Eros

2.8K 198 5
                                    

Frumusetea sufletului meu pereche, ma ucide cu pasi repezi. Inca nu imi vine sa cred ca o am langa mine, acest lucru inebunindu-ma si facand ca totul sa dispara.
Am adormit ingerul, pentru a nu vedea unde este palatul meu plin de ura,moarte, executii. Insa nu aceste sentimente sunt importante ci faptul ca singuratatea nu mai este familia mea asa cum a fost mereu.

Conduc cu grija pentru nu a-mi trezi puiul care doarme ca un inger trimis pentru a-si apara demonul. Si cand ma gandesc ca la varsta de 10 ani samanul regal a venit si mi-a dat vestea cum ca fericirea mea exista, lupul meu a turbat de fericire.

Si nemai avand rabdare m-am dus sa vad cum arata ingerasul.Cand o vad picioarele mi se inmoaie si cad in fund din cauza frumusetii sale. Degeaba ma striga samanul fiindca nu puteam sa imi iau ochii de la ea.

Avea 4 ani, cand ne-am intalnit si primul lucru pe care l-a spus a fost :
-Ingere, ai venit?! si atunci nemai ascultand de nimeni si nimic ma ridic si o iau in brate.Ma imbat in parfum de cimbrisor si trandafir salbatic si imi pun capul in scobitura gatului sau angelic.

As fi stat asa o eternitate insa atunci cand parintii au venit sa mi-o ia din brate am inceput sa marai.Singurul care a avut tupeul sa mi-o ia a fost Nathan fratele ei. Si nici macar nu stiu cum de nu am actionat sa il sfâsii pe idiot fiindca s-a atins de ceea ce este al meu.

In poala mea se pare ca este linistita.Nu mai am rabdare insa incerc si sper ca lupul meu se v-a potoli si nu v-a trebuie sa sar pe ea pentru a-mi satisface nevoile.

Flashback :

Toata lumea de-a lungul timpului mi-a adus ofrande pentru a nu le omorî haitele. Aceste ofrande erau adesea fetele alpha-urilor de pretutindeni, insa cum eu nu eram impresionat, le dadeam drumul.

Insa in palatul meu veni o straina si imi spuse :
-Tinere conducator, eu nu iti pot darui ofrande fiindca atat eu cat si haita pe care o ingrijesc suntem faliti.
-Mancare, apa nu avem.Ne chinuim sperand ca intr-o buna zi sufletele noastre sa poata pleca impacate.
-Insa nu de asta am venit, ci am venit sa va spun ca stiu unde locuieste aleasa dvs.

-Si ai vrea sa te cred! tip cat pot de tare.
-Credeti-ma eu nu v-as trada, mai ales pe suprematia Ta.
-Sper sa ai dreptate, ca de nu, tu si haita ta ve-ti muri arsi pe rug.
-Va asigur alteta ca nu ve-ti regreta nimic din ceea ce ve-ti vedea.
Zis si facut ma duc impreuna cu vrajitoarea haitei Bood pentru a vedea daca ma minte sau daca mi-a vazut puiul.

Oprim la o casa aranjata cu bun gust, si cand ma uit mai atent observa ca nu-i nimeni si ma enervez atat de tare incat incep sa tip.
-Vezi!! m-ai mintit nenorocito! Unde ee? Sper ca iti dai seama de ceea ce ai facut nu?
-A..alteta v..va rog mai stati putin si ve-ti vedea ca am dreptate.
Si in acel moment miracolul nostru a fost vocea puiutului meu.
-Pa mama, pa tata, si daa ma duce Nate la scoala deci nu va mai ambalati asa spuse si pleca frumoasa mea.
-Vedeti, am avut dreptate.
-Bine, ii spun sec du-te la haita ta si pana maine vei primi recompensa.Ve-ti iesi din criza saraciei asta doar multumita tie.

-Va multumesc preamarite, ii se adresa vrajitoarea.
Vai iubita mea, daca ai stii cat de mult te-am asteptat si tu ... te-ai ascuns de mine.De ce? insa nu uita puiut, esti si vei fi a mea, nu uita, spun si pornesc masina ducandu-ma inapoi in infernul meu.

End flashback :

Dupa ce am ajuns la palat, parchez masina si imi iau iubita in brate indreptandu-ma spre camera noastra. Da de acum ea va dormi numai si numai cu mine. O pun pe pat, iau eu ma dezbrac si raman in boxeri tragand patura peste noi.

Gata scumpii mei inca un capitol a fost scris, sper sa va placa 😊😊

 Alpha Suprem Destroyed Meजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें