4 séria

866 42 3
                                    

Rozhodla som sa.
Tu máte taký ten prológ.
Žiadali ste si Noemi aj Nilly, takže som sa rozhodla, že budem striedať kapitoly.

Vaša Karinka0708
PS: nezabudnite napísať do comm svoj názor!

Noemi
"Kľudni sa Cam! Je to iba kamarát." snažím sa vysvetliť Cameronovi malé nedorozumenie. "Kamarát? Vážne? Nič lepšie nemáš?" rozzúrene sa opýta.
"Cameron ihneď mi tu prestaň robiť scény! Nathan je môj kamarát. Nič medzi nami nie je. Nemáš dôvod žiarliť!"
"To ako ťa objal a potom sa tak sladko usmial nič nebolo? Nerob zo mňa debila!"
"Choď do riti Cameron! Myslela som, že mi veríš.." utrela som si slzu a vydala sa domov (do nášho spoločného bytu) sama. Neviem, čo to na neho lezie... Za poslednú dobu veľmi žiaril. A dnes... takúto scénu mi ešte neurobil.
Po škole som sa s Nathanom rozprávala o prázdninách,čo bude robiť a tak. Je predsa týždeň do konca školského roka, nie? On už o dva dni odchádza a tak sa neuvidíme, preto sme sa rozlúčili objatím a bozkom na líce. Cam to uvidel a začal vyvádzať. Hnevá ma. Je ako žena, ktorá ma krámy.

"Vschop sa Cameron! Milujem iba teba, vlastne kvôli tebe som v Londýne..." pristúpim k nemu bližšie a nežne ho pobozkám.
"Nežiarli toľko... Začni sa chovať ako 19- ročný, nie ako malý chlapec." štípnem ho do líca a urečiem do kúpeľne. Napustím si vaňu a vleziem do nej. Potom sa ku mne pridal aj Cam. Po kúpeli sme sa na seba vrhli v spálni ... viete ako to dopadlo.

Nilly
"Zayn! Ja ťa zabijem!" zakričím na celú chodbu. Do skrinky mi dal tarantulu. Nenávidím ich. Rýchlo zabuchnem skrinku a nalochodujem si to k nemu. Stojí v strede skupinky svojich kamošov. "Uhnite." zahrmím na nich a oni sa s rešpektom uhnú.
Zayna schmatnem za košeľu a dotiahnem ho do skladu upratovačiek. Tento posratý deviatačik ma začína veľmi srať.
"What do you mean about you? Fuck you! You are bitch! I hate you Zayn." zavrčala som na neho po nemecky. (písala som to anglicky, lebo po nemecky viem iba jednu nadávku und das ist alles. :P ) "Čo? Nerozumiem ti." nadvihne obočie. "Prečo mi robíš zle? Ja som ti nikdy nič neurobila."
"Urobila." zaškerí sa. "Očarila si ma, Spencová, očarila."

¤Bad Girl¤Where stories live. Discover now