Κεφαλαιο 9

3.2K 325 2
                                    

ΜαξΤο παρτυ ειχε ξεκινησει και εγω εψαχνα την Λυδια ωστε να της μιλησω

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Μαξ
Το παρτυ ειχε ξεκινησει και εγω εψαχνα την Λυδια ωστε να της μιλησω . Ακουω να φωναζει το ονομα μου καποιος . Γυριζω και βλεπω την Βαλια να ερχεται προς τα εδω με φορα . Οχι γιατι αυτη τωρα θα μου τα χαλασει ολα
(Βαλια)- γεια σου Μαξ, θελεις να χορεψουμε;
(Μαξ)- ποσο ειπιες
(Βαλια)- παρα πολυ.
(Μαξ)- οχι δεν θελω να χορεψω.
(Βαλια)- σιγουρα.
(Μαξ)- ναι σιγουρα , απλα πηγεναι.
Και ετσι εφυγε και πηγε σε εναν φιλο μου απο την ομαδα μπςσκετ. Α ναι ειμαι αρχηγος στην ομαδα μπασκετ. Εχουμε κερδισει ολους τους αγωνες μεχρι τωρα. Για καμια ωρα εψαχνα την Λυδια αλλα δεν την βρηκα πουθενα . Τα παρατησα δεν θα ερθει το ειπε ετσι οτι θα ερθει. Ενα χερι με τραβαει και οταν γυριζω βλεπω την Βαλια να ερχεται με φορα για να με φιλησει.
(Μαξ)- τι κανεις Βαλια;
(Βαλια)- μια χαρα ειμαι εσυ;
(Μαξ)- και εγω μια χαρα ειμαι.
(Βαλια)- ψαχνεις καποιον , μπορω να σε βοηθησω.
(Μαξ)- οχι απλα βαριεμαι.
(Βαλια)- ελα να χορεψουμε.
Και ετσι με πηρε απο το χερι και πηγαμε να χορεψουμε . Οταν αρχισαμε βλεπω στην πορτα την Λυδια με τον Χαρη να μπαινουν μεσα και να με κοιταζει ομως μετα να πηγενει προς την κουζινα μαζι του.
(Βαλια)- τι εχεις παθει;
(Μαξ)- παω λιγο στην κουζινα για ποτο.
(Βαλια)- καλα θα περιμενω.
Και ετσι την αφησα και πηγα προς την κουζινα και στο τελος ειδα την Λυδια να γελαει με τον Χαρη και ναι ζηλευω , ζηλευω παρα πολυ αμα τολμησει να ακουμπησει την Λυδια ΜΟΥ θα τον σκοτωσω . Ηρθε η ωρα να της πω αυτα που νιωθω . Ετσι πηγα προς το μερος της...

  Μια Νεα ΑρχηWhere stories live. Discover now