9.fejezet

13.8K 262 6
                                    

Ez az este is érdekesen alakulhat.

-Nem értem egyébként, minek kellett a címem. Gondolom nem azért, hogy haza fuvarozhass a munkahelyemről, ami szintén nemtudom miért szükséges információ számodra. Ha tudom, hogy így számon leszek tartva, meggondolom, hogy megéri e egy jó dugás- szavaim hallatán látom, hogy kezein megfeszülnek izmai, melyekkel még mindig a kormányt fogja.
-Mondták már, hogy nagyon mocskos a szád?-kérdezi nyugodtan, pedig nem tűnik annak- Tudod nem szoktam eltűrni, ha az emberek ilyen számonkérően beszélnek velem, de elnézem neked, mivel nyilván nem tudod ki vagyok, a nevemet leszámítva. És a mi közös kis kalandunk után- fordul felém és fordítja maga felé fejemet, az állaimnál fogva- úgy döntöttem, úgymond még nem volt belőled ennyi elég. Egyszerűen fogalmazva-vigyorog mélyen a szemeimbe nézve, miközben ujjai arcomat simogatják.

Szavai hallatán nagyot nyelek. Kissé rémisztően fejezi ki magát, az egyszer biztos. Más srácok ezt igen másképp csinálják. Írnak, elkérik a címemet és megkérik, hogy találkozzunk stb. Persze ez csak akkor működik, ha megfogott a pasas és egy ideig én is ellennék még vele, persze kizárólag szexuális okokból. Nála ez mind megvan, de ott egy kis bökkenő. Biztos, hogy nem a hercegi rangja miatt befojásos és ismerik annyian, na és félnek tőle. Nem tudtam mi tévő legyek. Ha tényleg már csak egy-két menetet akar tőlem, hát legyen, örömmel benne vagyok. De van egy olyan érzésem,hogy akkor nem kutakodott volna ennyit utánam. Egy kissé viszont megtisztelő érzés,hogy (akár mire is)de én kellek neki.

-Ne tagadd, hogy kibaszottul élvezted velem-csúsztatja kezét combjaimra,mire azok megremegnek simogató mozdulataitól, mik egyre közelebb kerülnek mostanra már lüktető ágyékomhoz. Nem tudok már tisztán gondolkodni, ugyanis szavaitól és tetteitől eléggé beindultam. Utolsó menekülőútként,melyet agyam teljes leállása előtt tervel ki, feltépem a kocsi ajtaját és gyorsan kiugrom a járműből, miután leállítja a házamnál. Pedig szívem(vagy inkább a hormonjaim) szerint már rajta lovagolnék, de ha most nemtudok ellenállni, máskor sem nagyon fog menni. Ám ő cseppet sem támogatja ötletemet. Egy másodpercen belül előttem terem és a kocsinak szorítja testemet. Kezeivel fejem mellett támaszkodik meg, egy hajszál választja el ajkainkat.
-Nem szeretem ha valaki ki akar cseszni velem. És ebben az esetben saját magával is. Nem volt kérdés,hogy ellenzed e a dolgot vagy sem- érzem, hogy vigyorra húzódik szája, majd lecsap az enyémre. Itt már nem tudok neki ellen állni, akár miket is mondott. Kezeimet hajába vezetem közelebb húzva magamhoz, míg ő csípőmre teszi sajátjait és vad smárolásba kezdünk. Erősen fenekembe markol és nekem dörzsöli férfiasságát. Több érintkezésre van szükségem, így akár milyen felelőtlen dolog, felhívom.

-Menjünk fel-súgom neki, majd fogaim közé veszem alsó ajkát és meghúzom azokat, egy morgást kicsalva belőle. Szavaim hallatán elvigyorodik, tudja, hogy nyert ügye van. Hátrál két lépést, így van helyem megkerülni és az ajtó felé indulni. Megragadom a kezét és húzom magam után egészen a lakásomig. Gyorsan kinyitom az ajtót, de többet nem tudok tenni, ugyanis felkap, becsapja mögöttünk azt, kulcsra zárja és a kanapéhoz cipel. Ijedtemben felsikoltok, mikor hirtelen rádob.Cipőit lerúgja, lerántja a pólóját és fölémhajol. Nem szarozik, az egyszer biztos. Követve a példáját, én is leveszem a felsőmet, de mikor csizmámhoz nyúlnék, hogy levegyem megragadja a kezemet és inkább felsőtestére vezeti. Nem kell tovább unszolnia, óvatosan végkarmolom és rámalkolok már nadrágjában ágaskodó férfiasságára. Öblöset nyög tettemre, ő is tevékenykedni kezd. Végig csókolja testemet,mire kéjes sóhajokkal reagálok. Ekkorra már érzem, hogy teljesen nedves vagyok. Kikapcsolom melltartómat, szabad utat engedve neki hozzájuk. Rögtön szájába veszi mellbimbómat, kezével a másik mellem markolássza. Hirtelen fenekem alá nyúl és fordít testhelyzetünkön, így én kerülök felülre.

Durván szeretem ~H.S. FanfictionWhere stories live. Discover now