Vier

137 7 0
                                    

*~Mercedes POV~*

Ik heb nu al een week met Draco, en hij is echt super lief. Ik zit in de common room, ik ben aan het leren voor een toets en zit ingesloten in de armen van Draco. Cedric en Nad komen de common room in gelopen, ik kijk Nad vreemd aan. Ze geeft me een knipoog en knikt naar Cedric, ik lach en knik terug. Ik kruip weer tegen Draco aan en val uiteindelijk in slaap, ik voel een zacht kusje op me hoofd en dan een deken. Hij heeft me in bed gelegd, ik glimlach zachtjes. Hij komt er nog heel bij zitten, ik doe een oog open en kijk hem aan. Ik kruip tegen hem aan, hij geeft me heel veel kusjes. Als ik eenmaal helemaal slaap is hij weg (denk ik). De volgende ochtend word ik wakker, ik zie Draco nog steeds daar liggen en lach. Ik geef hem een kus, hij word langzaam wakker. ''Heey schoonheid lekker geslapen?'' vraagt hij, ''Ja hoor ik dacht alleen dat je al weg zou zijn'' zeg ik slaperig. Hij lacht lief en pakt wat kleren,''hier trek dit maar aan hoef jij niks meer uit te zoeken'' zegt hij zachtjes om de andere niet wakker te maken, ''dank je'' zeg ik en geef hem een kus. Ik loop snel naar de great hall en daar zit Dumbledore op mij te wachten, ''Aaaaah Mercedes kom eens bij me'' ik loop rustig zijn kant op. "Meneer Dumbledore wat is er?'' vraag ik zacht, ''Mercedes ik wil jou als captain van het Hogwarts Slytherin Quidditch team hebben, en ik wil vragen of je bij ons in de schoolraad wilt komen'' ik kijk hem verbaasd aan. "Ja tuurlijk wil ik dat maar euhm.. wilt u alstublieft ook Draco captain maken en hem ook in de schoolraad zetten? Hij probeert heel erg zijn vader te overtuigen dat hij het goed doet maar dat lukt niet dus please doe dat'' hij kijkt me bedenkelijk aan maar zegt dan ''Oke maar als hij het verziekt dan is hij er meteen uit!'' ''Oohw dank u wel'' zeg ik en geef hem een knuffel. 

*~Draco POV~*

Merci komt de common room ingehuppeld, ''zo wat ben jij vrolijk'' zeg ik droog. ''Ja moet jij ook zijn eigenlijk!'' ''Oohw hoezo dat dan?'' Ik kijk haar nieuwsgierig aan, ''Nou laat ik het zo zeggen: wij allebei zitten nu in de schoolraad en wij twee zijn de captains van het Hogwarts Slytherin Quiddtich team'' ''Dat is geweldig maareh waarom ik?'' vraag ik en ze gaat op haar tenen heen er weer wiebelen. ''Eerst vroeg Dumbldore het alleen aan mij maar toen zei ik dat hij jou ook moest kiezen omdat jij al de hele tijd aan je vader probeert te bewijzen dat je het goed doet en dit zou helpen'' ''Dank je!!!!!!!!!!!!!!'' roep ik vrolijk uit. Ik geef haar een kus en een knuffel, ik loop naar Dumbledore om even met hem te praten. "Hallo Draco ik had je al verwacht" zegt Dumbledore als ik de great hall kom ingelopen, "Hallo Dumbledore, hoezo had u mij al verwacht?" vraag ik zo nonchalant mogelijk. "Ik had net met Mevrouw Boos gepraat, en die ging terug naar jou dus ik had al verwacht dat ze alles had verteld, en nu wil jij natuurlijk weten hoe ze dat regelt heeft?" zegt Dumbledore droog, ''Oohw ja dat klopt wel een beetje ik wil graag precies weten wat ze heeft gezegd'' zeg ik en kijk hem vragend aan. Hij neemt me mee naar zijn kantoor, hij loopt naar de hersenpan en stopt zijn herinnering erin. Ik zie alles wat er gebeurd:

 Mercedes loopt snel naar de great hall en daar zit Dumbledore op haar te wachten, ''Aaaaah Mercedes kom eens bij me'' ze loopt rustig zijn kant op. "Meneer Dumbledore wat is er?'' vraag ze zacht, ''Mercedes ik wil jou als captain van het Hogwarts Slytherin Quidditch team hebben, en ik wil vragen of je bij ons in de schoolraad wilt komen'' ze kijkt hem verbaasd aan. "Ja tuurlijk wil ik dat maar euhm.. wilt u alstublieft ook Draco captain maken en hem ook in de schoolraad zetten? Hij probeert heel erg zijn vader te overtuigen dat hij het goed doet maar dat lukt niet dus please doe dat'' hij kijkt haar bedenkelijk aan maar zegt dan ''Oke maar als hij het verziekt dan is hij er meteen uit!'' ''Oohw dank u wel'' zeg ze en geeft hem een knuffel.

''Oohw zo, dank u wel dat ik dit mocht weten'' zeg ik zachtjes, ik loop zijn kantoor uit en loop richting Mer. Onderweg kom ik Paul tegen hij loopt hand in hand met Hermione, ''Heey!'' zeg ik lachend en knik naar hun handen. Hermione kleurt rood en Paul geeft me een afkeurende blik, ik loop lachend verder. Ik zie Mer met Nadia en Cedric praten, ik loop op hun af en sla mijn arm om haar heen. ''Heey schoonheid'' zeg ik en geef haar een kus, haar wangen kleuren roze en ze kijkt naar de grond. ''Mer je moet het hem zeggen ik weet dat het moeilijk is maar zeg het hem'' zegt Nadia ik kijk haar vragend aan.

Is there anyone who can love me? (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu