytam a szobát. Csupasz testemet kirázta a hideg a kinti,szinte állandó meleg ellenére. Hatalmas ház volt,mondhatni palota, így igazán nehéz volt kitalálni, merre lehet a konyha, ahol remélhetőleg találok valami italt. Talpam halkan csattogott a padlón, csomó ajtó volt, melyek mögött biztosan több szoba, fürdő és még ki tudja mi lehetett. Inkább nem fecséreltem időmet azzal, hogy megnézem őket,kutakodni meg végképp nem akartam, ki tudja mennyire allergiás rá Harry. Így elindultam a márványlépcsők felé, melyek a nappaliba vezettek le. Rengeteg pénzbe kerülhetett ez a ház, az már tuti. Nem tudom mi a göndörke munkája, de biztosan kibaszott jól kereshet. És tuti nem a kedvenc bárom bejöveteléből van.Mikor leértem körbenéztem a konyha után kutatva. A nappaliban egy hatalmas ülő, puha szőnyeg, egy nagy tv, kandalló, fotók, könyvek és hasonló dolgok voltak. A bejárat felé pillantva észrevettem piros ruhámat, melyet felszedtem a földről és a kanapéra tettem. Besétáltam a konyhába, kerestem egy poharat és töltöttem bele hideg vizet, melyet nagy kortyokban nyeltem le. Neszekre lettem figyelmes, mire körbe néztem, de nem láttam senkit, így a poharat elöblítettem és letettem száradni. Indultam volna fel, de hirtelen két kezet éreztem meg fenekemen, mibe erősen markoltak bele és nyomtak a pultnak. Meglepettségemben halkan felsikítottam, a pulton megtámaszkodtam, hogy ne veszítsem el egyensúlyomat.

Harry szemszöge

Egyedül ébredtem az éjszaka közepén. Eltűnt mellőlem a barna szépség. Szemöldököm ráncoltam értetlenségemben, hiszen csak nem lépett le. Erre rögtön megkaptam a választ, amint magam mellé pillantottam. Ott hevert a földön egy szál,csipkés bugyija. Kikeltem az ágyból és benéztem a fürdőmbe, de nem láttam, így kimentem a szobából. Remek érzékeimnek köszönhetően halk tevékenykedésre lettem figyelmes a lenti szintről, így ahelyett, hogy végig kellett volna kutatnom az összes szobát és helyiséget a házban, ami valljuk be, igen sokáig tartott volna, elindultam a földszintre,hogy végre megtaláljam a lányt, akibe pár órája tövig merültem. A nappaliból már láttam meztelen testét, ahogyan egy pohár vizet öblít le a torkán. Végig néztem rajta,férfiasságom rögtön reagált. Esküszöm, ilyen kibaszott tökéletes testű női példányt még nem láttam. Ezt a látványt egy férfi farka sem bírja tétlenül, ebben biztos vagyok. Maximum a melegek.Halkan mögélépkedtem, erősen seggébe markoltam és kissé a pultnak löktem. Kicsit sikkantott, amivel feltüzelte bennem mégjobban a vágyat. Férfiasságom nekinyomtam, ezzel mindkettőnkből kiharcolva egy nyögést.
-Cica, már azt hittem leléptél. Nem örültem neki-
-Nem hagynék ki még egy menetet. Ráér elmennem- nyögte az utolsó szavakat,mivel kezeimmel kezelésbe vettem melleit és nyakát kezdtem csókolgatni.
-Szóval akarsz még egy menetet? Azt akarod, hogy megint jól megbasszalak, hmm?-haraptam nyakába, kezeim lassan lecsúsztattam hasán és két combjánál fogva nyitottam szét lábait. Szavaimra nagyot sóhajtott, egyik kezemmel lábai közé nyúlva érzékeltem,hogy már nagyon is nedves.
-Te már nagyon készen állsz rám, igaz?-
-Csak csináld már- ennyi kellett, csípőjére vezettem kezeim és belé vezettem magam. Hangosat nyögtünk az érzésre. Erősen és mélyen kezdtem döngetni, egyik kezem hajába vezettem, másikkal nagyot csaptam a fenekére.
-Istenem, Harry, kibaszott jól csinálod-
-Nagyon mocskos a szád, úgy látszik meg kell majd nevelnelek téged- húztam ki magamat belőle, megfordítottam, felültettem a pultra és újra dugni kezdtem. Lábait körém csavarta, így mélyebbre hatolhattam belé. Melleire hajoltam és szopni kezdtem őket, míg ő kezeivel vállam, hajam és hátam markolászta. Elég sokáig bírtuk míg nem éreztem, ahogyan elélvez körülöttem, mire gyorsan kirántottam belőle magam. Lihegve hajoltam melkhasára, ő hátradőlve pihegett a pulton. Nyomtam hasára egy csókot,majd kezénél fogva lesegítettem a földre. Látam rajta, hogy nehezére esik megállni lábain, így gyorsan csípője után nyúltam, ő pedig kezeimbe kapaszkodott. Inkább a kezembe vettem és felvittem a szobámba, majd letettem az ágyra. Befeküdtem mellé, magunkra húztam a takarót, felé fordulva húztam magamhoz kicsit közelebb, de ő ekkor már az igazak álmát aludta. Valószínűleg nem sejtette, hogy ez még a "kapcsolatunknak" bőven az eleje.

Durván szeretem ~H.S. FanfictionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora