Acht

92 5 0
                                    

{Sorry voor lange tijd niks te posten maar was in de vakantie op vakantie en school is weer begonnen dus had vet veel huiswerk ik ga me best doen weer veel te posten}

*~Mercedes POV~*

Ik lig op me bed en heb enorme buikpijn Famke komt aanlopen en zegt: ''Hey Mer alles goed? Anniek had me verteld over je stoornis'' ''Wat?!'' roep ik, ''nee niet boos worden op haar ze moest het kwijt en ze heeft het alleen tegen mij en Nad verteld niet tegen Draco'' zegt Fam snel om haar te beschermen.  Ik sta op en zie allemaal zwarte vlekjes en wankel, ''Mer gaat alles wel goed?!!'' ''JA!'' zeg ik geirriteerd, ''bemoei je er niet mee''. Ik loop verder maar zie bijna niets,  in de Great Hall zie ik Anniek staan en loop erop af maar halverwege word alles zwart en zie ik niks meer. Ik hoor een paar stemmen maar zie niks.

*~De volgende dag~*

Ik word wakker in de ziekenzaal, ik heb een heel raar slangetje in me neus zitten. ''Wtf is dit allemaal?!'' roep ik uit, Draco komt aanlopen en ploft naast me neer en knuffelt me, ''ga van me af ik wil weten wat dit is!''. Draco staat op en begint met praten, ''je was boos op Anniek en wou haar laten weten dat je het niet oke vond dat ze het tegen Famke had gezegd, je zag al bijna niks maar in de Great Hall viel je flauw en ik werd bezorgd dus vroeg of Anniek meer wist en toen vertelde ze het en ik bracht je hier en nu heb je weer genoeg voedsel binnen en je bent nii dik echt nii geloof me''. Ik kijk hem met open mond aan en knik en trek alle slangetjes uit me, ik sta op en loop naar de douche ik neem een snelle douche en kleed me aan. Ik loop naar het kantoor van Snape. 


*~Draco Pov~*

Ik weet niet wat er met Mer aan de hand is maar ze doet zo raar volgens mij is het helemaal nii goed voor haar dat ze weet dat Snape haar oom is. Ik zie haar naar zijn kantoor gaan en is helemaal van de wereld af want volgens mij ziet ze mij niet eens staan. Ik loop er achteraan en probeer het mee te luisteren, het gaat over jeweetwelwie. Ik luister fronsend mee en dan zie ik Famke aanlopen ik zie dat ze wat wilt zeggen en doe snel mijn vinger voor me mond, ze sluit meteen haar mond en kijkt me vragend aan. Ik schud me hoofd en loop weg van de deur, ik trek Famke met me mee. ''Ik dacht dat jeweetwelwie uitgeschakeld was maar blijkbaar niet''  Famke kijkt nog steeds vragend, ''Mer praat met Snape over jeweetwelwie!'' Famke lijkt niet te schrikken van het nieuws ze haalt haar schouders op en loop ook naar Snape zijn kantoor. Nadia doet precies hetzelfde. Ik blijf er een beetje beduusd bij staan. Ik loop naar Dumbledore, normaal gesproken kan ik het niet met hem vinden maar ik moet gewoon even met hem praten misschien weet hij meer. Als ik bij Dumbledore aankom staat hij al voor de deur hij zwaait naar Luna, ik lach naar haar en ze lacht terug. ''Aah Draco wat kom je hier doen?'' zegt Dumbledore, ''Famke, Nadia en Mercedes doen raar, ik hoorde Mercedes en Snape praten over jeweetwelwie maar ik dacht dat hij uitgeschakeld was?!'' Dumbledore knikt en zegt: ''Ja Draco ik kan je daar niet bij helpen maar ik denk Hagrid wel misschien moet je maar even bij hem gaan kijken'' ik knik en loop weer weg.





{sorry voor klein hoofdstukje had nii zoveel tijd}

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Is there anyone who can love me? (Dutch)Where stories live. Discover now