10. Minns du något?

552 31 3
                                    

"Finns det något han minns iallafall Oscar?" Viskar jag tyst emot Oscars bröst. Vi sitter placerade i min sjukhussäng. De gav Ogge lugnande precis innan vi gick och han sover nu tungt i sin säng, han skall inte behöva vara vaken mer än nödvändigt när hans hjärna behöver arbeta så hårt för att förstå saker och ting utan han ska få chansen att sova när han behöver den. Kissa behöver han inte ens tänka på, han har en slang direkt kopplad från urinblåsan till en påse och ja det andra har han som en slags blöja till, vilket jag antar måste kännas förnedrande.

"Han minns kärlek, han pratar om kärlek Omar. Mycket. Läkaren har sagt att han kommer minnas i perioder, han kanske inte minns att han är pappan till bebisen, men han vet om att du är hans kärlek och att han älskar dig. Resten får du förklara för honom. Han pratar om att han får stickningar i fingrarna och att det pirrar i bröstet när han tänker på dig, av kärlek. Du måste visa honom bilder, prata med honom och få honom att förstå att ni hör ihop. Få honom att förstå"  Yttrar Oscar med en lugn röst och jag snyftar till men nickar och sätter mig upp i sängen vilket får honom att chockat se på mig.

"Jag vill gå till honom igen Oscar, snälla ta mig till honom" yttrar jag tystlåtet och han nickar, sätter mig i rullstolen med lugna rörelser och jag känner direkt hur det hugger till i magen men jag ignorerar det och låter honom köra iväg mig till Ogge där han lämnar mig vid dörröppningen och jag rullar dit på egen hand.

"Omar" yttrar Ogge när jag kommer fram till honom och jag ser på honom med en tårbeklädd blick och han suckar lågt och sträcker ut sina armar till mig och jag kryper upp i hans famn och gråter högt vilket får honom att förvirrat stryka mitt hår.

"Ogge.." yttrar jag tyst precis på samma sätt som han yttrat mitt namn och han ler och smeker sina händer mjukt längst med min kropp och jag gosar in mitt ansikte emot hans huvud och drar in den trygga doften av honom och han masserar min rumpa mjukt i sina händer vilket får mig att skratta lågt och han stämmer in på skrattet.

"Vi är förlovade har jag hört" Säger han omsorgsfullt och blickar ned på våra ringar och jag ler svagt och nickar innan jag mjukt kysser honom på läpparna, kyssen är till en början lugn. Men blir efter någon minut desperat, ivrig, djup och vild och han sliter av mig sjukhuströjan som slappt hänger över min kropp och hela min nakna kropp blottas för honom och jag känner hans hårdnad emot mitt lår.

"Fuck.." yttrar jag tyst och han kysser mina bröst mjukt där jag ligger över honom och han ser oroligt på mig.

"Hjälp, hur gör jag?" Viskar han tyst och jag hummar lågt och sätter mig mjukt över honom och sjunker ned över honom så han hamnar precis rätt och jag hör honom humma nöjt och jag rör mjukt på höfterna så att jag rör mig över honom och han andas högt med handen om min rumpa och hans läppar kysser mina bröst mjukt när jag böjer mig över honom. Hans ögon iakttar mig noga, han ser på mig som om att jag vore konst och hans händer rör mig som om jag vore porslin varpå jag rider honom hårt, desperat. Jag är så ledsen, så orolig och förargad att jag inte ens bryr mig om ifall jag får ont, eller ens om han får ont.

"uh helvete," yttrar han och jag känner hur han kommer i mig och jag skrattar lågt men kommer jag med innan jag lätt sjunker ned under täcket bredvid honom och han ser på mig med ett höjt ögonbryn.

"Det var väl trevligt," skrattar han och jag ler jag med trots att allt känns konstigt.

"sorry" yttrar jag tyst och han ler, "be inte om ursäkt. Jag känner ju fortfarande exakt samma sak för dig, bara det att jag inte minns det som varit. Nu får vi lägga ner all vår tid och kraft på att bygga upp det på nytt" Säger han och jag kysser hans knogar mjukt, min pojkvän är så klok.

_ _ _ _ 
vad i hela helvetet hahahahahah detta är typ ett dumb fanfic moment, but idc ogmar mina babes. Har även uppskattat mina betyg i år och jag får betyg i 8 ämnen, får A i tre stycken av de åtta, B i två - C i resten och E/D i matte, how sick?! Snackade med mitt mattelärare igår och han ba som det ser ut nu kanske du kan få ett D, men det är inte säkert. Då hade dom rättat första delen av nationella och sammanställt med resten.  Men dom säger även att vi inte ska bli för besvikna om vi får sträck, det är liksom inte vårat fel utan gamla lärarens hahah..... får inte hoppas på för mycket. Men förutom mattekursen är jag rätt nöjd!!! Sjukt! Har haft E/D i allt innan och nu har jag ett E, kul! :-)
Snart får jag även sommarlov och då jävlar hörrni, då blir det uppdatering.

Vinna eller förlora || foscar x OgmarTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang