Dankwoord

843 33 17
                                    


12 augustus 2014, dat is wanneer ik begon met het schrijven van Hurt. Nooit gedacht dat ik er drie boeken aan vast zou binden maar hier is het dan. Mijn nogal slecht geschreven maar afgemaakte serie. Ik ben hier niet om een lange post te schrijven over hoe ik deze serie heb geschreven of hoe ik er over voel maar wel een lange post over jullie.

Ja ook jij, de persoon die dit leest aan het einde van een hele lange rit van hoofdstukken. Jij bent een van de tientallen lezers van mijn verhaal en ik kan niet meer zeggen dan dankjewel. Dankjewel voor het wachten op hoofdstukken, reageren, liken en delen. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen mijn woorden te lezen. Jij bent uiteindelijk een van de grootste redenen waarom ik verder ben gegaan want mijn onzekerheden hadden vaak genoeg het beste van mij te pakken. Ik heb me vaak genoeg down genoeg gevoeld om er geen woord uit te krijgen maar zodra ik dan lieve comments las of een nieuwe like binnen kreeg dan was dat een soort motivatie. Een motivatie om mezelf op te rapen en verder te gaan.

Schrijven is mijn grootste droom, ooit wil ik een boek publiceren en zelfs ik weet dat dat niet gaat lukken zonder te oefenen. Deze drie verhalen zijn dus zeker bewijs van verbetering. Ik heb zoveel geleerd van alle andere schrijvers in deze wereld en beetje bij beetje werk ik naar een goede schrijfstijl. Stoppen met schrijven zit er voor mij dus niet meer in. 

Te zien aan? Het nieuwe verhaal dat volgende week gepubliceerd gaat worden! Het verhaal heet 'meer dan niets' en ook al heb ik het al honderd aan gekondigd wil ik jullie er nog een beetje meer over vertellen. Het verhaal gaat over Leigh, de Leigh die jullie kennen als Harry en Keylee's kind. Niet met Leigh als ik-persoon maar Leigh als een van de hoofdpersonen. 

Macy Willow Starr gaat zes weken naar een jongerenkamp om zich meer te mengen na de dood van haar moeder. Lijkt heel onschuldig en ook al ziet ze er tegenop hoopt ze er nog iets leuks aan over te houden. Dat totdat ze aan komt en beland komt in een cyclus van drank, tieners en onbenullig gedrag...en Leigh. Ze word hopeloos verliefd voor het eerst in haar leven. Erg voorzichtig geeft ze er aan toe maar dat idee leek een hele slechte wanneer hij het volgende jaar niet meer op komt duiken.

Ik wil jullie heel hartelijk vragen om dit verhaal net zo lief te steunen als jullie tot nu toe voor me hebben gedaan. Sorry dat het geen Harry Styles bevat maar denk maar zo, Leigh is een soort van halve Styles. 

Als jullie nog een Q/A met Harry en Keylee willen dan wil ik dit zeker gaan schrijven! Stuur je vragen in in de reacties zodat ik hier nog een leuke Q/A van kan maken. Ook ga ik misschien nog een paar mini hoofdstukjes toevoegen met blikken in de toekomst van Keylee en Harry, not sure though. 

Nogmaals bedankt lieve schatten, jullie zijn een groot deel van mijn leven geworden. Wattpad is een groot deel van mijn leven geworden. 

XSam

Loved || ~ Harry Styles {deel 3}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora