Eros

2.3K 148 14
                                    

Adrien beta-ul meu imi spusese ca micuta mea se afla pe iarba cea moale.Asa ca las toate hartiile nenorocite si cu pasi repezi decid sa ma transform in lupul meu alb.
Marimea mea este uluitoare, avand 5 m toata lumea se sperie de mine insa puiul meu cred ca nu o va face.

In sfarsit ne-am gasit perechea, chicotii Titan lupul meu.
Ai grija cu ea, e foarte dragalasa si cand o vei vedea sigur vei turba insa nu am sa te las sa o sperii ai auzit Titan?
Da, da dar hai mai repede, prajiturica noastra ne asteapta.
Si cand ajung la poiana unde a descris-o Adrien ma uit sa vad unde ar putea fii.

Ma invart ce ma invart pana cand dau de un frumos par blond buclat.Clar ea este puiutul meu.
Si habar nu am cand am ajuns si am strans-o la piept spunandu-i : Puiul meu, dormi, sunt langa tine acum.
Si ea se trezise si se uita cu ochisorii ei albastri spre mine nefiindu-i teama.
Am uitat sa precizez ca inainte de a ma aseza langa ea m-am transformat in om.

Si isi puse manuta cea fina pe fata mea tragandu-ma intr-o sarutare dupa care tanjeam de atata timp. Minutele devin ore si nici macar nu mi-am dat seama ca se inoptase ea adormind pe mine. Si am luat-o in stil mireasa si mergeam agale ca sa nu o trezesc.

Ajuns in camera o pun pe pat, si ma duc la mine in birou pentru ca am fost chemat urgent in legatura cu un posibil razboi.
Se pare ca oamenii au ales drept conducator un nenorocit care el le dicteaza viata. Demult am avut mereu aceeasi problema si anume : "voi varcolacii sau oricare dintre alte fiinte nu aveti dreptul sa va atingeti de noi.
Chiar daca credeti ca unii dintre ei va sunt, alesi, suflete pereche renuntati la ei, daca nu vreti razboi".

As inebuni daca cineva mi-ar lua-o pe micuta mea.As muri cu el de gat, si cum am lasat rautatea sa faca parte din trecut ma gandesc ca ar fi cazul sa o readuc pentru o scurta perioada.
Asa ca de maine voi incepe antrenamentele grele iar pe puiutul meu o voi duce inapoi la familia sa pentru un timp.

Zis si facut, ma indrept spre camera di cand o vad ca doarme atat de frumos sufletul meu face salturi in aer de bucurie.
Cu greu imi vine sa ma despart de fiinta care a alungat singurataea din sufletul si trupul meu, insa fara sacrificii nu putem ajunge nicaieri.

Pregatesc bagajele si spre dimineata eu impreuna cu Adrien ne indreptam spre casa unde v-a locui din nou iubita mea. Insa asta pentru putin timp, pana cand v-a muri nenorocitul ala de revolutionar obsedat numai pentru fericirea rasei lui.
O duc pe puiul meu in fosta sa camera si o sarut promitandu-i ca ma voi intoarce repede.

Asa ca le spun paznicilor sa stea in caz ca ea pateste ceva sa actioneze de indata.Si pornesc masina si ma indrept din nou in fortareata singuratatii.Doamne cat am suportat durerea asta, insa din cauza lui trebuie sa o iau de la capat cu felul meu de fi.

Mai schitez niste hartii si aud un ciocanit si spun un "intra" iar pe usa vine Ane curva haitei.
-Mrrrr Alpha da ce bine aratati azi?
-Doar azi Ane? spune-mi ce vrei?
-O noapte si  seful rebeliunii moare.
-Ma crezi idiot? ai aflat ca am un suflet pereche si ti-ai facut un plan in care poti sa o chinui prin mine?
-Dar nu te teme, atat tu cat si Andreas, Laur, Ben, Aisha, Tamara ve-ti muri de mana mea, doar v-am promis si eu intotdeauna mi-am tinut promisiunea.

-Dar noi avem ceva ce voi nu aveti surpemilor.
-Ce anume? un strop mai mare de inteligenta?
-Nu intreceti masura, si apropo eu sunt fiica revolutionarului deci fara deci va stiu toate planurile nu uitati... daca vreti ca el sa dispare ca cer o noapte hmmm ... ma astept la un raspuns cat mai rapid din partea dvs, o seara buna.

Pe dreaqu sa fie buna, ea imi cere sa ma culc cu ea stiind ca am un suflet pereche care are nevoie de mine.Mi-a ajuns singuratatea insa daca trebuie o voi face si ma voi târî pana cand ma v-a ierta.
Si daca nu vrea o voi tine langa mine mult si bine.Curva de Ane impreuna cu ceilati vor muri arsi de vii fiindca asta merita tradatorii.

Ii trimit un mesaj catelei sa se pregateasca fiindca am sa fac sa urle de durere si nu de placere.Si cand ma gandesc ca iubita mea v-a suferii insa nu am ce face.Mai intai haita si apoi iubirea.
Insa ciudat este ca primesc un mesaj de la ea si imi spune ca abia maine este libera pentru mine, diseara are pe altcineva ce curva profitoare poate fi.

Ma duc in pat si ma tot gandesc la ingerul meu care din cate am auzit de la paznicii mei refuza sa vorbeasca despre mine, si spune intotdeauna acelasi cuvant usturator : Nenorocitul! si-a batut joc de mine, i-am oferit pana si sufletul pe tava insa el a varsat-o si lasat-o sa se usuce in voia sorti". Nici macar nu stie cat de tare pot durea cuvintele ei insa intr-un final abia cu chiu si cu vai reusesc sa pun capul pe perna.

Va multumesc pentru sprijin, dragii mei, si cei care doresc dedicatie sa imi spuna si se rezolva.

 Alpha Suprem Destroyed MeWhere stories live. Discover now