Κεφαλαιο 42

2K 192 6
                                    

ΜαξΔεν μπορω να το πιστεψω

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μαξ
Δεν μπορω να το πιστεψω.Βγηκα εξω και αρχησα να περπατω στον δρομο. Τηλεφωνησα στον Χαρη να ερθει. Μεσα σε ολα αυτα ειχα ξαχασει να τον φωναξω. Μετα απο δεκα λεπτα ηρθε.
(Χαρης)- που ειναι;
(Μαξ)- ειναι σε κωμα Χαρη.
(Χαρης)- τι;
(Μαξ)- αυτο μας ειπε ο γιατρος.
(Χαρης)- ειπε μηπως τιποτα αλλο;.
(Μαξ)-ναι οτι αμα ξυπνησει απο το κωμα ...
(Χαρης)- ελα πες τι;
(Μαξ)- χτπησε στο κεφαλι και μπορει να εχει παθει κατι το νευρικο συστημα.
(Χαρης)- να μεινει παραλυτη δηλαδη;
(Μαξ)- ειπε οτι ειναι μια περιπτωση αλλα δεν ξερουν ακομα.
(Χαρης)- να σκεφτομαστε θετικα . Πρεπει να ειμαστε δυνατοι για εκεινη.
(Μαξ)- ναι πρεπει.
(Χαρης)- παμε μεσα .
(Μαξ)- δεν αντεχω να ξανα παω μεσα θελω να ερθει μαζι μου στο σπιτι μου.
(Χαρης)- ακουμε η Λυδια ειναι δυνατη . Θα τα καταφερει .
(Μαξ)- μακαρι.
Αφου τα ειπαμε , πηγαμε παλι μεσα . Η Σαρα και η Αλιρα ειχαν φυγει . Ο Κωστας και ο Γιαννης μιλανε στον Μαρκο.
(Χαρης)- μπα εδω ειναι αυτος.
(Μαξ)- ναι
(Μαρκος)- τι θελετε;
(Χαρης)- τιποτα απο σενα μονο απο την Λυδια θελουμε.
(Μαρκος)- τι;
(Χαρης)- να ξυπνησει.
Τον βλεπω να κλαει πραγματικα την αγαπαει . Ειναι καλο να ξερει οτι οι ανθρωποι που την αγαπανε ειναι εδω και η Μαρια ειχε αδικο η Λυδια κραταει τους ανθρωπους που την αγαπανε.
Καθησαμε και περιμεναμε κανενα νεο απο τον γιατρο αλλα τιποτα . Οι ωρες περασαν και κανενα νεο ακομα. Δεν αντεχω αλλο θελω να ξυπνησει να φυγουμε απο εδω μαζι οχι μονος μου. Αμα μπορουσα να κανω κατι να βοηθησω αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα μονο εκεινη μπορει να κανει.

Ηρθε η καινουρια μερα και βρηκε ολους εμας στο νοσοκομειο . (Μαρκος,Γιαννης,Χαρης, Κωστας, Σαρα, Αλιρα)
Σημερα θα μπορουμε να την δουμε. Εμενα αυτο μου φτανει θελω να δω το προσωπο της μου ελειψε πολυ . Δεν αντεχω μακρυα της.

Πρωτα μπηκε ο αδερφος της και βγηκε με το κεφαλι κατω. Ηταν η σειρα μου μπηκα μεσα και μολις την ειδα ετσι δεν αντεξα και βγηκα εξω. Θα τρελαθω. Αμα δεν ξυπνησει τι γινεται ;
Καθε μερα πηγενα και της ελεγα να ξυπνησει γιατι δεν θα αντεξω αμα την χασω . Περασε μια βδομαδα και τιποτα δεν αλλαξε οι γιατροι ελεγαν τα ιδια . Εγω καθε μερα ειμουν και πιο χαλια.
Θα πεθανω αμα παθει κατι. Ετσι περασε και η δευτερη βδομαδα αργα και βασανιστικα. Παλι καθε μερα της ελεγα να γυρησει κοντα μου και δεν την αφηνα καθολου μονη της. Ουτε σχολειο πηγα γιατι οι γονεις μου εφεραν χαρτι για τις απουσιες και ετσι ειμουν μαζι της.
(Μαξ)- αγαπη μου . Χαρα της ζωης μου ξυπνα σε παρακαλω καντω για μενα καντω για εμας ειπες οτι δεν θα με αφησεις ποτε μονο . Ειπαμε οτι ουτε ο θανατος θα μας χωρησει . Φως της ζωης μου ξυπνα . Θελω να δω τα ματια σου . Θελω να γελασεις ξανα σε παρακαλω ξυπνα για μενα. Δεν ειμαι τιποτα χωρις εσενα . Δεν ζω χωρις εσενα. Καθε μερα ξυπναγα μονο για να σε δω . Μην μου στερησεις και την μονη χαρα της ζωης μου. Θελω να βγουμε , να παμε να φαμε , να παιξουμε τεννις. Ξερεις κατι δεν θελω τιποτα αλλο στην ζωη μου . Μονο να σε εχω διπλα μου . Σε ικετευω ξυπνα .
Ελπιζω να τα ακουσε , να ξυπνησει για μενα .
Βγηκα εξω και καθησα. Μετα απο 20 λεπτα ενας γιατρος τρεχει μεσα στο δωματιο της.
Τι να εγινε;

  Μια Νεα ΑρχηWhere stories live. Discover now