Накарай я да стене

274 12 0
                                    

След като пристигнаха пред сравнително голяма къща, той издърпа Кат от автомобила.

-Не, Хари! Пусни ме! - Тя викаше.

-Млъквай! - Той стискаше ръката ѝ ожесточено.

-Не, моля те, не ме наранявай! Нищо не съм направила! Моля те! - Тя плачеше вече.

-Млъквай, казах! Мога тук и сега да те убия! - Той изкрещя насреща ѝ. Кат се разплака още повече, но остави Хари да я дърпа към входа на къщата. Отвори и бутна Катрин в ръцете на друго момче. Тя щеше да падне, ала той я хвана.

-Харолд, виждам, че изборът ти за девственици се подобрява все повече - Отбеляза непознатото момче.

-Найл, нали искаше някоя, ето ти тази. Сега не ме занимавай с глупости и ми плати - Хари нямаше търпение да си тръгне с парите.

-Съжалявам, Хари, вече си намерих момиче, тази ти я подарявам. Имаш я за играчка. Само твоя е. Ще ти казвам какво да правиш с нея. Ще минеш през 10 етапа с нея. Ако успееш да минеш всичките, давам двойно пари. Съгласен? - Найл бе отправил примамлива оферта към Хари. Той обмисляше и след няколко секунди, за ужас на Кат, той се съгласи.

Найл се отърка в момичето и я целуна с език продължително. Кат се опита да се отдръпне, ала той бе хванал главата ѝ и я притискаше. След малко той се отдели от нея и я бутна обратно към Стайлс. Той я хвана и я задърпа към стълбите.

-Хари - той се обърна - Първи етап е да я накараш да стене. Силно, да ви чуя от тук.

-Искаш да я чукам? - Попита го объркано.

-Не, не, само я накарай да стене, секс ще правите по-късно - Найл се беше ухилил с непоносима дяволска усмивка, а Хари просто беше отегчен. Кат се тресеше от ужас под здравата хватка на Хари и трепереше. Той я завлече към една от спалните.

-Сега, малката, приготви се да викаш неудържимо.

Kill me/ H.S.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz