Κεφαλαιο 25

2.3K 230 14
                                    

Βαλια

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Βαλια

Περπαταγα στον δρομο . Μολις ειχα φυγει απο το σπιτι του Μαξ. Δεν μπορω να καταλαβω τι εχει εκεινη που δεν εχω εγω ελεος .
Τοσες φορες πηγα να κανω κατι μαζι του αλλα εκεινος τιποτα.
Δεν μπορω να καταλαβω τιποτα , ειδα στον δρομο ενα παρκο και ειπα να παω εκει για να καθησω λιγο και να σκεφτω. Αμα την καταστρεψω ισως και να αλλαξω κατι. Θελω τον Μαξ , τον θελω εδω και 3 χρονια δεν μπορω αλλο . Η κολλητη μου λεει να σταματησω αλλα εγω δεν μπορω τον θελω οσο τιποτα αλλο. Ξαφνικα ερχεται απο πισω μου ενας αντρας και με πιανει στον λαιμο. Δεν ξερω τι να κανω , προσπαθω να τον χτυπησω αλλα τιποτα ειναι πολυ δυνατος για μενα. Βλεπω ενα ατομο να βγαινει απο το σκοταδι και να ερχεται προς τα εδω.
(?)- αχαχα σου ειπα οτι εγω θα κερδισω
(Βαλια)- εσυ;
(?)- ναι εγω .
(Βαλια)- τι θελεις;
(?)- ξερεις πολυ καλα τι θελω.
(Βαλια)- δεν σε φοβαμε
(?)- θα επρεπε. Εσυ σκοτωσε την. Με.πηρε απο το λαιμο και χωρις να.το παρω χαμπαρι ενα μαχαιρι με καρφωνει 8 φορες.

Δεν ενιωθα τιποτα παρα μονο το μαχαιρι να μπαινει μεσα μου και στο τελος ενα σκοταδι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Δεν ενιωθα τιποτα παρα μονο το μαχαιρι να μπαινει μεσα μου και στο τελος ενα σκοταδι . Ενα πυκνο μαυρο σκοταδι. Αντιο ζωη.
Αντιο σε ολα τα καλα που ηταν στην ζωη μου
(?)- αυτα παθαινει οποιος ή οποια τα βαζει μαζι μου .

  Μια Νεα ΑρχηWhere stories live. Discover now