Eros

2.1K 141 4
                                    

Ma tot gandesc la micuta mea, nu stiu ce a fost in capul meu cand am acceptat sa ma culc cu Ane.
Oricum il omoram pe seful rebeliunii ala si fara sa ma culc cu ea.
Am sunat pe toti paznicii si ei mi-au spus ca este la in camera. Eu sunt foarte dezamagit de mine fiindca nu pot face nimic si stiu ca va suferii insa ma voi ruga de ea ca sa ma ierte .

Si imi tot doresc sa fiu fericit insa se pare ca singuratate spune clar si raspicat : Nu.
In camera intra si Ane curva curvelor, si asa ca ma pregatesc pentru seara asta nenorocita. O sa o fac sa tipe de durere si poate da Domnul sa o omor in actul sexual. Ce fericire ar fi si dupa sa ma rog cu cerul si pamantul ca ea sa devina din nou a mea.

Insa mai intai trebuie sa scap si de nenorocitul ala, plus ca trebuie sa ma razbun si pentru ceea ce i-a facut familiei mele, handicapatul ala merita ceva mai mult decat moartea.
Cand o vad pe Ane ca se uita la mine cu o pofta sincer cred ca amicul meu nu mai vrea sa se scoale si nu il condamn.

-Stiam ca nu imi poti rezista alpha? incerca sa para senzuala insa era mai proasta ca noaptea.
-Spune repede, si hai sa terminam odata spun rece.
-Am dorit o noapte lunga si frumoasa de neuitat ca mai apoi sa il omor pe tata nu asa a fost intelegerea.
-Vrei sa iti readuc aminte ca trebuia sa imi fac treaba ca mai apoi eu impreuna cu ai mei sa vin sa il omor pe Huntik. Si nu ma fa sa ma razgandesc deci aseaza-te dreaqu mai repede in pat, dezbracate si asteapta-ma in liniste.

Dupa ce m-am desbracat in sila ma duc sa ii dau teroare curvei.
Incep sa o musc tare, si sa ma imping in ea, insa acum numai sunt gemete de placere ci de durere. Ii iau parul in pumni si ii spun :
-Vezi curvo ce patesti daca te iei de cine nu trebuie? Vezi!
-Esti un nenorocit la fel ca si tatal tau, au au au ma doare tampitule lasa-ma.
-Credeai ca vei avea parte de placere curvo! Zii dupa ce termin cu tine incep cu  Darius Huntik,spun nu inainte sa o penetrez dur aceasta tipand de durere.

Insa in momentul de fata intra ingerasul meu si suspina :
-Asta faci? ti-o tragi cu cateaua asta in loc sa il omori pe  Darius Huntik ala?
-Esti o rusine si din aceasta cauza eu : "Hera Hermione Montague te resping pe tine Eros Paradisio ca suflet pereche".Spun si durerea din inima isi face simtita prezenta.
-Nuuu !! urla tubat curvarul.
-Ane bastarda nenorocita am sa te distrug ii spuse si o lua de gat stranguland-o.

Si am plecat fara sa ma mai uit in spate, tot ceea ce vedem era razbunare.M-a tratat ca pe o carpa insa eu sunt o matase veritabila care merita vanduta si nu pastrata de designer-ul care intr-o secunda ma poate taia.

Alerg dupa ea insa nu stiu unde ma aflu in acest moment sunt asa de debusolat incat imi vine sa tip la cati nervi am.
Pe Ane am omorat-o dupa ce ca am chinuit-o in ultimul hal si asta era cel mai bine.Nu trebuia sa afle planurile mele. Acum trebuie sa ma duc sa imi gasesc ingerul si sa ii explic toata situatia.

Si dupa ce am iesit din palat, toata lumea se uita trista, suparata si dezamagita.Insa nici eu nu puteam sa fiu mandru de mine dupa ceea cea am facut.
Ma duc in baie si ma spal de parca nu as fi vazut sapun si sampon in viata mea.Insa eu de fapt si de drept vreau sa spal toate pacatele de pe acest rtup de suflet numai vorbesc.Sper doar ca va avea taria sa ma ierte din nou.

Dupa un dus bine meritat ma pun in pat si incerc sa adorm sperand ca maine lucrurile sa devina la normal si daca nu, le voi face eu singur.

Se pare ca atat Eros cat si eu suntem obositi asa ca va uram o noapte buna si va multumim pentru sprijinul acordat .☺😊

 Alpha Suprem Destroyed MeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum