Fleur/1/*2.séria*

1.2K 52 0
                                    

Zobúdzam sa na slnečné lúče v mojej izbe. Natiahnem sa a rozhliadnem okolo seba. Moja nová izba, v novom dome, v novom meste, v novom štáte, novom kontinente a za týždeň ma čaká aj nová škola.

Dnes však boli moje narodeniny

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dnes však boli moje narodeniny. Mali prísť starí rodičia s Chicaga, ktorých sme nevideli od Vianoc. S radosťou som vyskočila z postele a išla sa umyť. Vbehla som do Nillynej izby a vyskočila na jej posteľ. Čítala nejakú knihu.
"Dobré ráno!"
"Dobré ráno Noemi," dala si do nej záložku a odložila ju bokom. Obe sme ešte boli v pyžame a tak sme sa išli prezliecť. Každé ráno spolu trénujeme gymnastiku.
Po tréningu sme si sadli na raňajky spolu s rodičmi na terese. Maria a Luisa nám priniesli jedlo a prestreli na stôl. S chuťou som sa pustila do môjho müssli s ovocím a bielym jogurtom, a Nilly si dala pečivo so zeleninou. Nikdy nemala rada sladké raňajky, a to ako jediná v našej rodine.

Počas zvyšku dňa prebiehali prípravy na oslavu. Luisa vonku vyvesila bielo-sivú výzdobu, ktorú sme objednali a ja s Nilly sme piekli zákusky spolu s Mariou. Vyzdobili sme mafíny a potom sa išli prezliecť. Okolo tretej zastavilo pred naším domom čierne auto starých rodičov Clarrsovcov. Zbadali sme ho cez okno a rozbehli sa ich privítať. Babka s dedkom vystúpili z auta, vyobjímali nás a podali svoju batožinu Normanovi, našemu správcovi domu a Julianovi, šoférovi a Normanovej pravej ruky. 
Za pól hodiny dorazili aj druhý starý rodičia, poukazovali sme im náš nový dom a záhrady. Bola to moderná, no minimalstická vila obklopená zeleňou v tichej a luxusnej štvrti mesta. Všade naokolo boli parky, golfové kluby a ďalšie vily. Našlo sa tu aj kopec ihrísk či športových klubov pre deti aj dospelých. Ja som sa prihlásila do gymnastického klubu a tanečného klubu, dúfajúc, že mi to pomôže dostať sa na škole do tímu roztleskávačiek.
"Všetko najlepšie," popriali mi všetci a ja som začala otvárať darčeky. Najprv som siahla po bielej krabičke s rúžovou mašličkou.
"To je od nás," usmiala sa babka Eleanor, ktorá sedela medzi mnou a mamou.
Otvorila som ju a vytiahla von nádhernú zlatú retiazku s príveskom srdca, ktorý bol z pár drobných diamantov. Pomohla mi ho zapnúť a ja som jej poďakovala.
Ďalšia bola otrochu väčšia krabička, bola na nej menovka Pre Noemi od Nilly. Usmiala som sa na ňu a otvorila tú krabičku. Bola v nej kniha a naša spoločná fotka v krásnom bielom fotorámčeku. Od rodičov som dostala nejaké oblečenie, ďalšie knihy a moju vysnenú kabelku.
"Bielo-čierná Flap Bag Chanel 19!" vykríkla som od radosti a vyobjímala rodičov. Posledný darček bol asi najväčší a priniesol ho dedko Charles. Podal mi ho na kolená a ja som tu krabicu otvorila. Vykukla na mňa chlpatá hlava s modručkými očkami.
"To je šteniatko!" šepla som a vybrala ho na ruky.
"Ahoj," položila som si ho na kolená a krabicu zložila na zem.
"Môžeš jej vybrať meno aké chceš, ešte žiadne nemá," povedal mi dedko Charles a sadol si späť k babke.
"Si nádherná!" pohladkala som ju po jemnej srsti a zamilovala sa do jej modrých očí. Bola veselá a spokojná, rozvalená v mojich rukách a chcela sa hrať.
"Ďakujem!" šepla som radostne.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
¤Bad Girl¤Where stories live. Discover now