14. Självmordstankar

475 36 6
                                    


Ogge och jag sitter tillsammans inne hos psykologen. Han har precis spytt, vilket han nästan gör hela tiden nu förtiden under pressade situationer. Han fick en känslig fråga och nu gråter han emot mitt bröst medan jag oroligt smeker hans hår. Jag sitter iklädd en slapp t-shirt och ett par mjukisar, magen är otroligt stor och svullen och jag har svårt för att gå men jag håller fasaden uppe för Ogges skull.

"Oscar," Yttrar mannen framför oss med en vänlig röst och Ogges rödsprängda ögon möter hans och jag smeker mina fingrar mjukt över hans handrygg där han sitter med en osäker tårfylld blick, de annars känslokalla blå ögonen som annars brukar se otroligt små och lömska ut ser nu på mannen med en osäker blick fyllda av förvirrade känslor och ögonen är stora som rådjursögon.

"Har du tänkt på att ta ditt liv på senaste?" Frågan ekar igenom rummet igen och Ogge möter mina oroliga ögon innan han drar ett djupt andetag, lägger sin hand mjukt över min svullna mage och jag ler lite över gesten och lägger min hand över hans och ser ned i mitt knä.

"J-ja det har jag." Svarar han med en sprucken röst och jag kysser hans knogar mjukt och torkar hans tårar som stilla rinner nedför hans kinder. Han ser helt förstörd ut där han sitter och det tär obehagligt mycket på mig, jag känner hur bebisen sparkar i magen och allting gör mig bara orolig.

"Oscar, jag föreslår att vi skriver ut antidepressiva till dig, du har redan ätit den sortens medicin flera gånger i ditt liv så din kropp är van. Jag går och fixar ett recept nu på en gång, men jag skulle vilja väga dig först. Sedan skall du få med dig ett par smoothies hem som du ska dricka varje gång du bajsat, okej?" Säger läkaren och jag ser hur Ogge rodnar kraftigt när han uttalar det sista men jag håller bara i hans hand och låtsas som inget då jag förstår att han skäms som det är.

"Om tankarna blir värre, och du mår illa och får ont av medicinen så är det bara att kontakta oss igen, jag lovar" Säger han sedan vänligt och Ogge ler tacksamt och kryper ihop i min famn och somnar till emot mitt bröst och jag plockar upp min mobil, tar en snabb söt bild på honom innan jag skickar iväg några meddelanden till Felix.

Till: Felix
"Felix jag tror jag ska föda."

Från: Felix
"va? Nu?"

Till Felix:
"Nej, men snart. Det känns så."
"Jag har så ont i låren och underlivet"

Från Felix.
"Aha du har foglossning. Vi pratar mer om det sedan, jag lovar att hjälpa dig hjärtat. Älskar dig"

Felix svar är korta och jag antar att det beror på att han just nu ligger i sängen och blir slickad av sin pojkvän och jag suckar lågt men lägger all min fokus på Ogge som sover lätt i min famn. Han ser helt förstörd ut och jag låter mina läppar mjukt möta hans kind innan jag lägger honom i sängen bredvid stolarna vi sitter på och låter honom vila med hans händer mjukt över mina bröst.

_ _ _ _ 
HAHA sjukaste hände inatt. Var ute och drack med snubben jag ligger med, också gick jag hem. Sedan kom han hem till mig med donken vid fyra och på "det är morsdag vi ska fira" och jag ba skrek som fan och ba "VA SKA JAG BLI MAMMA?!?!? ÄR DU GRAVID?!??!" Alltså snacka om för mkt mpreg??? shahah

Vinna eller förlora || foscar x OgmarOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz