*17

1K 36 3
                                    


HI! Willen jullie vast een kijkje nemen bij mijn nieuwe verhaal 'Meer dan niets' ? Reacties en stemmen zijn altijd welkom hihi xSam

Keylee

Plakkerig en met een enorm droge mond opende ik mijn ogen om de oh zo bekende slaapkamer in me op te nemen. Mijn rechteroor werd gevuld met het snurkende geluid van de jongen die daarnaast ook zijn goed gespierde arm om mij heen had gelegd. Verdomme zeg, had mijn moeder de verwarming aangelaten? Het leek wel een sauna hier. Ondanks dat kon ik niet weg kijken van zijn gezicht. Ik was zo blij toen hij in slaap viel gister. Het had enorm lang geduurd en sinds ik pas in slaap kon vallen als hij dat ook deed lag ik dus wakker tot twee uur s'nachts.

Ik veegde een bruin krulletje achter zijn oor en daarna gleed mijn duim over de perfecte kaaklijn. Om te voorkomen dat Harry nogmaals chagrijnig zou worden door het feit dat ik hem liet slapen, besloot ik om hem toch maar wakker te maken. Mijn tanden pakte voorzichtig zijn onderlip vast en begonnen hem te plagen. Zijn keel liet een kreun vallen, de helder groene kleur van zijn ogen verscheen. "Goedemorgen slaapkop" zei ik met een grijns. Het licht van de zon dat door de gordijnen heen glipte lag als een dekentje over zijn gezicht en maakte hem nog mooier.

"Hmm..." was alles wat hij mompelde voordat hij zijn ogen weer sloot. "Precies nu besluit je om me wel wakker te maken" Met gesloten ogen grinnikt hij. Dit was zo'n tikje, hij moest altijd nog een aantal minuten met gesloten ogen wakker worden.

"Ik had niet zoveel zin in een bezorgde en sacherijnige Harry vandaag" geinde ik. Zijn ogen sprongen open wanneer ik mezelf uit zijn omhelzing wurmde. "Je mag blijven liggen hoor, ik wil alleen nog wat spullen halen en jou vertellen dat ik even weg ben" Ik was zo enorm blij om een ochtendmens te zijn, geen probleem om wakker te worden op een zondag ochtend waar veel mensen (inclusief Harry) willen uitslapen. "In ieder geval, als je me zoekt ik ben klaarmaken".

"Zonder mij?" ik kan je vertellen dat ik letterlijk even sprong vanwege de halve hartaanval die hij me bezorgde terwijl ik in de douche stond. "Rustig maar" grinnikt hij. Het scheelde dat we heel erg op ons gemak waren bij elkaar maar zelfs het wazige glazen deurtje was niet genoeg om mijn ongemakkelijkheid te verbergen. Ik bedoel Harry en ik waren intiem maar er waren zoveel dingen die niet in ons straatje lagen. Dit was een van die dingen, totdat hij gewoon begon klaar te maken. Te scheren, tanden te poetsen en alles wat dagelijkse kost is. Zijn aanwezigheid was eigenlijk fijn tijdens het klaarmaken. Het was misschien niet eens zo slecht om hem continu bij me te hebben, maar zo'n koppeltje wilde ik niet worden. "Met wie ga je winkelen en waarvoor eigenlijk?"

"Yael...we hebben bij het winkelcentrum afgesproken. De reden...misschien omdat ik uit mijn maten begin te groeien!" Mijn stem klonk gefrustreerd, niet alleen door de reden maar ook door het feit dat mijn handdoek niet bleef hangen. Om de seconde moest ik dat ding opnieuw omknopen. Ik stapte uit de douche met natte haren en een roze handdoek om mijn lichaam gevormd. "Het is koopzondag en er is van alles in de aanbieding. Daarnaast wilde Yael enorm graag een panini en stond erop dat ik mee ga" grinnikte ik weer een beetje minder gefrustreerd.

Harry stond naast me, schouder tegen schouder klaar te maken voor de enorme spiegel. "Hoe gaat hij heten...ik ben er al over na aan het denken sinds Gemma er over begon maa-"

"o mijn...we hebben echt nog niets uitgedacht! Harry we weten nog helemaal niets" En dat was de waarheid. We hadden niet eens een bed voor het kind of überhaupt een huis om hem in op te voeden. Het viel me nog mee dat dit nu pas in me rond ging, fijn om de dag mee te beginnen. "We kunnen hem moeilijk hier opvoeden toch? Sorry- naam, ja uhm. Dat gaat wat langer duren dan een ochtend" zijn kuiltjes verschijnen.

"Hoor ik drama-queen Keylee terug groeien?"

"Weet niet, misschien groeit ze mee met mijn buik" Harry zijn adem is warm op mijn gezicht in de tijd voordat hij zijn lippen op de mijne drukt. "Hoor ik de cheesy, opkomende papa Harry opgroeien?"

Loved || ~ Harry Styles {deel 3}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu