Hera

2K 148 5
                                    

Ma gandesc sa ii fac o vizita asa zisului meu fost suflet  pereche pentru a-i demonstra ca nu totul se bazeaza pe dragoste.
M-am imbracat in niste colanti, o bluza stramta de unde mi se pate vedea generosul meu piept, botinele negre, jeaca din piele si dusa am fost.

Ajung in padure, si ma mai uit odata si tot nu imi vine sa cred ca aici am locuit.Palatul ce a fost in odinioara frumos, plin de viata a ajuns un schelete al trecutului glorios.
Niste voci isi fac simtita prezenta si aud o convorbire foarte serioasa.
-Adrien, vorbi Cain al treile in comanda ce crezi ca va face Eros in legatura cu nenorocitul ala.

-Eu stiu... spuse bagandu-si mana in frumosul sau par.
-Crezi ca se v-a culca cu tarfa de Ane?
Si atunci parca imi picase un topor in cap, adica el m-a adus acasa doar ca sa se culce cu o curva? si pe deasupra tot el spune ca nu poate trai fara mine, cat de mincinos este.
-Cain, nu asta ar trebui sa ne ingrijoreze ci faptul ca micuta noastra luna va avea de suferit.

-Da de asta vream sa iti spun, ce ai spune daca am merge la ea sa-i explicam situatia?
-Ca sa faca multa zarva din cauza ca alpha-ul nostru pune mai intai haita si familia lui pe locul unu si pe ea o arunca in bratele respingerii? nici gand si hai sa ne grabim ca ne asteapta spuse si pleca rapid.

Cu cat ma adventuram precum spionii, in locasul raufacatorului se auzira niste pasi.
Nici nu observ ca in spatele meu aparu o fata frumoasa, satena, cu ochii de ciocolata. Cand m-am uitat la ea, atunci aparu socul imens.
-L..luna? tipa aceasta.
-Ssshhht... taci! ca doar nu vrei sa ne auda nesuferitul acela de alpha nu?
-D..da aveti dreptate.

-Ce cautati aici? De ce nu ar fi trebuit sa fiti cu lordul Eros?
-Cine i-o fi pus numele Eros, fiindca numele lui il simbolizeaza pe zeul iubirii, pe Cupidon.
-Intai si intai pe mine ma cheama Hera Hermione, incantata.
-Sophia Dark sunt luna a alpha-ului Dylan Dark si sunt mai nou uimita si incantata.

-Bun Sophia as vrea sa ma ajuti la ceva... crezi ca ai putea?
-Pentru tine luna mea este porunca doar spuneti.
-Pai pentru inceput nu mi te mai adresa cu luna ci doar Hera  ok? si in al doilea rand ai putea sa imi explici ce se intampla de- i mare zarva in tot palatul?

-Pai pentru inceput Hera, nu toti oamenii au fost de acord ca noi varcolacii, vampirii sau alte creaturi sa perpetuam cu voi.Si din aceasta cauza sefului rebeliounii Dean Huntik , nenorocitul ala a impus o lege prin care nici o fiinta sau vreun om de al sau nu poate avea contact cu lumea magica, iar noi cu lumea umana spune privindu-ma trista.

-Si fiindca el este la putere, ca foleseste doar pentru a ne ucide pe noi.Acum 7 ani, era cel mai puternic si faimos alpha de pana acum era tatal supremului de astazi, adica tatal lui Eros. Inteleptii haitei i-au spus ca perechea lui este umana, si cand acesta a auzit s-a dus repede in lumea voastra pentru a-si gasi fericirea, si dupa multe cautari o gasise intr-un parc frumos amenajat, ea citind o carte

Fermecat pana peste cap de ea, uita ca Huntik  era cu ochii in patru, cand il observa lua pusca cu gloante de argint si tragea in el, doar, doar de le-o nimeri.Insa nu a reusit si Derek fiindca asa il chema s-a dus si si-a luat iubita spunandu-i ca se va razbuna pe rasa umana mai ales pe Huntik.

Zilele trecura si din iubirea celor doi fiindca era cea mai puternica se nascu mostenitorul supremului.Cand auzi nu mai incapea de fericire ce era. Insa seful rebeliunii  le-a declarat razboi, fiindca nepotul lui o iubea pe perechea alpha-ului si la auzind asta inebuni pe loc.
Cand toata lumea se lupta Dyanea isi cauta iubitul si cand il vazu rapus jos de nenorocitul ala, alerga si se puse in fata lui spunandu-i sa o omoare pe ea si sa-i lase familia in pace.

Seful rebeliunii o facu in toate felurile posibile intreband-o cum putea sa locuiasca cu asemenea creaturi sangeroase dornice de putere.
Insa ceea ce a zis ea, i-a facut pe toti sa se opreasca din lupta ca sa asculte ceea ce avea de spus :
-"Nu ei sunt cum i-ai numit bestiile sangeroase dornice de putere si razbunare, greseala fatala este ca noi oamenii suntem prosti fiindca ascultam de comanda ta. Inca traiesti cu impresia ca tu esti Dumnezeu insa iti spun clar tu esti singura bestie care este insetata de putere si dornica sa distruga fericire facand din noi armata lui Hittler. Trezeste-te Darius  noi nu sunt adeptii tai. Nu ne credem in Germania si ei nu sunt evreii pe care vrei sa ii omori cu drag".

Spunand aceste cuvinte intelepte el o ucise si asa razboiul continuand pana in ziua de azi.
Ceea ce n-a surprins este ca el are o fata pe nume Ane mai pe scurt curva tuturor.
Ea i-a propus sa se culce cu lordul Eros pentru ca daca nu face asa ceva putem risca sa te pierdem. Si daca tu mori, nici lordul nostru nu o v-a putea face.
Si dupa ce a murit mama lordului, tatal sau s-a sinucis din cauza singuratatii. Il iubea pe fiul sau ca pe ochii sai fiindca seamana leit cu fosta lui sotie.Inainte ca el sa moara i-a spus sa aibe grija de sufletul sau pereche si sa nu te insele orice ar fi.

-Si se pare ca el nu se tine de cuvant.Deoarece l-am auzit pe Adrien cum vorbea cu Cain despre seara asta amoroasa. de abia astept sa vad ce fata vor facea cand eu ii voi da un moc cadou pe care nu o sa il uite toata viata, spun ranjind malefic.

Va multumesc frumos pentru voturi si sustinere, fara voi nu as fi ajuns asa departe. ☺😊

 Alpha Suprem Destroyed MeWhere stories live. Discover now