*24

763 33 13
                                    

Oke de feels zijn erg hard in dit hoofdstuk....succes. 

Keylee.

Sinds Harry en Louis allebei bezet waren en Fleur en Niall zich hoogstwaarschijnlijk ook op dat geweldige feest bevonden, had ik mezelf een warm bad vol laten stromen. Lekker veel schuim erin en natuurlijk een bath bomb om het helemaal af te maken. Zo erg was het niet, een avondje zonder vriend. Langzaam liet ik mijn voet in het hete water glijden en al snel de rest van mijn lichaam. Opgelucht haalde ik adem, soms was dit erg fijn. Met mijn ogen gesloten lag ik daar, in de badkamer zonder enige stress. Ook al wist ik dat zodra ik er weer uit kwam mijn hele leven weer overspoeld werd met stress. 

Lieve Leigh,

De dingen die ik jou allemaal zou willen vertellen en vragen zijn onwaarschijnlijk. Het is teveel om op een papiertje te schrijven. Hoe kan ik ooit een goede moeder voor jou zijn? Ga je het raar vinden, twee hele jonge ouders? Of juist leuk omdat we nog van alles met je kunnen doen. Wat zullen mensen toch gaan denken als ze mij zien wanneer je naar buiten rent na een leuke schooldag. Of wanneer we in de dierentuin lopen en jij bijna de apenkooi in springt, de vader die je red zal gezien worden als broer. Het word moeilijk maar zolang wij om je geven maakt het niet uit, zolang wij er voor je zijn maakt het eigenlijk niet uit hoe jong of oud we zijn....


Dat was wat ik wilde schrijven. Het gebeurde alleen niet. Op de een of andere manier kon ik het niet over mijn hart krijgen een tweede brief te schrijven naar Leigh. De eerste was zo positief en gelukkig, maar nu werd alles steeds serieuzer en leek het ineens veel dichterbij te komen.

"Keylee!" de gefrustreerde stem van mijn moeder galmde door het huis. "Die mobiel van jou blijft maar af gaan, kom hem alsjeblieft pakken of ik gooi hem uit het raam!" hoelang had ik in bad gezeten en wie had mij zo dringend nodig? Ik hees mezelf uit bad en gooide de grootste handdoek die mogelijk was om mijn lichaam. De damp in de badkamer was gigantisch gegroeid sinds ik mijn ogen gesloten had. Eenmaal in de woonkamer bleek dat ik er dan ook anderhalf uur in had gezeten. "Jeetje, neem dat ding alsjeblieft mee" ze duwde het in mijn hand en het bleef inderdaad trillen. 

Keylee, niet op Facebook kijken - Niall - 21:45

Oke dat helpt niet - Niall - 21:50

Moet ik langskomen? Ben je oke? - Niall - 21:51 

Fack...misschien moet ik gewoon komen -Niall- 21:51

Laat me alsjeblieft iets van je horen - Niall - 21:52

Key! Ik weet dat je niet naar het feest kan komen  maar ik mis je echt :( - Fleur - 20:35

Ik ben maar gegaan, was niet leuk in mijn eentje - Fleur - 20:59

Oke misschien had ik je moeten vermelden dat Harry er niet helemaal oke uit zag toen ik ging maar ik wist echt niet dat het zo erg was! Key please zeg wat - Fleur - 21:49

*Lizzie Daniels send a picture* - Lizzie - 21:58 

(12) missed calls from - LouLou Tomlinson 

KEY! Please bel me ik kan hem nergens vinden - Louis - 22:03 


Loved || ~ Harry Styles {deel 3}Onde histórias criam vida. Descubra agora