Slzy

761 43 0
                                    

Po chvíľke sa Harry postaví a oblečie. Ja stále ležím na posteli.
"Bola si skvelá." pobozká ma na líce a odíde z izby. Skôr ako zavrie dvere povie:"Milujem ťa Noemi." Čo mi to kurva povedal? On, že ma miluje? On!? Veď ma uniesol! Znásilnil a znemožnil. Privlastnil si ma! Lenže ja nie som vec! Som človek... Kebyže tu je Cameron, ten by ma pochopil. Cameron! Dlho som mu nenapísala. Teraz, keď si spomínam na to, ako som sa na druhý deň bála, keď sme nepoužili ochranu, že otehot.... SAKRA. Veď ani teraz sme nepoužili ochranu! Čo som komu urobila!
Rýchlo dám na seba župán a utekam dole za Harrym. "Harry!" kričim. "Ano?" opýta sa. Sedí na gauči pri telke. "Nepoužil si ochranu! Keď budem tehotná tak čo? Ha?" opytam sa namosúrene.
On sa na mňa pozrie a prehrabne si vlasy. "Pravdepodobnosť je mála. A ak by si aj otehotnela, postaram sa o teba aj to malé. " povie a príde ku mne. Zo zadu ma objíme a pohladí po brušku. Ja ho odsuniem a poviem:" Ale ja milujem niekoho iného! Nechapeš, že my dvaja nikdy nebudeme spolu?" S plačom sa rozutekám do izby a ľahnem si na posteľ. Hlavu zaborím do vankúša a spustím hlasný plač.
Nilly
Práve sme vošli do nášho mesta. Je 15:15. Dobrý čas, nie? Pamätám si cestu. Vedela by som tam trafiť späť. "O chvíľku vystupuješ." povie na mňa chlapík čo šoféroval. "Vďaka." poviem po tichu. Za pár minút zastaví v parku a ja vystupim. Zapamätam si SPŽtku a vykročím smerom k škole. To už z diaľky počujem škrýpanie bŕzd, kričiacich policajtov a prestrelku. Rozutekám sa do školy. Je práve hodina. Utekam do riaditeľne kde ma čaká riaditeľka. "Nilly!" povie a silno ma objíme. "Je mi veľmi ľúto čo sa vám stalo. Musela si si prežiť hrozné chvíle." stále ma tuho objíma. "Bojím sa o moju sestru." poviem a pozriem sa do zeme. Ona ma pustí a sadne si za stôl. "Posaď sa. Idem zavolať tvojim rodičom." ukázala na kreslo a zobrala telefón do ruky.
....
"Nilly!" vletí do riaditeľne mama a za ňou otec a polícia. "Mami! Tati!" poviem a vrhnem sa im do náručia. "Som tak šťastná, že vás vidím!" poviem a utriem si stekajúce slzy šťastia.

Ahojte.
Chcete dnes novú časť ?Tak si dáme výzvu. 10 vote a 5 comms. Ak to dáte, bude časť, ktorá bude mať cez 1000 slov.
Karinka0708

¤Bad Girl¤Where stories live. Discover now