12. Osäker på mig själv

585 35 7
                                    

"Ogge, vad hände?" Mumlar jag tyst. Han vaknade med migrän för någon timme sedan och har sedan dess bara legat och halvsovit med huvudet i mitt knä. Han svettas otroligt mycket och jag ser till så att han får i sig tillräckligt med vatten hela tiden. Han ser på mig med en trött blick och jag smeker min hand lätt över hans kind och han gäspar sömnigt.

"Jag blev bara rädd, jag vet inte vem jag är. Jag vet inte vad jag har gjort innan, jag känner inte mig själv Omar. Jag vet ingenting, hur har man sex? Hur ska jag bete mig? Vad vill du prata om? Vad gillar du i sängen ens?!" Yttrar jan högt. Hade situationen sett annorlunda ut hade jag nog skrattat lite smått åt honom, att han faktiskt oroar sig över att han inte vet vad jag tycker om i sängen är lite skrattretande, men trots det så förstår jag hans oro.

"Jag kan visa" Viskar jag sensuellt i hans öra och han nickar osäkert. Jag kysser hans läppar mjukt och han besvarar kyssen mjukt och låter sina fingrar mjukt leta sig in i mitt hår där han lätt drar och känner vilket får tysta stön att lämna mina läppar. Hans händer rör sig över min rygg när vi hånglar och jag stönar regelbundet vilket får honom att le.

Jag kryper ned för hans kropp, låter mina läppar vidrörda hans hals, hans nyckelben där jag lämnar ett lätt sugmärke och vidare ned emot hans bröst, jag kysser hans bröstvårtor mjukt vilket får honom att pipa till och jag skrattar lågt och ser upp för att möta hans mörka blick och hans händer greppar tag om min rumpa med hårda rörelser och i och med att mina trosor är så pass små så får han tag i hela utan att ta av mig - och jag stönar lågt.

"Det där kommer bli ett fucking blåmärke Oscar" yttrar jag och han hummar tyst men bryr sig inte. Jag kysser mig nedför hans mage, vidare ned emot skrevet och när jag väl befinner mig rätt så kysser jag hans kön lätt utanpå kalsongerna och han skjuter upp sina höfter en aning vilket får mig att le och lätt suga utanpå tyget.

"Någon är desperat" Skrattar jag och tar honom mjukt i munnen, låter mina läppar mjukt kyssa hans topp, för att senare lätt suga på den, vägrar ta hela då jag vill retas lite med honom innan han får njuta och han gnyr högljutt och jag känner hans försats emot mina läppar och jag flämtar till då han aldrig blivit såhär kåt så snabbt innan. Istället för att fortsätta retas med honom tar jag honom i munnen och jag suger hårt med blicken fäst vid hans och han gnyr och rör sina höfter vilket bidrar till att jag kan ta honom djupare och jag njuter av hans nya dominanta sida.

"Sedan gillar jag detta" yttrar jag tyst, låter min tunna troskant åka åt sidan en bit och sjunker ned över honom och han ser förvirrat på mig där jag sitter men så fort han tränger sig in i mig förstår han och han stönar till dovt och placerar sina händer om mina höfter.

"Dina trosor?" yttrar han andfått och jag skrattar lågt och kysser hans läppar, "skit i dem. De är så små iallafall, du får ju plats," Yttrar jag och han hummar lågt och jag rider honom i ett snabbt tempo, rör höfterna hårt och snabbt över honom medan han hårt håller om min rumpa, han låter till och med ett av sina fingrar inta mig och han fingrar mig analt medan han knullar mig då han börjar uppfatta min takt och jag stönar högljutt och kommer vilket får honom att chockat se på mig och jag kollar förvånat på honom när jag inser att han inte kommit ännu.

"Det där har aldrig hänt Ogge, jag har aldrig kommit innan dig förut" mumlar jag tankspritt och han kysser mig mjukt på läpparna men ser sedan till så att jag mjukt suger av honom igen och jag låter honom komma i min mun och jag sväljer lydigt medan han lätt stryker sin tumme över mina svullna läppar som för att torka bort sin sats och han låter sina händer omfamna mina kinder och han lämnar en kyss på mina läppar.

"Tack älskling, jag älskar dig," Yttrar han med en ärlig röst och han ser på mig med en allvarlig blick, "jag älskar dig med." 

_ _ _ _ _
Omg guys, tänkte bara skriva en sak till er - in med er och läs Paula-Pao s böcker oki, dom är skitbra for real - speciellt stunder, tkr dock fett synd om fells but still, in med er och läs så blir jag glad. Btw, vad tycker ni om boken hittills? 

Och sedan, var det någon av er som läste sing me a lullaby av sommarnsnurrar ? Bör jag skriva en sådan? 

Vinna eller förlora || foscar x OgmarWhere stories live. Discover now