Κεφαλαιο 29

2.2K 220 6
                                    

ΛυδιαΕτρεχα οσο πιο γρηγορα μπορουσα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Λυδια
Ετρεχα οσο πιο γρηγορα μπορουσα. Λες να ειναι αυτος που την σκοτωσε; Τι να πω δεν ξερω , ο Χαρης μου ειπε να τον προσεχω αλλα δεν φανταστηκα οτι ελεγε για κατι τετοιο . Καλα μπορει και να μην ειναι αυτος αλλα πρεπει να μαθω . Η καρδια μου λεει να τρεξω και να τον φιλησω αλλα η λογικη μου λεει να τρεξω μακρυα του. Τρεχω ακομα και ξαφνικα ενα χερι με πιανει.
(Μαξ)- που πας;
(Λυδια)- σπιτι μου ασε με
(Μαξ)- μωρο μου ξερω τι σκεφτεσαι και στο ορκιζομαι δεν ειμουν εγω. Απλα την βρηκα και δεν το ειπα στον αδερφο μου γιατι δεν ηθελα να ασχοληθω μαζι της. Σε παρακαλω πιστεψε με . Δεν την σκοτωσα εγω ,δεν ειμαι δολοφονος.
(Λυδια)- Μαξ δεν σε ξερω καλα . Που ξερω οτι λες αληθεια;.
(Μαξ)- γιατι το ξερεις . Με αγαπας και εγω το ιδιο. Δεν θα σου εκανα ποτε κακο . Σε παρακαλω παμε σπιτι μου . Δεν ειμαι κακος ανθρωπος ... ερωτευμενος ειμαι γαμωτο.
Βλεπω να τρεχει ενα δακρυ απο το προσωπο του . Παω κοντα του και σηκωνω το κεφαλι του για να με δει και μετα τον φιλαω με παθος . Αυτος ερχεται και με κολαει σε εναν τοιχο διπλα και εγω του τραβαω τα μαλλια.
(Μαξ)- σε θελω . Ειμαι ερωτευμενος μαζι σου . Εισαι τα παντα για μενα.
(Λυδια)- και για μενα.
(Μαξ)- παμε σπιτι μου να συνεχισουμε εκει .
(Λυδια)- ναι .
Και ετσι πηγαμε προς το σπιτι του.

Μαξ

Δεν ξέρω αν θα υπάρχει κόσμος, δεν ξέρω αν θα υπάρχει ζωή για μένα ο κόσμος όλος είσαι μονάχα εσύ!

  Μια Νεα ΑρχηWhere stories live. Discover now