Κεφαλαιο 2

5.4K 435 38
                                    

ΛυδιαΤρεχω οσο πιο γρηγορα μπορω για να φτασω στην ταξη αλλα δεν ξερω σε ποια ειμαι και ετσι ρωταω εναν κυριο που παρατηρουσε κατι στο πατωμα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Λυδια
Τρεχω οσο πιο γρηγορα μπορω για να φτασω στην ταξη αλλα δεν ξερω σε ποια ειμαι και ετσι ρωταω εναν κυριο που παρατηρουσε κατι στο πατωμα.
(Λυδια)- γεια σας
(Αντρας)- γεια πως μπορω να βοηθησω; Λεει και μου κλεινει το ματι , ιου ειναι μεγαλητερος πως τολμαει.
(Λυδια)- θελω να βρω την ταξι μου.
(Αντρας)- κοιτα στον καταλογο εκει.
(Λυδια)- ευχαριστω.
Τρεχω στον καταλογο και ψαχνω το ονομα μου . Παραξενευτηκα που δεν το βρηκα το ονομα μου αλλα μετα ειδα οτι ηταν της 1 λυκειου ο καταλογος και οχι της 2 λυκειου
(Λυδια)- μπραβο Λυδια παντα τετοια και καλητερα .
Εψαχνα το ονομα μου οσο πιο γρηγορα γινοτανε . Το βρηκα ειναι στην αιθουσα 20. Που ειναι τωρα αυτη η αιθουσα ; Τρεχω παλι σε εκειον τον ρωταω και μου λεει να ανεβω τα σκαλια και η δευτερη πορτα αριστερα.
Αφου εχω φτασει εξω απο την πορτα ειμαι ετοιμη να φαω ολο το κραξιμο απο τον καθηγητη η την καθηγητρια. Μακαρι να ειναι καθηγητρια.
Χτυπαω την πορτα και μου λεει περαστε, πτου γαμωτο ειναι αντρας και πολυ θυμομενος μαλιστα.
(Λυδια)- γεια σας.
(Κυριος)- εσυ εισαι η Λυδια παπαδοπουλου;
(Λυδια)- εγω ειμαι.
(Κυριος)- γιατι αργησες;
(Λυδια)- εψαχνα την ταξη
(Κυριος)- να μην ξανα γινει . Παιδια απο εδω η νεα μαθητρια η Λυδια Παπαδοπουλου , Λυδια πες λιγα λογια για σενα.
(Λυδια)- Γεια σας ονομαζομαι Λυδια Παπαδοπουλου ειμαι 17 χρονον και λατρευω το τεννις, την ζωγραφικη και το βολει. Επισης μου αρεσουν τα ζωα . Πεταγεται ενας και ρωταει το τηλεφωνο μου και αμα ειμαι διαθεσιμη και του απανταω
(Λυδια)- Ναι ειμαι διαθεσιμη αλλα το τηλεφωνο μου δεν το δινω ουτε σε λιγουρια ουτε σε βγακες. Ξαφνηκα ολοι γελανε και καθως παρατηρουσα τον χωρο βλεπω ενα μαθητη να με κοιταζει επιμονα.

 Ξαφνηκα ολοι γελανε και καθως παρατηρουσα τον χωρο βλεπω ενα μαθητη να με κοιταζει επιμονα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
  Μια Νεα ΑρχηWhere stories live. Discover now