Hera

1.5K 119 0
                                    


Dimineata ma trezesc cu o mare durere de cap, ce sa mai spun.
Insa ceea ce m-a uimit a fost faptul ca eu eram imbracata intr-un corset negru cu rosu, strans pe corp. Ai crede ca am avut parte de o noapte bestiala insa de fapt pe zii ce trecea trebuia sa imi schimb comportamentul.

Inca imi aduc aminte, cum l-am intalnit pe Alexei cel care mi-a fost la bine si la rau. De sunat ei bine am sunat decat persoanele importante mie, si am incercat sa ii dau eject persoanei care ma ranit.

Insa cuprinsa in gandurile mele, nu aud ciocanitul insistent si deodata usa se deschide, pe ea intrand Eros?
Am ramas socata cand l-am vazut.Statea in fata mea si nu spunea nimic, insa doar eu stiam cat de nervos era.

-Hera draga mea, ti-am spus de "n" ori ca de mine nu vei scapa?
-Probabil ai uitat insa draga mea nu te ingrijora, am venit dupa ceea ce este al meu si anume : Tu.
-E..eu? N..nu s..sunt un obiect ce nu intelegi?
-Off puiul meu, imbraca... dar nu apuca sa mai spuna ceva ca imi dau cearsaful la o parte si el imi vazu vestimentatia sexy.

-Cu cine te-ai culcat? veni langa mine si imi prinse barbia.
-Eu dorm singura de ce intrebi? eu spre deosebire de altii si pun accent pe alti nu mi-o trag cu fiica capitanului, rebeliunii sau mai stiu eu cui.
In fond orice femeie are nevoie de o mica sau mare atentie depinde dupa caz ii soptea senzual vocea ei aducandu-l in pragul nebuniei.

-Asa deci, frumoasa mea, ei bine atunci se pare ca esti marea castigatoare vine el spre mine impingandu-ma in pat. Daca tot doresti sa fii senzuala atunci da-i drumul eu nu te opresc.Si incepu sa o sarute lacom, tandru.
Sarutarile sale ii trezi animalul din ea , gemand usor si subtil in timp ce el inebunea cu fiecare minut.

Atingerile sale imi dezmierdau corpul fierbinte care se cabra perfect cu el.
Zambea la mine stiind ceea ce urma insa impinsa de o furie mare il dau de pe mine spunandu-i ca nu sunt pregatita.
Momentul a fost epic, fiindca era cu gura pana la pamant asta facandu-ma sa scot un chichot chinuit, nu vream sa ii dau satisfactie si m-am dus la dressing unde mi-am luat colantii negri, botinele albastre, un tricou mulat si cu un decolteu care te inebunea, asta eram eu o femeie senzuala care stie ce vrea de la viata.

-Puiule, ma striga gelosul insa eu parand indifernta la vorbele sale ispititoare.
-De ce nu imi raspunzi kitty? Iti e teama de dragostea pe care ti-o port, intreba el arogant.
-Hmmm numai iubire nu se gaseste la tine in rest ai de toate si scuzati-ma dle Paradisio insa ma asteapta seful meu si nu ii plac intarziatii, spun in timp ce ma grabesc doar de nu o sa ma prinda si sa ma incuie in casa sau camera.

Cand sa deschid usa el era in spatele meu si ma prinse, incat ar trebuie sa ma opun putin pana gaseam o cale de evadare.
Iubirea mea mica, nu ai unde sa pleci fara mine sufletelul tau pereche spuse si ma saruta pe gat doar ca sa-mi auda gemetele de satisfactie.
-Stii... ii raspund senzual eu trebuie sa plec nebunaticule ... si atunci il imping si incui casa fiind el in ea si cad usor jos langa usa acelasi lucru facand si el.

-Hera amore, nu te teme daca tu crezi ca o usa nenorocita ma poate desparti de tine luna mea pretioasa te inseli amarnic.Insa sunt un gentleman pana la urma urmei si te respect din toate punctele de vedere asa ca nu ma enerva atata iti spun si te rog.
-Atunci scumpul meu... mmmmm... ma cheama meseria, dansul la bara este atat de senzual incat chiar cred ca o sa-i accept oferta sefului de a-i dansa in poala.

-Vai, vai puisorul meu stii ca in acest moment voi sparge usa?
-Cum se face ca doar tu stii ce imi place...
-Gata Hera lasa glumele si deschide-mi usa te rog, inebunesc de dorul tau.
-Ei na draga... cand te-ai imperecheat cu tarfa secolului nu te-ai gandit si la inima mea care striga disperata dupa tine? Desigur ca nu, ce ai spus : Lasa ca Hera e proasta si nu isi da seama, dupa ce ma distrez ii spun ca a fost vina ei, si cum ea asa credula ma v-a crede si eu ies basma curata dupa care se v-a mai repata insa nu cu ea ci cu alta.

-Hera! Cum poti sa spui asemenea cuvinte odioase.Nu iti e mila de inimile noastre?
-Ar trebui? si oricum eu inima nu mai am de când  ai venit tu in viata mea si ai ucis-o spun si plec de acolo fara sa ii aud comentariile tampite.

Dragii mei am venit cu un nou capitol ser sa va placa si va multumesc pentru sprijinul acordat.

 Alpha Suprem Destroyed MeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum